Gå til innhold

Hevn

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hevn

  1. Ble egentlig bare mer forvirret. :p Hehe

     

     

    Men det er ihvertfall rimelig klart at ungdomsretten er gått tapt. Lurer forøvrig på hvordan det fungerer i praksis å gå voksenopplæring. Må jeg gå en egen linje med andre voksne eller havner jeg i klasse med 16-18 åringer på VG2 Anleggsteknikk?

     

    Er så kjipt at jeg ikke har tenkt lenger fremover enn dette. Skulle gått Anleggsteknikk med engang jeg var ferdig med Overflateteknikk..

  2. Bakdelen er at med engang jenta oppdager prikker på kuken din stikker hun av. Hun vet da ikke at dette er helt normalt og ikke smittsomt. For alt hun vet er det sopp eller en eller annen kjønnssykdom.

     

     

    Kan fjernes med nål som sagt og det er ikke farlig så lenge du ikke driver å stikker nåla igjennom kuken eller balla dine. Gjøres i edru tilstand men bruk gjerne sprit for å desinfisere etterpå.

  3. Jeg blir 23 år i November og er uten jobb for tiden noe jeg har vært i et halvt år.
    Jeg har VG1 Bygg og anleggsteknikk og VG2 Overflateteknikk men ble aldri lærling innen overflateteknikk fordi jeg ikke likte maleryrket.

    Etter skolen var ferdig fikk jeg jobb i en butikk men mistet jobben når butikken la ned for et halvt år siden. Jeg har ikke lyst å fortsette i butikkbransjen og vil ha en utdanning innen noe jeg liker å jobbe med.

     

    Jeg har lyst å gå VG2 Anleggsteknikk og bli lærling innen Fjell- og bergverksfaget. Jeg kan ikke gå skole i år siden jeg ikke søkte på skole i vår, i tillegg er det sjelden man kommer inn ved å stå på venteliste så jeg legger ikke sjebnen min i en venteliste hvor det sikkert er 20 stk som står i kø og håper på at èn dropper ut.

     

    Derfor lurer jeg på om jeg har rett på skolegang til høsten neste år..(?)

    Utifra det jeg forstår går ungdomsretten ut det året jeg fyller 24, altså neste år..

     

    Så hva gjør jeg for å kunne gå VG2 Anleggsteknikk?

    Hørt om noe sånt voksenopplæring, har jeg rett på det eller er jeg fucked?

     

     

×
×
  • Opprett ny...