Gå til innhold

Skjalgsm

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Skjalgsm

  1. Det er blitt veldig vanlig å bruke Unity3D for å lage småspill om dagen. Både gamemaker og flash er blitt for gamle. (Det finnes i gratisversjon med alt man trenger for å være med i denne konkurransen).

     

    Man har bare litt over en uke på seg til å finne på noe morsomt, samt lage en spillbar prototype på det. En prototype som demonstrererer game play trenger ikke å ha noe grafikk, så en liten uke burde være nok til å vise fram noe.

  2. Vi har ikke tatt mod'n så veldig seriøst når det kommer til å være historisk korrekte nei. De tre laga er fra tre forskjellige tidsaldere (nesten), og det hele er bare til for at det skal være morsomt :)

     

    du kan laste ned gamle pvk på samma sida som pvk2 (www.pvkii.com), men pvk2 er utallig ganger bedre selv om vi ikke har lagt til like mange forskjellige klasser på hvert lag (bare en på hvert lag foreløpig, men det kommer fler).

     

    Det er et par (2-3stk) som var med på den gamle mod'n som er med å lager den nye. Han som har kodet mod'n for eksempel er den samme som tok over pvk på slutten. (fikset noen bugs osv.)

     

    Jeg håper dere liker mod'n ihvertfall, vi har jobba med den i over 2 år :)

  3. *dAsE* - Atter en konge

    Folk som skriver rævva norsk har vanskelig for å bli tatt seriøst. Jeg veit jeg skriver skikkelig rævva norsk og har 3'er i faget, men allikevel; jeg ser poenga Maarud tar opp.

     

    Jeg vil bare svare på følgene kommentarer;

     

    #1:

    La nå folk som ikke liker filmene ha sine meninger.. Who cares egentlig...

     

    Får de ikke noe ut av filmene, synd for dem.

    Hvorfor skulle folk bry seg mindre om meningene til folk bare fordi dem ikke mener det samme som deg. Denna 'thread' greia blei lagd for at folk skulle ytre meningene sine om detta emnet, hva er poenget hvis folk skal drite i alt du sier bare fordi de ikke mener det du mener.

     

    Og tro ikke at han ikke fikk noe ut fra filmene, masse sunt raseri og mye latter seinere. Tro du meg, dissa filmane har gitt mange gode lattere.

     

    #2:

    Jeg lo jeg.. Når jeg leste den artikkelen.. Og jeg lo eeeenda mer da jeg leste gjesteboka, og hva for slags folk det da egentlig var.

     

    En haug med satandyrkere og lixomtøffe.. Uff blir dårlig av slike.. Har sett alt for mange rare logger med slike folk.. Men,men.. La dem kose seg med Terminator3  (Ikke noe galt med Terminator3 altså, men den er da REIN action, og 'null' histore... Iforhold til Lotr vel og merke)

    Du lo, bra! Akkurat det som var intensjonen til skriveriet også. Men er du virkelig så dum at du tror at vi dyrker ######? du er så dum du ahahahaha! Terminator 3 er uten story ? Du burde korte ned på innlegga dine, jo mer du sier, jo dummere virker du. Se Terminator filmene 3-4 ganger til og les litt om dem, så skjønner du hva jeg mener. Skal vedde på at du faktisk ikke forstod filmene, at du ikke skjønte greiene med å gå tilbake i tida osv. fyttigrisen så dum du er.

     

    Og èn ting til; "i forhold til Lotr vel og merke" ? hva mener du egentlig ? skulle du egentlig si "i motsetning til Lotr vel og merke", vel hvis det er tilfelle. Er det ingen action i Lotr da eller? Og du, Lotr har ikke en bra historie bare fordi den er kjedelig å lesa. Ikke bare sånn vanlig-norsk-lekse-kjedelig å lesa, men skikkelig rævkjedelig.

     

    #3

    Det gjør meg vondt i hjertet at det overhode FINNES slike mennesker...

    Javel, du har vel ikke lest noe av kongen selv da tenker jeg meg, for da hadde vel du fått hjertestopp din innskrumpa nerdepingle, hvis du faktisk får vondt i hjerte av å vite at det finnes slike folk fortjener du ikke å leve. Survival of the fittest..

     

    #4

    Men alle må vel dra på smilebåndet over setninger som denne. Tenk å faktisk publisere noe slikt på nettet da...

