Gå til innhold

Håvard77

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Håvard77

  1. Hvorfor i all verden tar dere ikke støy med som et punkt? Jeg kjøper aldri en Kenwood igjen da man må ha hørselsvern på for å bruke den.

    Så ser jeg dere skriver "store deiger". Det er ikke rare deigen når den holder til kun 2 brød.

    De tar det ikke med fordi de ikke har testet en eneste maskin tipper jeg. Mye feil i beskrivelsen av min kjøkkenmaskin ihvertfall

    • Liker 1
  2. KENWOOD MAJOR CLASSIC er testens billigste, med plastbolle fordi man ikke trenger aliminiumsbolle eller stål. Jeg har denne maskinen og er storfornøyd. bruker den til å lage deiger til brød, pizza, baguetter, stenovnsbrød ( store runde brød ) og pannekakerøre. Og det fungerer glatt med 2.4 Kg masse ihvertfall. Bare tullsnakk fra testeren. De kan jo ikke ha peiling.

     

    Hvilken av disse maskinene elter en deig "riktig" uansett?? man trenger faktisk en "deigsplitter" for å la ting gå automatisk. Deigen blir gjerne slengt rundt i bollen og klumper seg på toppen til slutt. Ta en stekespade og legg press på massen. Dette løser alle vedrensproblemer inkludert kapitalismegriskhet.

     

    Jeg GADD IKKE å bruke 5 000 ekstra for å få ledlampe og glossy finish med pølsekvern attachment ihvertfall . Gjør du?

     

    Hvem i all verden varmer mat i kjøkkenmaskinen sin uansett?

    • Liker 2
  3. Melkekua (en av de ) til activision tar det til nye høyder får man si. Utrolig skuffende med exo skjeletter, thrust jumping osv.. zombies er awesome i bo3 mens nuketown bla er blitt et drittmap med wallrunning og alt det der.

    COD med bo3 er blitt et konsoll-spill for 7 til 15 åringer på en måte med latterlige camoer, tegneseriestyle-maps og til og med fjerning av perks man MÅ ha for å kunne spille Core. Flinch er retarded i core så jeg spiller bare HC på PC.

     

    Det er så jævlig synd at Battlefied 4 er så syykt treigt og kjedelig uten instant action, hit reg feelingen i COD og sist men ikke minst Scorestreaks.

     

    Gi meg et COD satt i en fuktig jungel, vietnam, sovjet, blablabla, kule og morsomme announcers, på 80-90 tallet kanskje så ikke våpnene blir så kjedelige.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...