Gå til innhold

Zidmeyer

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zidmeyer

  1.  

    Etter å ha sett en del gameplay, samt lest flere anmeldelser, må jeg nok si at jeg dropper dette spillet helt. Grunnen til at jeg likte de forgående DoW-spillene, var at det hadde en mer "Company of Heroes"-aktig stil. Dette er åpenbart kastet bort for å lage et spill som er skreddersydd for E-Sport, på godt og (for det meste) vondt.

     

    Virkelig synd, da jeg Total War: Warhammer har gitt meg skikkelig mersmak på dette universet. Får vel børste støvet av DoW II heller!

     

    Var det jeg gjorde. Coop? :D

    Haha, ja det kunne vært noe! Må finne plass på PC'en først, da jeg sitter på en 4 år gammel ROG-laptop. Ikke akkurat top-notch lenger!

    Legg meg til på Steam da: Zidmeyer :D

    • Liker 1
  2. Etter å ha sett en del gameplay, samt lest flere anmeldelser, må jeg nok si at jeg dropper dette spillet helt. Grunnen til at jeg likte de forgående DoW-spillene, var at det hadde en mer "Company of Heroes"-aktig stil. Dette er åpenbart kastet bort for å lage et spill som er skreddersydd for E-Sport, på godt og (for det meste) vondt.

     

    Virkelig synd, da jeg Total War: Warhammer har gitt meg skikkelig mersmak på dette universet. Får vel børste støvet av DoW II heller!

  3.  

     

    https://www.youtube.com/watch?v=WgFHIR7lLC0

     

    styrer fint unna dette spillet her. Aldri før har Biowere laget noe så uffattelig dårlig.

    Det samme sa folk om Iron Bull i Dragon Age Inquisition. Dette er en scene til en romanse du aldri trenger å gjøre i spillet, det er noe du aldri trenger og oppleve. Så hvorfor spiller det noen trille? Det har heller ikke noe med emne som blir diskutert her. Ta det til Mass Effect tråden på forumet.

    Bare fordi du ikke må ta den romansen så er det en unnskyldning for at det er revva ?????

    Du synes scenen er ræva, og det er helt greit. Selv synes jeg den er helt OK.

    Grunnen til at jeg ikke synes den er ræva, er todelt:

    1. Scenen er valgfri. Gå for et 'Logisk' svar om du vil. Det gir deg en helt annen samtale, med forskjellig tema og tonefall. Joda, animasjonene er fremdeles stive, men om du dømmer et spill nedenom og hjem pga det, så har du virkelig altfor lite å bruke tiden din på.

    2. Der Shepard er en hardbarka veteran, som også er den fødte leder som bare oser karisma som en gresk Gud, er ikke Ryder-søsknene det samme. De er unge, ferske, uerfarne og har fått en rolle de ikke er klare for.

    ME: Andromeda handler om å utforske både historie, planeter og personer - anbefaler at du heller legger tyngden på det (+gameplay), heller enn å hive deg på animation-scam toget :)

    • Liker 2
  4.  

     

    Dette kjøret med "fake news" vi ser i mainstream pressen, har ingen ting med tullehistorier på nettet om "UFOer" eller "kreasjonisme". Dette handler om globalisme vs. nasjonalisme; korrupte overnasjonale maktinteresser vs. nasjonale interesser; multikultur (dvs. åpne grenser for folkevandringen fra Afrika og Midtøsten) vs. vestlig kultur. Disse ideologiske og storpolitiske motpolene ble krystallisert i kampen mellom Hillary Clinton og Donald Trump. Heldigvis vant populisme og nasjonalisme over den selvforaktende og selvdestruktive pseudo-intelligentsiaen fra venstresiden, som elsker å kritisere vestlig kultur - samtidig som verdens mest intolerante kultur (den arabisk-muslimske) gis nærmest fritt pass (Obama nekter å si frasen "radikal islamsk terror").

     

     

    Det virker å være meninger (dine) innblandet i disse påstandene. Påstandene om hva Facebook lager er ikke i samsvar med det Facebook sier at de lager. Videre fører du teorier om hvorfor Facebook lager det som de ikke sier de lager. Og disse teoriene skyldes skjulte politiske mål. 

     

    Du opplever verden med et voldsomt politisk bias, og leser andre ting av setninger og ord enn det andre folk gjør. I tilfelle du ikke ser det selv, er du nå en konspirasjonsteoretiker

     

    Dersom det er greit for deg å være en konspirasjonsteoretiker, så er alt fint og flott. Men dersom du mener du ikke er det, så er det altså slik vi oppfatter deg. Som en konspirasjonsteoretiker. Dette har ikke noe med politisk synspunkt å gjøre, vi har forskjellig politisk synspunkt og det er en ærlig ting. Men i tillegg til at vi har forskjellig synspunkt, så har du teorier om skjulte politiske ordener som styrer media. Dette er selveste definisjonen på konspirasjonsteori. Vær klar over det. 