     

    EDIT: MÅ bare legge til en skjermdump av en mail fra samme siden. Denne skal altså denne personen ha sendt til den stakkars bokhandelen. Så UTRULIG tøff han er, altså. Herregud, noe så latterlig! http://www.dase.no/bilder/CoNZepth-henning_bok_helvete.jpg

     

    Og her har vi designeren himself. Oppegående type!

    Ja akkurat, tenk å gjøre det, hadde ****** ikke du turt. Det gjør han faktisk tøffere enn deg det... (Med andre ord, hvis du mener han er så lite tøff, er du faktisk mindre tøff enn det igjen og dermed redusert til en liten innskrumpa homo)

     

    Og nei, det bildet der er fra en annen type, ikke skribenten av hverken mailen eller ROTK dissinga. Du er så dum du...

     

    #5

    Eg rapporterte Monsoon for overdrevet ordbruk som slettes ikkje er nødvendig. Dersom du ikkje liker ein film så la være å post om den.

     

    Både den sida og alt som Moonson har skrevet ser eg på som patetisk og unødvendig. Har du verkeleg ikkje nokoe betre å finne på? Og prøv å skriv eit par setninger uten å bruke så masse banneord og tull i de. Eg håper ein Moderator kjem inn her og sletter de innlegga. Det er faktisk noken som prøver å halde denne tråden seriøs.

     

    Det er forresten ikkje tøft å bruke heile fyfy-ord vokabularet i ein post vis det var noken som trudde dette.

     

    Edit: @ G2Petter, sorry at meg mata trollene, men det var vanskelig å halde meg unna.

    "Overdrevet ordbruk som slettes ikke er nødvendig" ... La oss sette oss ned og tenke litt over hvorfor man egentlig banner... hm... lurer på om det kan ha noe med det å forserke det man mener... hm... ja dette tok meg veldig lang tid å finne ut... kanskje jeg burde dele det med idioter på overklokking.no forumet...

     

    ...

     

    IDIOT!

     

    Javel, du ser på sida vår som patetisk og unødvendig... For deg ja... Og nå kommer grom kommentaren... "Dersom du ikkje liker ein film så la være å post om den" første jeg tenkte da var bare; "herregud, hvis du er der da, hvorfor gjorde du meg dette" (utdrag fra vildanden:P) Siden mange av dere er like dumme som han fyren her skal jeg utdype hvorfor denne kommentaren var så utrolig dum (klør etter detta). Nei, hehe... klarer faktisk ikke å komme med noe bra her.. ender bare opp med å le... hahaha er det mulig...

     

    Nei, det er kjempe slemt å bruke fy-fy ord i vokabularet sitt _vis noen trodde det... hahahaha du er så dum du...

     

    PS; Vil bare si at hvis det er noen som mater noen her så er det vi som mater idiotene... ahahaha

     

    #6

    Jeg vet om en kar som ikke liker filmene, han framstiller sine meninger objektivt og sofistikert, han får respekt hos alle han prater med, og jeg tror nok du kunne lært en ting eller to av ham...

    wow.... virkelig... kjenner du han? Can i touch u? dust...

     

    #7

    For at du skal unngå å oppføre deg likens når du kommer ut blant folk i den virkelige verdenen...

    AHAHAHA... du er nerdekongen over alle nerder du ahahahaha!!!

    Når du setter deg foran pcn, glir du lissom over i en liksom verden du da? ahahahaha er det mulig... Når jeg sitter ved pcn, så pleier jeg faktisk å ha mange folk rundt meg... ganske sosialt egentlig... "den virkelige verden"... ahahahaha DETTA ER DEN VIRKELIGE VERDEN DA DIN IDIOT! og ikke prøv å kom med sprøyt om at alt på internett ikke er virkelig... Hvis jeg søkte litt rundt og slo opp addressen din, dro hjem til deg og banka deg opp, ville det fortsatt vært en liksom verden da eller? Har du ikke sett "jay and silent bob strikes back", den filmen er opphøyd i antall år du er bedre enn Ringeness Herre trilogien tilsammen (da mener jeg filmene) dvs. ^14

     

    #8

    Har sluttet å hisse meg opp over folk som ikke liker filmene, hadde nok fremdeles gitt de litt bank hvis jeg hadde møtt de, men utenom det så er det vel likegreit at de ikke liker filmene. Og folk som synes det er en "feministfilm" "gladkristne greier" osv har jo ikke peiling.

