Gå til innhold

iBMTJ

Medlemmer
  • Innlegg

    123
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av iBMTJ

  1.  

    Hvor mange stemte på Hillary bare fordi hun var kvinne?... Er det smart å bare stemme på noen pga. kjønnet de hører til?

     

    Omtrent like smart som det er å stemme på Trump fordi han er mann? Noe man også kan argumentere for at ble gjort, om det er flere enn normalt antall menn som stemte republikansk.

     

    AtW

     

     

    Hillary kunne blitt USAs første kvinnelige president! Under Obama var det unormalt stor gruppe african americans som stemte. 

     

    Obama sine velgere som gikk over var mer pga. en økonomi som ikke var god nok og arbeidsmuligheter hadde synket. Det fleste jobbene skapt under Obama var deltidsarbeid. Kan også legge til en forferdelig utenrikspolitikk og det at han og hillary nektet å si radikal islamisme. 2/3 av det amerikanske folket ønsket en ny retning, og Hillary stod for det samme som Obama. 

  2. Jeg bor ikke i Norge, men satt på i en Uber med en somalier i går. Han var veldig hyggelig og veldig godt kjent med politikk rund om i verden. Vi var begge enige om at the Amerikanske "emperiet" faller, og dette har også blitt støttet av verdenskjente feminister (faktisk gode feminister), som ser den kulturelle forvandlingen i samfunnet hvor egen befolkning starter å hate hverandre og hvor mannsidealet blir mer feminint. 

     

    Jeg tror den hvite rasen går inn for en tøff fremtid. Vi mennesker er eksperter på å la ting gå for ekstremt før vi gjør noe med det. Det viktigste er at alle folk fra alle raser går sammen og jobber for en bedre fremtid, men det er vanskelig siden man blir fort sett på rasist og annet hvis man har et annet argument enn disse ekstreme gruppene som ønsker å bli sett på som ofrer. 

     

    Jeg ønsker å leve i et samfunn hvor vi kan se på hverandre som like og som venner. Som nevnt, i går satt jeg meg i en Uber med en mann fra en annen rase og vi ble gode venner og snakket om Islam og vestlig kultur uten at vi gikk i halsen på hverandre... det var en god tone hele veien! Men dette blir vanskelig hvis hatgrupper får for mye oppmerksomhet. 

  3.  

     

    Hva er galt dette? At mørkhudet folk har "større makt" over hvite har jeg ingen problemmer med. Tenk tilbake til:

     

    - British commonwealth, da var det kun hvite som var herskere og mørkhudet folk var deres slaver.

    - Slavetiden i USA fra Afrika: Hvite menn kjøpte mørkhudet folk fra Afrika, og vi (hvite folk) behandlet dem elendig.

     

    Og NÅ er deres tur, medisinen smaker vondt, når vi smaker vår egen medisin.

     

    Trossalt har vi voldtatt og misbrukt deres kvinner i flere hundreår, noe de mørkhudene ikke er i nærheten av.

    Dette her er rein pisspreik. Det er ikke min feil eller mitt problem hva våre forfedre dreiv med. Jeg driter en lang marsj i at de svarte var slaver før. Det er fortid, det har ikke skjedd med dagens folk eller blitt gjort av dagens folk.

    Dine forfedrene bygget et samfunn som gir deg fordeler idag og ulemper idag for andre. Bør ingen prøve å rette hvor urettferdig det gjør samfunnet idag?

     

    Så lenge institusjonell rasisme eksisterer er en rase privilegerte ovenfor andre. Dette arvet samfunnet fra deres forfedrene. Det er ikke nødvendigvis de privilgerte eller de som er undertrykktes skyld. Hvis noe fordeler ikke finnes for de som ikke arvet priviligier, så vill det alltid bli urettferdig, selv om det er ikke nødvendigvis deres skyld

     

     

    De første slavene til Amerika var hvite fra Ireland.

     

    I flere stater var det flere svarte som eide slaver enn hvite. 

     

    Arabere refererer til afrikanske mennesker som Abeed, som betyr slave (altså N-ordet), men vi hører ingenting diskusjon om dette.

     

    Arabere og Afrikanere tok mørkhudede mennesker til slaver og solgte dem. 

     

     
    Demokratenes politikk har ført til hva som skjer i dag med velferdsstat. De har gjort mørke mennesker i USA avhengig av staten. 
     
    Det var en mann med navn Abraham Lincoln (hvit og republikaner) som frigjorde slavene, ikke mørke slaveeiere. 
     
