Gå til innhold

RatmFan

Medlemmer
  • Innlegg

    432
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av RatmFan

  1. Det har jo kommet flere gode rts spill den siste tiden da, to av de jeg spiller jevnt og trutt er Rise Of Legends, RoL er forøvrig oppfølger til det kritikerroste Rise Of Nations og Spellforce II - Shadow Wars, også en oppfølger av Spellforce - The Order of Dawn , sistnevnte inneholder også rollespil elementer, ganske bra sådan.

     

    Hvis vi går noe lenger tilbake i tid (les: i fjor) så kan du alltids ta en titt på Earth 2160, et mer enn undervurdert spill.

     

    Det var noen få RTS spill du kan kose deg med mens du venter på Command & Conquer 3.

    6494037[/snapback]

     

    Takk for godt svar til deg og dere andre. Rise of Legends så moro ut. Hvordan er det med onlineaktivitet rundt dette spillet? Finnes det i det hele tatt?

  2. http://www.battlefront.com/products/les_grog/news.html

    ikke et RTS men helt klart en av de større og dypere Strategi spillene som kommer, MP kan bli drit kult med ekte chain of command.

     

    kanskje litt treigt for noen da slag kan ta opp mot 10++ timer.

     

    det som kan felle dette spillet er hvis AI'n suger, da den har mye å gjøre og kontrolere.

    6491256[/snapback]

     

    Morsomt konsept, men ikke helt hva jeg er ute etter. "Standard" RTS-spill er favorittsjangeren, à la Warcraft, AOE, Generals. Bygninger - hær - oppgradering. Simple greier, men moro.

  3. (Har noen fortalt gamer.no hvor dum den treordsregelen er? Dum, sier jeg!)

     

    Jeg har alltid vært glad i såkalte RTS-spill, men har brukt mesteparten av tiden på å mestre FPS-spill som Medal of Honor, Quake og Counter-Strike. Nå begynner jeg å bli mektig lei av dårlig reaksjonsevne og konsentrasjonsproblemer, og har lyst til å leke krig på en annen måte. Jeg ikke vil starte opp med et eldre spill, jeg vil starte med noe nytt. Problemet er bare at jeg har store vansker med å finne et nyutgitt strategispill som har klart å skape et større community rundt seg, eller et kommende (et halvt år frem i tid +/-) som vil gjøre det.

     

    Er det bare jeg som sliter med dette? Tips?

  4. Det er altså installert et trådløst nettverk i heimen, som har fungert helt ok. Men mottaker på den ene stasjonære pcen fikk antenne (og derfor også signalstyrke) ødelagt, noe som ikke vil la seg fikse. Derfor må jeg til innkjøp av en ny.

     

    Det jeg lurte på var:

    - Vil alle trådløse nettverkskort få kontakt med hvilken som helst sender? (har D-Link om det skulle være nødvendig informasjon)

    - Disse små USB-enhetene; fungerer disse like bra som kortene med antenne med tanke på signalstyrke og kvalitet?

    - Er det mulig å få kjøpt kort UTEN antenne? (de er jo svært sårbare, lett å ødelegge)

     

    Og sist, men ikke minst:

    Anbefalinger tas i mot med stor takk ;)

  5. Synd at så få av dere har fått opp/fikk opp øynene for Medal of Honor: Allied Assault i sin tid. Det har bedre gameplay, og jeg kunne aldri tenke meg å forlate det til fordel for CS. Kanskje CS-spillere tenker omvendt, men jeg er nokså sikker på at folk flest hadde funnet MOH:AA minst like underholdende som CS om de hadde vært likegyldige før de testa. CS er verdens mest populære spill fordi det var et av de først FPS-spillene som virkelig slo igjennom på "onlinemarkedet", dessuten er half-life et utrolig bra spill.

  6. men det er påfallende at mennesker har dødd for sin tro på noe som dere sier ikke finnes.

    Det er ikke religionen sin skyld, men de som faktisk følger den mer enn slavisk. Det er en helt annen gjeng enn normale kristne ihvertfall.

    Hva defineres som en "normal" kristen? Å stå i statskirka? Å tro på Gud uten å gjøre noe særlig mer ut av det? Ta en kirketur hver søndag? Være prest?

     

    Jeg døpte meg før konfirmasjonen min, et par år tilbake. Kanskje det jeg har angret mest på til nå i livet. Mener Gud er oppspinn, Bibelen like full av fakta som Ringenes Herre, og Jesus en gøyal historie.

  7. Egentlig bør jeg henges for i det hele tatt å ha sett filmen ( :wallbash: ), men jeg må si at "Hot Chick" (å herregud) må være det største DRITTET som er laget noensinne. (hovedrolleinnehavere ikke verdt å nevne)

     

    Ellers kan jeg vel si at jeg aldri har skjønt SÅ lite av poenget med en film, enn da jeg så "Man on the Moon" med Jim Carrey. Men ettersom den har vunnet haugevis av kåringer osv. er det sikkert bare jeg som er dum.

  8. Mye rare påstander her (har kun lest de 3 første sidene though), men å nevne spill som WarCraft, Championship Manager, Final Fantasy, Diablo osvosvosv, det blir... for å finne et beskrivelig ord... TULL!

     

    Jeg likte/liker ikke Final Fantasy-spillene i det hele tatt, men herregud da folkens... Kvalitetsmessig er det jo genialt, det bare appellerer ikke helt til deres smak. Og jeg vedder en del kroner på at alle dere som har nevnt en, to eller flere klassikere har spilt spill som er vanvittig mye dårligere. Kanskje dere ble skuffet i FORHOLD til forventninger/andres meninger, men selv om jeg ikke liker CS vil/kan jeg si at det ikke er blant tidenes dårligste spill. Da hadde ikke x antall millioner mennesker giddet å sløse tid på grumset (la meg kalle det grums) hver eneste dag. Kvalitetsmessig og underholdningsmessig (er ikke av grafikkeralttypen) må LOTR: Two Towers og Enter the Matrix være noe av det verste... Å løpe rundt å slå, løpe litt til, slå, løpe enda et par skritt til å kanskje slå til perfect denne gangen er ikke verdens mest kreative idé, langt mindre er utførelsen av spillene gjort underholdende. Morsomt i 30 min. Så er det lavmål. Lenge.

  9. Syntes det ble litt vel kritisk, tror kanskje du ble litt for opphengt i å kritisere det som ikke var perfekt. Å konkludere med at Half-Life 2's grafikk ikke imponerer, det er vel å ta litt drøyt i. Det imponerer kanksje ikke i forhold til det vi forventa, men jeg synes/tror ikke det finnes spill med like god grafikk pr. dags dato, bortsett fra 2. (et mikroskopisk tall, med tanke på hvor mange spill det er blitt produsert de siste 3 årene :roll: )

     

    Det var egentlig det som var å kjenne igjen gjennom hele anmeldelsen, JEG syntes du ble for opphengt i at HL ikke var godt nok til å være HL. Om du skjønner. Men så er jeg rar da.

  10. MOH:AA møkkaspill? MOH:AA er det beste krigsspillet jeg har spilt noensinne, og kommer nok til å forbli slik. Lenge. Ante ikke det gikk an å bli så avhengig av noe. (røyker ikke :innocent: )

     

    Ellers kan jeg tilføye at jeg ble skuffet over Pacific Assault, irriterer meg at alle krigsspill skal bevege seg mer og mer mot Battlefield-serien. Ville myyye heller hatt en ny, forbedret versjon av Allied Assault.

×
×
  • Opprett ny...