Gå til innhold

Intuitivaura

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Intuitivaura

  1.  

    Hvis man har behov for å stille et slikt spørsmål, så er det et sterkt symptom på at man mangler grunnleggende sosiale evner. Spørs om det er noe vits i å forsøke å forklare dette.

    Mine sosiale evner er mildt sagt forferdelige, så la meg være i fred, pell deg ut av tråden, og la de seriøse brukerne lede meg på rett kjør.

     

     

    Da var det noe sant i det jeg skrev da, men det var ikke akkurat så hyggelig av den grunn. At jeg ønsket å belyse denne forskjellen, var godt ment, men hyggelig var det kanskje ikke. Forskjellen her er at det jeg skrev var ikke ment som et kompliment, et kompliment skal være hyggelig.
    At mitt svar ikke samsvarer med dine forventninger og ønsker betyr ikke at det er useriøst.
    Tråden belyser 3. alternativer:
    Dem med sosiale evner, som ønsker å stille provoserende spørsmål.
    Dem uten sosiale evner, som ikke innser det.
    og dem uten, som innser det (deg i dette tilfellet).
    Så er det dem som mangler sosial forståelse innen noen settinger, men som i andre ikke har noe problem, som er en mulighet.
    Hvis du ønsker å bli veiledet på rett kjør, så er det større sjanse for at de seriøse brukerne lykkes hvis dem vet hvilket utgangspunkt du har.
  2. Virker som en god plan. Ved midlertidig lindring kan du forsøke å legge noe varmt (ikke noe glovarmt, bare så det er sagt) på nakke og skulder-området, varme kan virke muskelavslappende, utvider blodårer. Er det muskulære spenninger er det en sjanse for lindring. Ved trening så øker du blodsirkulasjon og skaper bedre miljø i musklene, ved inaktivitet gjør man det omvendte. Hvertfall det jeg har lest og erfart :)

  3.  

    Lurer også på om det kan finnes en teori som er riktig/sann, men som ikke er fruktbar?

     

     

    Det er vell mulig at det kan utvikles en teori med høy evidensgrad, som enda ikke kan brukes til noe. Den kan ha en høy potensiell fruktbarhet, som kan avsløres når det utvikles en annen teori som gjør den andre svært funksjonell. Siden det er så mange sammenhenger og tror det finnes så mange sammenhenger, tror jeg ikke noe sant/riktig ikke er fruktbart for videre utforskning av universet.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...