     

    Offtopic:

    La nå disse liksom satanist/goterne holde seg nede i hulen sin NoLimit_^... Det værste med disse folkene er jo ikke at de later som de er satanister, det værste er jo at de har null peil og bruker symbolet fra en fruktbarhetsgud på genseren og leker kul

     

    Tok en titt på den siden og må si den var seriøs!! Mye bra der! Eget H4x0r Corner, så kult!! Alle banneordene viser jo at de har et bra ordforråd og kan dette med å skrive!

     

    Fikk meg en god latter til han ene goter-fjortissatanisten skrev addressen sin og trudde han var tøff osv... Tror vel sikkert hele Norges befolkning bor i Oslo også

    Ahahha, denna posten er nesten den mest selvmotsigende posten hittil... Hvis du da har sluttet å hisse deg opp over folk som har andre meninger enn deg (For det er jo det du sier din trangsynte idiot) Og jo, filmene er faktisk feministprega... dust...

     

    Jeg skjønner ikke hvorfor dere tror vi er satanister... Vi er ihvertfall ikke gotere... Ingen av oss har svart hår, ingen av oss bruker sminke... DET ER FOR GAY! Hadde du kallt oss nazi'r hadde jeg ikke tatt det så tungt derimot... dust... (Mektige Hokksund!)

     

    Faktisk, sida er mye mer seriøs enn denna... Mer feil og drit om overklokking skal du leite lenge etter! Meste av det er t.o.m. bare rein ripoff fra engelske sider...

    Latterlig...

    Han skreiv opp addressa si for å vise dere at han ikke har noe imot å få en 13 år gammal kvisete idiot med stemme-skifte fra hælvete på døra... Og nei, han er heller ikke goter/kristen/satanist... (Er det noe vi i dase har dissa mest, nesten mer enn kongen sjæl, så er det gotere)

     

    #9

    Du skjønte vel ikke hva jeg mente, men det kjære sa7tan pentagrammet ditt er symbolet til en fruktbarhetsgud... I tillegg er du jo i praksis kristen selv, bare med "motsatte" verdier. Religion er tull og håper folk innser det til slutt. (Ikke ment som en avsporende diskusjon her)

    pentagrammet ?vårt? er et symbol for en fruktbarhets gud... øh... Min post er kanskje ikke saklig, men det der tok kaka...

    1 - VI ER IKKE SATANISTER

    2 - DU ER DUM

    3 - Håper du er klar over at posten din var også full av person-angrep og jeg vil foreslå til admin folka at du også får en advarsel... (Gjelder faktisk mange av dere, tror nesten jeg skal understreke hver quote jeg har brukt her der det er person angrep...

     

    #10

    Kom deg vekk, ekle krek

    uhm... ekle krek... ahahahahaahahahahahaaha jeg pisser snart i buksa aahahahahaha (ikke tro det er av frykt)...

     

    #11

    Fikk det inntrykket på grunn av innholdet på siden der du holder til. Immortal er jo tross alt satanist metal....

     

    Høres selv mye på Death Metal, så det er ikke noe jeg bare slenger ut heh, men syns bare det blir latterlig når religion kommer inn i bildet, image eller ei.

     

    edit: og på grunn av den liksom "beinharde" siden deres

    la meg se om jeg fikk detta rektig; på grunn av den "beinharde" sida vår så trodde du at *dAsE* Medlemmene var gotere og/eller satanister bare fordi en i *dAsE* har lagt opp coveret til en blackmetall cd og gitt en liten review... du er dum du... Det eneste som er latterlig med at religion kommer inn i bildet er jo nettopp det faktum er religion i seg selv er latterlig... ja, jeg er ateist... akkurat som alle andre i *dAse*... det er derfor ordet kristen og h0mo ofte er i samma setning... dust...

     

    #12

    monsoon:

    når folk skriver hver setning fulle av banneord klarer jeg bare ikke å ta det de skriver seriøst, og at du ikke har et fornuftig argument hjelper ikke stort. tror de fleste andre her deler mitt syn på dette. det hadde vært flott om du holdt deg unna her i stedet for å bare skape kvalme og til slutt bli fjernet av en moderato

    Sant nok, eneste vettuge ikke-dase medlemmer har kommet med i denna thread greia... Men skal jeg komme med et fornuftig poeng anngående detta:

    fy ******!! ROTK var så sinnsykt jævlig bra!! eide så jævlig... skal se den så sinnsykt mange ganger!!