    -------------------------------------------------
     
    institusjonell rasisme finnes ikke i vestlig samfunn, det er noe tull som kommer fra kommunismegruppen Black Lives Matter. I USA klages det om institusjonell rasisme selv med en mørk president, mørk Attorney General etc etc etc... 
     
    I dag ser vi propaganda på hvite mennesker som forteller dem at de skal ha skyldfølelse og gi ekstra ting til andre raser. 
     
    En normal person ønsker et samfunn som gir folk like muligheter, men dette "we are victims of institutional racism" dritet må sluttes med. Det hjelper ingen! 
  4. Buzzfeed har så mange rasistiske videoer på YouTube og de bare sprer skremselspropaganda til unge mennesker. Håpløst!

     

    Håper Trump overlever til Januar 20 er over, de begynner nesten å virke for desperat. Golden Shower, herre Jesus! 

     

    Hva blir det neste uke? 

     

    Dette ødelegger alt for vanlige mennesker som ønsker (og bør) være kritisk til enhver president. Dette har endt og vil forsette i en 4 år media krig mellom presidenten og media! Får se hvordan Megyn Kelly oppfører seg på NBC eller om hun går helt liberal. 

  5. Først så vil jeg si at jeg er moderat, jeg er ikke venstre eller høyre side. 

     

    Tredje bølge av feminisme. De prøver å presse ned kvinner til å føle at de er "victims" i denne verden.

     

    Ikke bare har de ødelagt for alle "skikkelige" feminister, men det har blitt et hat mot meninger som ikke stemmer med deres (venstrevridd fascisme, som jeg liker å kalle det). Feminister jobbet for retten til å stemme, ha privat eiendom, ha en skikkelig utdanning osv, men nå er den synlige feministen ute i gaten på "slutwalk" og annet og bare klager. Jeg syns det er dypt respektløst ovenfor kvinner. 

     

    Denne typen feminister er en minoritet, men pga. media som ønsker å blåse opp alt og lage drama, så får disse typer mennesker ekstremt mye tid foran skjermen. Jeg leser her og der på internett at feminister sier at dette ikke er "min type feminisme", men det hjelper lite når tv skjermen er fylt med disse menneskene. 

     

    Jeg bor i Australia, så er ikke hundre prosent sikker på hvordan det er hjemme i Norge, men jeg vet at dette har vært et stort problem i Australia, Canada og USA! 

     

    Som en person som er født og oppvokst hvor begge kjønn er like, så irriterer dette meg grenseløst. Det sendes en melding til kvinner om at de ikke kan bli noe i denne verden fordi menn presser dem ned på alle punkter. 

     

    Det er problemer hos begge kjønn og vi må prøve å fikse dem. Dessverre ser jeg på moderne feminisme som ødeleggende, ettersom det fratar tid på faktiske problemer. 

     

    Jeg er blitt så frustrert på dette problemet at jeg lagde en video om det også. Usikker om dette ødelegger fremtidig mulig arbeid, siden meningene mine kanskje er for sterke og alle blir fornærmet i dagens samfunn. 

     

    https://www.youtube.com/watch?v=avtQfU19ANM

     

    Beklager dårlig norsk, har bodd litt lenge i utlandet. 

     

    EDIT: Kan legge til at var stor supporter av Donald Trump i dette valget, pga. en kultur (PC-kultur, SJW og rase segregasjon) som har gått i gal. Det er ikke et bra samfunn, hvis ene siden alltid blir betegnet som rasister og annet. Hvis jeg har følgt godt nok med i norske aviser, så er Listhaug blitt flere ganger omtalt som nazist. Det irriterer meg! Jeg syns også vestlige lands utenrikspolitikk har feilet. Jeg er for å hjelpe flyktninger, men det kan bli gjort på bedre måter. Flyktningeleirer rundt landet med krig bør bli satt opp, og når krigen er ferdig så kan de komme tilbake til sitt eget land og vestlige land kan gjøre handelsavtaler for å hjelpe med økonomien. 

    • Liker 2
  6. uansett hvem sin skyld det er, så er det tåpelig. får håpe de får hodet ut av ræva og legger seg til streaming.

    selv om det er større utvalg enn spotify, så betyr det lite hvis de f.eks har 10 millioner country låter som jeg ikke liker.

    Nå har de vel ikke gått utifra din smak, du må tåle at folk hører på forskjellig musikk. 

     

    Du får klage til plateselskapene, dette er ikke Apple sin skyld. Du kan gå tilbake til Spotify eller noe, hvor du har et mindre utvalg. 

