Gå til innhold

Amund Staaland

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Amund Staaland

  1. Jeg opplevde akkurat det samme som deg for mange år siden. Da jeg søkte i 2009, var det Rogaland fylkeskommune som hadde ansvaret for opptak til flyfag. Ikke helt sikker på om de fremdeles har ansvaret for dette, men regner med det. Feilen har nok skjedd fordi det er to forskjellige inntakskontor. Jeg anbefaler deg at du ringer til inntakskontoret i Rogaland og hjemfylket ditt for å kontrollere og ordne opp i dette.

     

    Jeg ringte ihvertfall inn til begge inntakskontorene for å sjekke, og takket fra meg skoleplassen i hjemfylket over telefon. Alt gikk greit.

    Takk for svaret :) Fint at man alltid kan søke hjelp på nettet ;) Får vel håpe på at det ordner seg kjapt 

  2. Hei, jeg vet ikke helt om dette er riktig plass og poste denne type tråd på, men får håpe på det beste.

     

    Jeg søkte på Flyfag (VG2 Sola Vgs) på første valg og Data & Elektronikk (VG2 Kongsberg Vgs, der jeg kommer fra). I sommer fikk jeg vite at jeg kunne komme inn på Data & Elektronikk, men ville helst på Flyfag og der var jeg på 33 plass på ventelisten. Så jeg takket ja til Data & Elektronikk før fristen gikk ut, og tenkte at jeg ikke hadde sjanse til å komme inn på flyfag, nå i går (27.07.2015) fikk jeg vite at jeg hadde fått tilbudt plass der på flyfag og skulle svare ja på denne (det jeg helst ville), jeg fikk svart ja men nå står det at jeg har svart ja til både plass i Kongsberg og Sola, jeg lurer på hvorfor det gjør dette og om det skal gjøre dette, må jeg sende inn brev til inntakskontoret? og hvilket isåfall? 

     

    Hvis det var vanskelig å tolke det jeg skrev, så spør gjerne om en annen forklaring.. jeg har en tendens til å skrive ting for tungt x)

  3. Den er leid ut for øyeblikket så noen bilder har jeg ikke enda.

     

    Men et par mndr depositum er ok da dere er studenter.

     

    Kan sende deg noen bilder på mail da jeg får tatt noen. Når starter skolen ?

    Første skoledag er mandag 19 august.

  4. Hei,

     

    Det er mulig jeg har en leilighet midt i byen ledig fra skolestart, 150m fra Tinius, med egen parkering og internett/strøm/fellesutgifter inkludert. Leiligheten er helt ok for to personer. Toppetasje med heis og balkong.

     

    Jeg kan fint gå en del lavere enn prisen du nevner :)

    Dette høres kjempe greit ut! Skal nevne dette for han andre :wee: kan du si meg litt informasjon om hvor mange måneders depositum det er og kanskje litt bilder hadde vert fint. :)

  5. Har sett igjennom alle annonsene på finn.no på "Bolig til leie" og "Hybel og rom i bofellesskap"... det er ikke mange som er passende for 2 personer innen en grei rekkevidde. Og de som jeg har sett igjennom og er interessert i, har jeg ikke fått noe svar tilbake på..

  6. Hei, jeg og en venn av meg lurer på om det er noen gode hybler til utleie i Kongsberg? en som ikke er overpriset og hvor internett og strøm er inkludert i prisen. Det hadde vert fint om den ikke er så langt unna sentrum da skolen vi skal begynne på er Tinius.

    Vi kan strekke oss til rundt 12000 i måneden (totalt) men hadde vert fint med en som er litt billigere :)

     

     

×
×
  • Opprett ny...