    *glede seg til imorra* For da har jeg 2 billeter til RINGENES HERRE!!! FY ****** JEG GLEDER MEG!!!

    Hvis man tidlig i denne thread greia hadde skrivi detta... ville det skapt kvalme osv? Tenk grundig etter... La meg opplyse deg/dere: DEN ENESTE GRUNNEN TIL AT DERE SYNES DETTA SKAPER KVALME ER FORDI NOEN ER UENIG MED DERE!

    idiot...

    #13

    Da stopper vi alt som likner på personhets, krangel, trolling og andre regelbrudd. Noen deltagere i denne tråden har fått advarsel, andre er utestengt. QED*: Dersom man ikke oppfører seg, følger det overraskelser med.

     

    For øvrig anbefales spesialversjonen av "To tårn", den med 4 DVD'er. Fikk den i julegave, og har kost meg stort!

     

    *QED: Quad Erat Demonstrandum, betyr "hvilket er bevist". Så nå lærte dere noe nyttig.

    Ja... nå lærte jeg noe skikkelig nyttig... ahahahahaha latin-nerd ass... fy ******...Ikke tro at bare fordi du er moderator så slipper du unna... her sparer jeg ingen! Ser dessuten hvilket parti du har tatt i "krigen"! Virker ikke som om noen av de andre (på din side, LOTR-elsker!) har fått advarsel pga personhets (ved å kalle folk gotere/satanist/fjortiss osv...)

    DUST, du er dum du! Skal vedde på at du får bra karakterer på skolen bare fordi du smisker og gjør mer lekser enn du får... rævvslikker ass.... latin... ahahahah!

     

    #14

    Måtte gudene vite.. Men du prøver jo så godt du kan å skaffe respekt her? Med å banne å sværte alt mulig rart. Av en eller annen grunn så er dere sykelig opptatt av at alt som ikke går deres vei, er 1) homofilt 2) kristent eller noe annet religiøst 3) mulig å besvare med *******

     

    Jeg må vel nesten beklage på alle våre andres vegne som faktisk prioriterer historie fremfor blod og kuler. Det er bare slik det er. Null mer å si.

     

    Hadde du giddi? Bra norsk btw!

    Look whos talking, du har faktisk ganske mange feil selv... Og ja, vi, som alle andre mennesker, er ganske opptatt med å si ifra når det er noe vi mener er galt... vi er ikke sykelig opptatt av det, vi bare slenger dritt om det. Og tror du virkelig vi prøver å oppnå noe respekt her på et newb forum? Vi gjør det for å få mer respekt fra egne rekker! Må ikke tro at alt er om deg...

    selvopptatte DUST!

     

    #15

    Uansett, så vil jeg tro at vi kan konkludere med at Bad boys 2 IKKE kommer til å motta noen oscar ^^

    javel... Håper for din skyld at du har rota deg inn i en annen thread enn det du håpte på! Ikke? stakkars mennesker som har måttet lese de andre 100 postene dine...

     

    #16

    Hadde jeg visst at folka bak det nettstedet hadde vært her på forumet hadde jeg aldri linka til det. Vær så snill Monsoon & co, vi har til nå holdt en bra, saklig diskusjon, og nå kommer du og ødelegger alt. Vær snill og hold deg unna denne tråden om du vil fortsette å oppføre deg på denne måten.

     

    Du nå blitt rapportert til moderatorene av meg og flere. Håper for din skyld at du vil forbedre deg i framtiden, ellers vil du nok ikke få være på dette forumet stort lenger...

    Her er Skyttt sin versjon av "saklig diskusjon":

     

    Skyttt: ROTK er kjemebra!

    zeph: Eg veit! RotK kjem garantert inn på topp 3 hos meg og!

    Skyttt: Jeg elsker bare hvordan legolars svinger sverda sine!

    NoLimit_^ : Jeg elsker Tolkien ass! Silmarillion er bedre enn Ringenes Herre. Den åpner en helt ny verden seg med krig og lidelse som overgår Ringenes Herre i både skala og underholdning.

     

    and this goes on and on and on and on...

    Blei visst litt mer interresant når det kom noen som ikke likte filmene/boka osv.

    DUST!

