Gå til innhold

123puma

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 123puma

  1. Hei, jeg skal lede en gym time hvor læreren har bestemt at jeg skal ha HipHop (dans), jeg kan absolutt ingenting om hiphop generelt, og kan egentlig ikke danse i det hele tatt. Så jeg lurer bare på om noen har noen forslag til oppsett til denne gym timen med hiphop, for jeg har virkelig ingen anelse :hmm:  :rofl:

     

    Alle svar tas o mot med stor takknemlighet.   

  2. Hei, skal kjøpe meg en vinterjakke. Jeg bor i Oslo, og trenger en som kan holde meg varm, uten at jeg skal gå med superundertøy gjennom hele vinteren.
    Jeg hvil helst ha en parkas, hvilke merker vil dere anbefale da?

    Jeg vet om merkene som Canada Goose, PJS og Woolrich.

    Ps. Den skal se fin ut

  3. Hei, jeg tenker å kjøpe en woolrich jakke, og lurer på hvordan denne er. Er den varm og god? Hvordan er størrelsene, er de store for størrelsen?

     

    Og hvor får man kjøpt dem? Skulle gjerne vist hvilke butikker som selger de i Oslo(Norge), Århus(Danmark) og Vejle(Danmark)

     

    Noen andre tips til gode vinterjakker? Ikke Canada Goose eller PJS

  4. Hei, jeg sal til USA om en ukes tid. Jeg har dessverre kun mulighet til å dra på et outlet sted. Men merkene jeg ser mest etter er Abercrombie og Ralph Lauren. Så det er hva jeg velger mest etter. Det blir enten Camarillo Premium Outlet (Ralph Lauren, Ontario Mills(Abercrombie&Fitch) eller Desert Hills(Ralph Lauren) Hvis dere skulle valgt ut kun en outlet av de, hva ville dere valgt? Noen som vil anbefale noen av de stedene?

×
×
  • Opprett ny...