Gå til innhold

ub40

Medlemmer
  • Innlegg

    56
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ub40

  1. Hei... bruker ikke noen p-piller eller noe akkurat nå, men trenger virkelig å unngå å få mensen kommende uke, så er det noe jeg kan gjøre for å hindre den i å komme/utsette den ?? Den kan komme anytime fra i morgen og første uke av februar, og det passer svært dårlig!

  2. Du burde være klar over at ingen er seriøse på Tinder, og du har heller selvfølgelig ingen garanti for at det er den personen som eier profilen som har likt deg, hender svært ofte at andre liker på kompiser sin tinder f eks. Virker jo som du er ute etter noe skikkelig? Noen som vil ha deg? Da er ikke tinder stedet ;)

  3.  

    Jeg vet ikke om dette bare er i hodet mitt,men det virker som når jeg prøver å bli kjent med mennesker at de snakker men ikke snakker med samme interesse jeg snakker med dem med. Og om jeg skulle stå alene et eller annet sted og de ser noen andre de kjenner at de heller går bort til dem uten og si hei engang. Jeg lurer på om det dette høres ut som bare skjer i hodet mitt eller om dette er et faktum at folk ikke vil bli kjent med meg

     

    Anonymous poster hash: cea0f...126

     

     

    Hvorfor skulle de ikke ville bli det da?

  4. Altså greit nok at snapchat er en meningsløs greie, men det går da an å snappe relativt interessante ting også. Hvis det er noe spesielt noen foretar seg eller vil vise frem noe gøy/spesielt de har anskaffet seg eller så, så er det brukbart og til og med gjerne interessant. Men ærlig talt, snappe speilegget sitt er maksimalt uinterssant!!

  5. Vi var sammen forrige helg, så film sammen osv, men får så dårlig vibes. Snakket sammen sist på onsdag eller noe på sms, var jeg som sa vi skulle kutte kontakt, jeg tenker å vente noen måneder ihvertfall, etter forige samtale er det bare enda kleinere, derfor må ting dø ut.

     

    Anonymous poster hash: 7345c...0b1

     

    Hvorfor må ting dø ut? Du vil være venner men har ingen følelelser eller tror det vil gjenoppstå følelser?

  6. Kari kan få med seg ei venninne på tur og ber Ola om å selge billetten til henne. Ola på sin side ønsker også å reise på tur og komme seg bort litt men nå koster billettene det dobbelte av hva de gjorde opprinnelig.

     

    Spørsmål.

    Alle vil på tur men hvem skal betale hva for ekstra billettkostnad?

     

    Hvis eksen din skal ha sin billett, hvorfor selger du ikke din på svartebørs? Er garantert noen som vil ha den, især når dagens billetter koster mye mer enn du kjøpte din for. Selg for det du kjøpte for. Da har du ikke tapt noe, og eksen kan kose seg alene på tur med sin billett...

×
×
  • Opprett ny...