     

    #17

    Tilbake til topic:

    Filmen var alt for lang, jeg likte ike all dialogen. Virker som om boken er bedre, men likevel... når den kommer på DVD som extended edition skal jeg ha den, sammen med To Tårn og Ringenes Brorskap på extended også

    Jasså ja... du synes filmene var for lange, så da kjøper du liksom hele extended pakka bare for å pine deg selv enda mer... fy ****** så dum du er ass!

     

    #18

    Faktisk var det muslimene som la grunnlaget til den moderne vitenskapen.
    "oj, du er smart ass" faktisk så var det ikke det, men siden DU sier det så det vel det da... det var ARABERNE som la grunnlaget for den moderne matematikken (tallsystemet bl.a.) og det var lenge før en eller annen idiot hadde tenkt på å finne på religion...

    dust...

     

    #19

    Det var da voldsomt så sarkastisk du skulle prate da Sugx. Slapp av, du er så tøff så, så tøff, gutten min. Eowyn er faktisk ingen alv, men niesen til Theoden av Rohan. Den scenen er forresten en av de sterkeste scenene i filmhistorien!

     

    Du skal vite det at ingen av dere som nettopp har kommet inn og forurenset denne flotte tråden med drittpraten deres, blir tatt seriøst...

    Nei? du kødder!!! er a sønnen hans??? det skjønnte jeg ikke!!

    ahahaha sterkesete scenene i filmhistorien... jeg har sett bedre feministscener i onsdagsfilmene på tvnorge... og forresten, slå opp sarkastisk i ei ordbok!

    dust!

     

    #20

    Og så vart Lotr sammenlignet med Armageddon, Bad Boys 2 og Kill Bill....der ser du kva verden har blitt til...uffameg.

     

    La oss glemme Moonson nå siden han antageligvis er utesteng og Sugx bør roe seg ned eit par hakk før han ryker også.

     

    @ Sugx: du er klar over at ingen i verden som liker Lotr bryr seg ein micrometer om det du sier sant?

     

    @ Crimzon: Om innslagene her er humoristiske så mangler dere ørten smileys her og der. Og igjen så kan ikkje Rambo sammenlignes med Lotr.

    @zeph : hvorfor bryr du deg da? hvorfor tar du deg tid til å svare på det dem sier hvis du ikke bryr deg? Håper du også er klar over at alle i *dAsE* synes dette er veldig morsom lesing PÅ GRUNN AV AT VI IKKE BRUKER HOMO SMILEYS FOR DA VILL IKKE DERE BLITT PISSED OFF!

    dust!

     

    #21

    Ingenting, det var dere som kom med alle banneordene og usaklige argumentene i ein tråd som hadde ein god gang.
    Gjentagelser gjentagelser... har du ikke noe bedre å si enn å gjenta at "detta var en så bra tråd siden alle elska LOTR og alle var enige med hverandre" så kan du vel egentlig holde kjeft... ikke sant?

     

    #22

    Skjønner ikke hvorfor dere i det hele tatt ser filmene? Folk som ikke liker fantasy filmer og eventyr og filmer som ikke må ha action hele tiden burde da ha vett nok i skallen til å holde seg unna ringenes herre.

    Hvorfor det når vi kan le av dere... ahahahahaahahahahaha!!!

     

    #23

    Aner du hvor tjukk huden til en elefant er, eller? Piler er no match i forhold til de to finslipte greiene til Legolars der.
    Aner du hvor dum du er? For det første så er ikke de greiene der elefanter, inspirert av elefanter riktignok. og aner DU hvor tjukk huden deres er? tviler på det... Hvordan kan du vite at dem ikke bare har 2mm tjukk hud... u dont, so shut up! For det andre så kutter legolas han så vidt, og de beine er større enn tømmerstokker fra dypeste amazonas jungelen, dvs at hvis vi hadde gitt størrelsesforholdet et litt mer realistisk preg vill det vært som om jeg ripa deg opp på leggen... ville du krepert da?

     

    Til slutt vil jeg bare si at jeg har faktisk lest ALT Tolkien har skrevet! t.o.m. unfinished tales... så ikke kom og si at jeg er dum og burde lese bøkene!

     

    DERE ER ALLE SLAVER AV HOLLYWOOD!

    takk.

     

    Update: Hvis dase sida virkelig er så dårlig, hvorfor har det kommet 20 nye medlemmer det siste døgnet? Disse er selvfølgelig blitt nekta, vi tar ikke inn hva som helst...

×
×
  • Opprett ny...