Gå til innhold

filmdiesel.com

Medlemmer
  • Innlegg

    67
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av filmdiesel.com

  1. Har en nettside med domenet www.vfmedia.no/ laget i Wordpress. Som en datterside skal jeg lage www.bilder.vfmedia.no/ hvor man kan logge seg på med et automatisk laget passord som blir sendt på e-post.

     

    Jeg vil altså at man skal logge seg inn via passord og bruker sol blir generert, og sendt på e-post!

     

    Her inne skal man kunne hente ut personlige bilder jeg legger inn.. Så man skal kunne laste ned f.eks. ballbilder og slikt. Viktig at denne er personlig slik at den spesifike brukeren kommer på!

     

    Alt må skje i wordpress

  2. TRENGER HJELP!! I september skal vi kjøre en direktesending på Factory Light Festival, Norges største lysfestival. Vi skal bruke;

     

    Livestream Studio™ Software

     
    Livestream Studio ™ Surface (Go)

     

    Og 3 eller fire kameraer med HDMI utgang. 

     

    Vi må finne en måte hvor vi kan få fler hdmi innganger i pc-en, uten å bruke en splitter/switch. 

    evt. kjøpe en type HUB hvor vi kan få inngangene vi trenger..... Må også kunne ha en hdmi utgang

  3. Kanalen din har en veldig mørk channel art, logo og thumbnails. Du kan gjerne har mørke farger men ha også med noen litt POFF farger. litt mer tydeligere, som helt rød, helt grønn, helt blå. Dette får folk til å få et bedre intrykk. Prøv også å forbedre logoen litt. Den ga ingen mening. det er er bare basic. Prøv å sammenlikne kanalen din med andre kanaler. gjør noe originalt. noe som dette:

    https://www.youtube.com/watch?v=--QONTTvKyQ

  4. Problemet ditt er at du vil bli stor. Da må du spørre deg selv; hva er å være stor på YouTube?

    Hvis du tenker like mange som f.eks PewDiePie eller noen av de andre store youtuberne har nok det toget kjørt. Youtube vokser hver dag og det blir vanskeligere for hver dag som går. Skaff deg en haug av utstyr. totalt koster utstyret mitt relativt mye. jeg vil si rundt 7000 for kamera. 1000 for mic. 1000 for elgato. 

     Jeg beklager å måtte si det, men hvis du virkelig krever at du skal bli stor er det nok veldig liten sjanse. Kjør musikk rundt -25 db / -30db og mic rundt 0 db. Skru ned gain på mic-en så du slipper at lyden høres fucka ut når du. Hvis du har blue snowball eller yeti har du muligheter for å endre modus på mic-en. Sett på 1 der. 

     

    Dette er bare noe basic innen youtube. Søk selv på når pewdiepie starta og akkurat der skulle du starta. toget er gått.

  5. Vi har en forestilling på tirsdag og onsdag, og vi skal vise noen videoklipp, istedenfor å måtte skru av projektor mellom hver gang den skal brukes ønsker vi at det står på men at vi har et program hvor vi har lagt inn video, så kan vi bare trykke på den så vises den på lerret uten at man ser at vi spiller den av og slikt. Noen gode programmer?

     

  6. Vi har en pc med q light controller som via en adapter går til DMX. DMX går til en DMX-BRANCH X4 (deler opp i 4 dmx output-er) derfra går den ene til en dimmer som sendes videre til 3-6 frontlys (ettersom hvilken produksjon vi har) den 2. går til 6 LED lamper i taket på scenen! den. 3. går til noen LED CANS i nedre del på scenen, og den siste nr. 4 går til 2 wash og 2 spots oppe sammen med frontlysene som heises opp. Om 2 uker har vi en uke hvor skolen skal framføre masse forskjellig, det er mange elever og jeg leder teknisk på lys.. Vi trenger hjelp! Vi får ikke noe lys når vi trykker på universet som en tidligere elev lagde for oss. Da funka det flere ganger. (ett helt år) Nå tror vi noe er skadet med universet og vi trenger hjelp! Noen snille sjeler?

  7. I følge vilkårene til Netflix er det ulovlig med offentlig og kommersiell fremvisning.

    En kino, slik du har beskrevet du skal ha det, kan nok antagelig regnes som offentlig fremvisning.

    La oss si at det kun er for 8. 9. og 10. trinn, da det kun er for elever. Er det da offentlig, det gjelder jo skole!

  8. Fra mitt forrige innlegg skrev jeg at jeg ønsker å starte en skolekino (les den gjerne). Nå har vi kommet fram til at det er gratis inngang på kinoen, men du kan melde deg som medlem og få rabatter på kioskvarer. medlemsskapet koster rundt 250 året ettersom hva vi kommer fram til med pris og sånt. Og her er spørsmålene!

     

    Siden det ikke koster noe for selve kinoen, kan jeg da sende filmene fra netflix?

     

    Hvor kan jeg kjøpe popcorn fra? Kan jeg bare gå ned i butikken å kjøpe?

×
×
  • Opprett ny...