  7. ikke spesielt imponert over apple music altså. masse album fra div artister som ikke er der men er i itunes store.

    legg ut alle albumene dine eller ingen. er dette for å få oss til å kjøpe de?! kan man kjøpe de å legge de i clouden, slik at de kan streames?

    virker som utvalget faktisk er dårligere en spotify

    Dette har med plateselskapene å gjøre. De sier ja til iTunes, men nei til streaming. 

     

    Utvalget er større enn Spotify. 

  8.  

    øh, ingen Apple Music app på OSX?!

    Hmm, lure på det samme. Klarer ikkje å finne noke eg heller.

     

    edit. Skal visstnok komme med iTunes 12.2, som ikkje vart oppdatert med OSX 10.10.4. Er vel bere å vente og sjå. Dog ser Apple Music ikkje ut til å tilby Rammstein på streaming, so då blir det å bruke Spotify ei stund til framover for min del.

     

    Apple trekte iTunes updaten. De driver nok å laster den opp til sine servere på nytt nå.

     

    Awesome start på Beats1. Tok skikkelig av i starten. Digger stasjonen!

     

    "We are live, We are worldwide, And from now... We are always on! Beats1"

  9. Macrumors er gull verdt pga. forumet, men ryktene deres er sjelden særlig interessante, nei. Jeg vet faktisk ikke om noen andre gode mac-sites som er rimelig seriøs enn Ars Technica og The Verge, og begge de dekker jo andre felter også.

    Rykter er gøye de, men hvis du vil ha det nærmeste sannheten så holder 9to5mac og Mark Gurman sin blogg. Han hadde vel klart apple watch prisene 2-3 mnd i forveien og gull Macbook nesten 1 år før den kom ut. 

     

    Syns selv concept art er det gøyeste å se på når det kommer til Apple rykter. 

  10.  

    Edit: Noen som har tips til et nyhetsnettsted for jeg kan følge med på hva som skjer i mac-verdenen? Har hørt om 9to5mac, macworld og cultofmac, men jeg vet ikke helt hva som er den mest populære?

     

    Er innom de sidene enkelte ganger, men der jeg er mest er Macrumors.

     

    Macrumors er nok den verste. 9to5Mac har Mark Gurman, som den nærmeste du kommer Apple.. sjelden han noensinne bommer på rykter. 

     

    Anbefaler egentlig reddit/r/apple, hvor du får alt fra Apple verden på 1 side. 

  11. NSB var skuffende greier, appen kan kun vise informasjon om "upcoming journey" uten at jeg helt hva det vil si. Hadde trodd og håpet jeg kunne ta frem billetten / måndedskortet og vise via klokka fremfor å dra frem mobilen men det fungerer ikke, hvertfall ikke enda.

     

     

    Hadde nettopp en merkelig hendelse, var uten på joggetur så startet workout - outdoor running - open og den stoppet etter 15 min, jeg jogget vel i nærmere 40. Tror det har med at det regner så jeg hadde på meg en genser, også har nok skjermen skrudd seg på på grunn av armbevegelser mens jeg jogget også har genserermet reagert med skjermen og klart å stoppe workout. Det er jo noe irriterende, ikke at jeg kommer til å ha på meg genser / jakke så ofte når jeg trener men regner med at regndråper fort kan ende opp med å gjøre mye av det samme.

    Har trent over 20 ganger med klokken.. med jakke, genser, t skjorte.. whatever. Har aldri hatt det problemet. 

     

    Workout appen fungerer veldig bra, bare synd den ikke kan ha et map over hva du har gjort. 

  12. I og med at den er IPX7-sertifisert så skal den jo i utgangspunktet ha null problemer med verken dusj eller håndvask osv.. Skal vel i teorien klare 30 min under vann på opptil 5 meters dyp uten problemer. Svømming blir jo noe annet , er litt mer trykk når du er i bevegelse og all sertifisering tar vel utgangspunkt i ferskt vann og ikke saltvann eller klor som kan være noe verre for enheten.

    Har det noe å si hvor varmt vannet er? Glovarm dusj f.eks..

  13. Går det ikke ann å sette Siri til US english, siden det er litt nærmere norwenglish?

    Jeg snakker norsk australsk, så Siri US forstår ingenting av det jeg sier. Men det er mulig å skifte ja. 

     

    Har hatt noen telefonsamtaler i dag hvor jeg har brukt Apple Watch istedet for telefonen, og det har gått knirkefritt. Spesielt hvis jeg sitter, så er det som en drøm. 

     

    Er egentlig bare veldig positivt overrasket over hele produktet. Håper det kommer 8 mai til Norge, så folk kan oppleve det selv. 

     

    Nå mangler bare Apple pay. 

×
×
  • Opprett ny...