Gå til innhold

Minibar

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Minibar

  1. Har kjøpt en Microsoft Notebook Presenter Mouse 8000, men etter å ha installert den nyeste Intellipoint softwaren fungerer ikke visse spesialfunksjoner. Når jeg prøver å tildele en spesialfunksjon til rullehjulknappen, fungerer ikke dette. Det fungerer heller ikke med knappene på siden. Mediafunksjonene på undersiden av musen fungerer.

     

    Noen som har tips om hvordan jeg kan fikse dette?

  2. Fra 533Mhz (PC4200) og oppover er det lik ytelse. 667Mhz (PC5300) og 800Mhz (PC6400) er kun nyttig å ha for overklokkere. Så har du planer om å overklokke vil PC5300-brikken være best. Hvis du ikke skal klokke er PC4200-brikkene best, pga CL4.

    Dog vil en overklokker enkelt stille PC5300-brikken fra CL5 til CL4 hvis han vil...

     

    Uansett kjører alle RAM-brikker i et system på den tregeste brikken sin hastighet. Så med mindre du overklokker brikken som er i PC'en fra før også, vil en PC5300-brikke kjøre like raskt som din nåverende brikke.

    8223505[/snapback]

     

     

    Tusen takk for svaret! Meget bra.

  3. Har en Dell Inspiron 630m med 1 minnebrikke. Minnebrikken er på 512 MB, DDR2, PC-4300. Vil kjøpe en ekstra brikke på 1 GB, men lurer på om jeg bør kjøpe PC-4200 brikke med lavere latency (CL4), eller en PC-5300 brikke med høyere latency (CL5)?

  4. Hadde besøk av en tekniker fra Dell idag, som byttet hovedkortet på maskinen. Det viste seg at dette ikke fjernet lyden. Teknikeren prøvde også å ta ut HDD og DVD-ROM for å se om noen av disse komponentene laget lyden, men fant ikke ut noe. Han konkluderte med at han ikke greide å utbedre feilen, og sa at det nok måtte leve med lyden.

     

    Skulle visst bli oppringt av Dell for å gi feedback om kundetilfredshet knyttet til reparasjonen. :hmm:

  5. Har opplevd diverse piping både fra maskin og strømadapter, men har ikke sett dette i sammenheng med usb-roothub. Forsvinner lyden også om du kobler til en usb-mus?

     

    Har du kontaktet Dell ang. problemet? (Min erfaring er for øvrig at kontakt pr mail er det mest formålstjenlige når man skal rapportere såpass "sære" feil.

    5801293[/snapback]

     

    Takk for svar!

    Har kontaktet Dell, og de har sendt en diagnose-CD som er på vei, så jeg kan sjekke maskinen selv før jeg eventuelt sender den inn. Kontaktet dem via e-post, da endeløs venting på telefon ikke fristet. :thumbdown:

     

    Bruker USB-mus, men dette påvirker ikke lyden. Den forsvinner kun når jeg kobler i USB-minnepinne.

    Dell mener at det kan være en feil på drivere i Windows, eventuelt feil på

    hovedkortet.

  6. Har en Dell Inspiron 630m som avgir en høyfrekvent pipelyd etter reboot. Lyden kommer både når maskinen idler, men også ved lette oppgaver som surfing og tekstbehandling.

     

    Det jeg har funnet ut er at pipelyden forsvinner når jeg setter inn en USB-pinne, mens den kommer tilbake når den tas ut igjen. Dette gjorde at jeg deaktiverte

    strømstyringen til USB roothuben igjen. Det viser seg at når jeg rebooter maskinen og strømstyringen er deaktivert, kommer pipelyden, men så snart jeg setter i USB-pinnen forsvinner den. Og med strømstyringen deaktivert er lyden fremdeles vekke når jeg tar ut pinnen.

     

    Hva kan dette komme av, og er det mulig å få lyden til å forsvinne etter reboot uten å måtte ty til USB-pinnen?

  7. Hei.

     

    Takk for svar og linker.

     

    Etter å lett litt mer på nett ser det ut som om det er samme bluetooth-kort som selges på forskjellige auksjoner(USA) til forskjellige modeller. Jeg får da tro at det kun finnes en type av Truemobile 350-kortet med 2.0 support.

    Det ser også ut som om Inspiron 630m ikke selges i USA, og det er derfor ingen referanser til kompatibilitet med denne maskinen på noen av auksjonene.

     

    Grunnen til at jeg hadde tenkt å kjøpe på nett, er at Dell ganske klart opplyser om at dette kortet kun leveres med nye maskiner fra fabrikk.

    Min maskin har kabelen for tilkopling av kortet på plass, og jeg tenkte rett å slett å prøve hvis jeg fikk tak i det rette kortet.

    Det er dessverre mulig at man må ha kortholderen også hvis det er denne kabelen skal festes i.

     

    Jeg skal prøve å komme i kontakt med Dell support og undersøke om det lett lar seg gjøre å få kjøpt, og ettermontere, kortet.

     

    Hilsen

    5557164[/snapback]

     

    Heisann.

    Hvorfor kjøper du ikke bare en Bluetooth USB Dongle?

  8. Noen her som har erfaringer med ASUS A6K 15"SXGA (http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=312195&view=detailed)? Hvor stor betydning har det at den bare har 128 kB - L2 Cache? Er skjermen bra? Hvordan er støynivået? Er det 1 512 MB RAM-brikke som er installert eller 2x256? Batteritid?

     

    Synes den virker som et kurant kjøp. Noen som har andre anbefalinger i prisklassen 7000-9000? Skal hovedsakelig brukes til kontorarbeid og bør ha lavt støynivå.

  9. En ting til:

    Er det mye forsinkelser når man er inne i menyene, eller er telefonen responsiv og rask? Jeg har en Siemens C45 nå, og den er et helvete. Går til tider svært treigt, sannsynligvis pga. programvaren som er dårlig.

     

    Fint hvis du legger ut video og bilder, forresten! Har du mulighet til å legge ut en videosnutt filmet med mobilens kamera?

×
×
  • Opprett ny...