Gå til innhold

Cowkiemonster

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cowkiemonster

  1.  

    "Diktatur er en styremåte der makten ligger hos én enkelt person eller hos en liten gruppe personer."

     

    Så er spørsmålet: Hvem styrer EU?

     

    Svaret er EU kommisjonen. De er ikke folkevalgt.

     

    Etter denne definisjonen er Norge, Sverige, Danmark, UK, osv. også diktaturer ...

    Ingen av regjeringene i disse landene er folkevalgt.

     

    Så, da kan vi kanskje la det feilsporet ligge?

    Nåja, Norge har et representativt demokrati, hvor vi som folket velger representanter til Stortinget, som igjen velger en regjering. Ergo er regjeringen indirekte folkevalgt.

  2. I Oslo har svømmere som ikke er i klubb ca. én 50m-bane på deling (etter arbeidstid i svømmerushet), så problemet er ikke at vi ikke har konkurrenter, folk svømmer i kø, og den tregeste velger farten. Hadde det vært mange nok baner, slik som i Bergen så hadde dette vært et artig konsept. Riktignok uten behov for mobil, men alt integrert i en klokke.

     

    Tro meg, vi svømmer i kø i Bergen og. Om det ikke er klubbene som tar all kapasitet fra fem og ut (Noe som forsåvidt går greit), så er det folk som overvurderer sine egne evner og hiver seg ut i banen for hurtig svømming og holder igjen ALLE.

    • Liker 1
  3. Det viser seg å være et veldig godt spill.

    Grafikken, animasjoner, fysikken på dronene, og gunplayet er i øverste klasse.

    Og da må jeg stresse grafikken ekstra godt, for den er helt enorm.

     

    Opplevde ingen glitcher og bugs jeg heller, alt gikk silkemykt og helt uten problemer.

    Motoren virker veldig optimalisert, da bildefrekvensen lå i taket selv med alt på Ultra.

     

    Selv om jeg er helt enig i at grafikken er helt fantastisk, det beste jeg har sett, attpåtil veldig bra optimalisert. Men jeg er helt uenig i at gunplayet er i øverste klasse, våpenene føles helt like imo, våpnene er 110% presise over alle distanser, når dette kombineres med alt for lite dekning og for åpne baner, sørger dette for at man blir skutt fra overalt hele tiden, som jeg synes var utrolig frustrerende i lengden. Håper på en forbedring på dette feltet før endelig versjon slippes.

    Forøvrig så burde det ikke være mulig å ha evig med granater slik som vi har nå, granat spammen er ulidelig.

  4. Kan ikke helt si jeg sjønner denne trenden, som flere store selskaper har kastet seg på, å satse på mobil/nettbrett spill fremfor trippel A produksjoner.

     

    Det blir litt som et selskap som jobber med golf produkter skulle skiftet til fotball produkter istedenfor fordi det er mer penger (total) i markedet.

     

    Det er vel heller tvilsom om produktene konkurerer mot hverandre eller stjeler fra samme bruker gruppe.

     

    Sikkert fordi at det er ingen som reagerer på at spill er smekkfulle av micro-trasnsactions når det er på mobil, og dermed kan de tjene store summer på unger som ikke innser at det koster noe å kjøpe i spillet.

  5. Det er ikke snakk om en eller to dislikes, eller disliksene i seg selv, når jeg mener at mobbingen tar et steg videre. Hvis en person alerede blir mobbet eller utstøtt så vil dette bli toppen av kransekaka. Si at en person blir mobbet og har ingen/ få venner (la oss si 2 stykk), legger ut et bilde av hvasomhelst og får 2 likes og kanskje 10-15 dislikes. De andre i klassen (hvis det dreier seg om en skoleelev) legger ut tilsvarende og får 2 dislikes og 10-15 likes.

     

    Personen vil da selvfølgelig legge merke til dette og få enda en grunn til å føle seg nedfor og mobberne er skjult bak en dislike knapp. Drittslenging over nett klarer man å stoppe, FB er relativt flinke på det, men når man ikke har noe grunnlag for å gi folk en smekk på fingern så fjerner man kontrollen helt. Man kan ikke "kjefte" på noen for å ha trykket like/ dislike.

     

    Det var vel altfor mye å lese mellom linjene i den første kommentaren min, takk for at du fikk meg til å utdype litt :)

    Tankegangen din er ikke rent dum den. Jeg er dog uenig og mener at en dislike ikke kan tilsvare mobbing uavhengig av hvor mange en måtte få.

  6.  

    Om dette stoffet fortsatt er effektivt med kevalr i miksen, kan jeg se for meg noen ganske solide skuddsikre vester..

    det er ikke slik skuddsikre vester fungerer, i det hele tatt, og de har aldri hatt noe behov for å "reparere" seg selv heller. Det de har av behov er å være lettere og mykere, og denne problemstillingen er på god vei til å løses - men har heller ikke noe med artikkelens tema å gjøre.

     

    Sett fra en annen side har drivstofftanker behov for å være selvforseglende, men det har de klart med visse materialer helt siden 40-tallet, uten å bruke noe som helst eksotisk stoff.

     

    Nå er jeg ikke ekspert, men jeg tenker vel at om man kan få vesten til å reparere seg slik at den ikke har hull etter kuler vil den vel være mer effektiv enn om den er full av hull (?)

  7. Det er lenge siden jeg sluttet å bry meg om både singleplayer og multiplayer i Call of Duty. Zombies, derimot. Der har Treyarch virkelig gjort en fantastisk jobb. Historielinja i WaW/BO-Zombies er så kompleks og intens at jeg mildt sagt gleder meg ekstremt til fortsettelsen på den historien.

     

    Forutsatt at det er richtofen & co som er i zombie moden i år da. bo2 sin zombie mode var gør imo.

  8. Det jeg finner mest fantastisk med ubisoft sitt helvete nå er det at de fortsatt benekter alt og at de bare bortfotklarer med tåpelige unnskyldninger som bedre stabilitet. Når modden for bedre grafikk på watch dogs kom ut begynte resultater som viser bedre ytelse med modden installert å komme in, og ubisoft hyttet med neven og sa at den førte til dårligere ytelse.

    For min del er ikke grafikken så viktig og jeg reagerte ikke spesielt på downgraden, det jeg reagerte mest på var hvordan de løy alle gamere rett opp i trynet og sa at det ikke hadde blitt endret.De må for den saks skyld også slutte og si at det optimaliserer spillene sine for pc da alt tyder på at de ikke gjør det, ellers så burde de bare legge seg flate å være ærlige med at de har skrudd ned grafikken på spillene deres for at det ikke skal være så stor forskjell på konsoll og pc. Trist hvis det å downgrade spill for å så benekte at det har skjedd skal bli en trend i bransjen.

×
×
  • Opprett ny...