Jump to content

Jestiar

Medlemmer
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Jestiar


 1. Har sett på dette lenge nå og greier ikke helt å bestemme meg mellom disse 2 monitorene.

   

  AOC 34" LED u3477Pqu

  Pris 6500,-

   

  Liker at den 21:9 og er 34", og ser lekker ut og digg å jobbe med. Vet ikke helt om gaming men så på linus at han likte den 34" LG for gaming også.

   

   

   

   

  Asus 27" LED G-Sync ROG SWIFT PG278Q

   

  Pris 6990,-

   

  bruker nå en 27" med 60hz. Men ser mye bra meg G-Sync og 100 hz ++

  Har ikke selv opplevd G-sync men har sett en LG tv med 100 HZ, det var gangske insane, gjorde film opplevelsene 5 ganger så bedre.

   

   

   

  Lurer på noen med oppleved med 34" - 21:9 på gaming / jobbing som kan hjelpe meg å avgjøre dette

   

   

  Jeg har i7 4790k & GTX 980. Jeg lurer på derfor om Asus Swift kan være bedre i long term pga G-Sync som gjør jeg kan spille med maks og droppe under 60fps, og forsatt oppleve smooth gameplay som de fleste sier.

   

  Prisen er så like at det er vanskelig å bestemme seg her :(

   

  (Har mini itx så kan ikke kjøre SLI)


 2. Det er lurt å vente med dette til du har skrevet noe. Skriv drøfte/diskusjonsdelen først. Her trenger du to konklusjoner. Så skriver du en kort innledning som passer til det du allerede har skrevet.

   

  Disposisjonen vokser ofte fram av innholdet. Problemet med denne oppgaven er å få til en god drøfting, ikke å disponere den.

   

  Innledning - hoveddel , avsluttning - konklusjon, som du skriver, er vel greit. Det eneste er vel at du kan droppe avslutning og la konklusjonen avslutte oppgaven.

   

  Takk for svaret!


 3. Hei, lurer på om noen har tidligere erfaring med exphil. med hvordan det skal settes opp. Snakker om Innledning - hoveddel , avsluttning - konklusjon.

   

  Spørsmål: "Platon og dyden"

  Vis, med bakgrunn i Menon, hva Platon mener med <Dyd>. Platon synes (via Sokrates) å komme fram til at dyd verken er medfødt eller kan læres. Drøft hans argumenter her. og diskuter til slutt Platons påstand i dialogen: at man ikke kan lære å bli et godt menneske."


 4. Jeg går på Anvendt på HiOA (begynner på tredje året til høsten) og har veldig gode erfaringer fra det etter å ha studert andre steder tidligere. En ting som er annerledes fra en del andre IT-rettede studielinjer er at du ikke begynner med Javaprogrammering på Anvendt, men mer webprogrammering der "hovedspråket" er PHP, og så kan du deretter velge å ta Java-fag andre og tredje året. Dette er vel kanskje den største forskjellen ettersom Java ser ut til å være det mest vanlige språket å lære det første året på andre IT-linjer.

   

  En annen ting som er viktig å få med seg er at det på Anvendt er mye fokus på ting som ikke har rent med programmering å gjøre: fordi det ikke er noe mattekrav eller fysikkrav for å kunne søke seg inn er det en større mengde samfunnsvitenskapelige fag, der de fleste retter seg inn mot brukeropplevelse, universell utforming og menneske-maskin interaksjon. Dersom du interesserer deg for dette er Anvendt et veldig ålreit studieprogram, men om du synes dette er fullstendig på trynet blir det kanskje verre.

   

  Håper dette ga litt innsikt!

   

  Takk for svaret, det hjalp meg sikkelig


 5. Hei,

   

  Jeg har søkt offentlig høgskole men fant ut NITH spill design var veldig interessant. Kan jeg søke om studieplass på NITH og takke nei tilbudet hvis jeg skulle ombestemme meg? Dette sto i mailen

   

  "Søknaden kan ikke endres etter at tilbud er gitt."

   

  Vil ha privatskole som backup hvis jeg ikke kommer inn i førstevalget av offentlig skole.

   

   

×
×
 • Create New...