    Helt enig i det du skriver her!

    Vil uansett påpeke at problemet er ikke bare (i mine øyne) at falske nyheter spres, men like fullt den totale mangelen på evne og vilje hos mannen i gata til å drive litt objektiv faktasjekking. Man har helt feil utgangspunkt når det søkes på nettet - man søker ikke nødvendigvis på korrekt svar, men heller etter punkter som kan støtte opp om det svaret man allerede vet at man ønsker.

     

    Google og WikiPedia er fantastiske verktøy, som desverre misbrukes så til de grader. Istedet for å brukes som en portal til informasjon, virker det som man i dag bare tar det første og beste man leser, så legges alt annet til side. Det er utrolig trist, da de begge er flotte sider til å selv faktasjekke det man leser i aviser. For selv om jeg ikke er noen konspirasjonsteoretiker, tar jeg selvsagt visse ting med en klype salt, og prøver heller å se om det faktisk stemmer.

     

    Får sikkert flak som bare det, men vil sitere Denzel Washington: "If you don't read the news, you're uninformed. If you read the news, you're misinformed." Handler ikke alltid om å formidle korrekte nyheter, men heller om å få nyhetene ut først. Og hvordan vet man at Denzel faktisk sa det? Vel, man får søke litt å se da :D

  5. Var det så overraskende ??

     

    Bethesda har et større samarbeid med Microsoft en Sony,

     

    Jeg er heller skuffet over Bethesda sine elendige PlayStation ports.

     

    Det er jo helt klart og tydelig hva som skjer her, mye penger fra Microsoft har gjort at Bethesda ignorerer Sony, som igjen skaper dårlige forhold og pålitelighet mellom dem gjemmon, årene, ikke for og snakke om Murica vs Asia.

     

    Nei, Todd Howard, dette er deres egen feil, hver gang noe går galt så skylder dere på Sony,

    først var det at Ps3 ikke var god nok for og lage spill på, nå er det at Ps4 ikke samarbeider nok ??

     

    Xbox har noe av det verste holdningene når det gjelder og dele med andre konsoller, så dette tror jeg ikke på i det hele tatt.

     

    FF 14 (Square Enix) har hatt over 20 møter med Microsoft om og få lov til at Ps4 serverne kan deles med Xbox serverne (noe som må til for at det skal funke) det har Xbox vært helt imot, selv om de har servere som deler PlayStation og Microsoft Pc.

     

    Sorry for lang post, men dette er bare arroganse og lang tidig hets mellom 2 store firma.

     

    er ikke noe konsoll fanboy, men Bethesda har laget dritt produkter på Playstation, så dette er er deres eget feil og latskap.

     

    Det er jo ingen tvil om MS og Bethesda tidligere har vært mer "intime", om man det er korrekt ord å bruke. Forskjellen nå, er derimot at tidligere kasta MS penger på Bethesda for å DLC til sin konsoll før. Jeg velger derimot å ta av meg hatten lagd av aluminiumfolie, og har ingen tro på at det er tilfellet her. Ettersom hverken du eller jeg er ansatt hos Bethesda, regner jeg bare med at ingen av oss vet arkitekturen på spillene deres. Jeg vil heller tro at arkitekturen på Playstation har større forskjeller til PC, enn hva Xbox har.

    Jeg sier ikke dette er en negativ ting (man kan jo se at ekslusive PS-titler kjører smidigere enn Xbox sine egne), men jeg vil heller tro at det er dette som er problemet. Du kan skylde så mye du vil på MS, men her må jeg være uenig - selv om de sikkert har hatt sine svin på skogen.

  6. Bør jeg ha spilt de andre Fallout spillene får å spille dette?

     

    Både ja, og nei.

    Tradosjonelt sett trenger man ikke det - historiene pleier ikke henge for tett sammen fra spill til spill. De vil alltid referere til gamle karakterer og hendelser, men du vil ikke føle at noe mangler. Er du opptatt av historien i spill, så vil jeg absolutt annbefale det!

    • Liker 2
  7. Har rett og slett vært en fornøyelse å følge denne serien av artikler! Har selv skaffet meg en Lumia 930, og jeg kunne ikke vært mer enig i det du skriver. Angående Windows til PC er vi nok vidt uenige, men så er det også noe av det som gjør hvert OS unikt: Alt passer ikke til alle! Har selv sterkt vurdert en Mac flere ganger, men ettersom maskinen brukes mest til tung spilling, har det liksom alltid stoppet med tanken :)

     

    Hva annet dere kan teste? Muligens se hvorvidt et nettbrett (iPad, Surface Pro 3, div. Android) kan/ikke kan erstatte en PC i hverdagen? Gleder meg uansett til neste lignende artikkel!

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...