Gå til innhold

thomas.alrek

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av thomas.alrek

  1.  

    Jeg skulle fikse ett 8800 kort, klarte å sette ovnen på varmluft.

    Kortet så ut som kull, huset var dekket i tjukk hvit røyk...

    Flere måneder senere sitter fortsatt brent plast/elektrolytt lukten i huset.

     

    Noen som har noen gode tips på å fjerne lukten? :)

     

     

    Denne

    https://www.proffnorge.no/smoke-clean

     

    og denne

    https://www.proffnorge.no/luktabsorberende-svamp

     

    Er supereffektivt :)

     

    Supert! Da var det bestillt! Krysser fingrene! Etter denne erfaringen tok jeg til vettet og kjøpte en varmluftstasjon. Jeg har brukt ovn metoden flere ganger tidligere med stor suksess, men jeg tenker at avgasser og slikt ikke nødvendigvis er noe man vil ha i en ovn man skal bruke til matlaging :)

  2. Enda et viktig tips : Sørg for å ikke legge inn Spillene direkte i windows mappa ,ta deg heller tid til å opprette egen mappe fra starten av , feks :

     

    C:/spill/Doom

     

    Årsaken til dette er at nyere versjoner av Windows , spesielt 8.1 kan være litt hissig på hvilke restriksjoner mappen får (kun lese ikke skrive).

     

    Ikke bare det, men mange skikkelig gamle spill takler ikke lange filbaner. Så i mange tilfeller er det lurt å installere dem rett i roten av partisjonen

    • Liker 2
  3. Du er altså en bruker med lav kompetanse, som er akkurat det segmentet Apple henvender seg til. Gud forby at de blir en OSX klone, det er som en tvangstrøye.

     

    Nei vil ikke påstå at jeg har liten kompetanse innen dette. Man kan mene mye om Apple, men det var ikke poenget med innlegget mitt.

    Poenget mitt var at når Apple lanserte OS X, så hadde dem skrevet dette helt fra scratch (ja de bruker jo mye kode fra FreeBSD i kjernesystemet), de tok rett og slett å la den gamle koden og bakoverkompatibiliteten bak seg, og fikk en blank start.

    Dette resulterte i ett system som etter min mening er ryddig, og svært stabilt, og ikke minst bedre forberedt for framtiden.

  4. Microsoft burde gjort som Apple gjorde med OS X, for lengst!

    Den råtne gamle møkken som har råtnet på rot siden 90 tallet er på høy tid klar for utbytting. Microsoft bare pynter på det gamle systemet sitt gang på gang. Dette ser vi konsekvensen av i dag. Bare se hvor ustrukturert og rotete de forskjellige system mappene er.

     

    Nei, de burde starte helt fra scratch. Skrive ett moderne operativsystem helt fra bunn av.

     

    Greit nok at de har brukt argumentet for App kompatibilitet lenge nå. Men alvorlig talt, om du har behov for å kjøre en 16-bit app fra 1814, så er det vel snart på tide å se etter andre løsninger?

     

    Og de har jo spesifikasjonene for sitt eget .NET api, så moderne apper ville jo fortsatt kunne levd videre.

    • Liker 1
  5. Jeg driver en relative stor Minecraft server. Denne kjører på en Ubuntu server. Her har jeg også satt opp en RAM disk, og laget ett skript som kopierer alle dataene for serveren (Map filer osv) til RAM disk, og kjører dem derfra. Dermed blir lastetiden øyeblikkelig. Når serveren slår seg av, kopierer den dataen fra RAM disken over til Harddisken igjen. :)

×
×
  • Opprett ny...