Gå til innhold

Xpi

Medlemmer
  • Innlegg

    1 667
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Xpi

  1. Du trenger ikke den beste eller dyreste telefonen for å få nyeste Android. Ta en titt på Android One telefoner fra Nokia eller Motorola. Dette programmet lover deg månedlige sikkerhetsoppdateringene i 3 år, og nyeste Android versjon i 2 år. Her får du masse telefon til en rimelig pris. Oneplus telefoner har også en forholdsvis god takt på oppdateringer, men disse er ikke med i Android One programmet.

  2. Ser tek.no fremdeles tester nye mobiltelefoner uten å gi oss forbrukere info om det det er støtte for VOLTE på den aktuelle telefonen. Hvorfor er det sånn tro? Det må være fryktelig lett for Tek.no redaksjonen og ha 3 SIM-kort med Telenor, Telia og Ice nett, og sjekke om de får aktivert VOLTE hos de forskjellige operatørene. Spesielt nå som de velger å stenge ned 3G, og mange sitter på nesten nye telefoner som går ned på 2G når vi ringer, selv om telefonen støtter VOLTE i teorien. Ta gjerne med om WI-FI tale er støttet også i samme slengen.  

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  3.  

    Moto g4 serien og g5 serien har ikke led varsellys for å varsle sms-er og tapte anrop etc. Men Motorola har gitt dem varslinger ved at skjermen slår seg på litt og gir dennne infoen når du plukker den opp eller beveger litt på den. Fungerer greit på min Moto g4 plus. Kan ikke merke noe negativt på batteritiden heller. Vet ikke om E4 har led eller moto display.

    Konas g5 plus har et gulhvitt lys som tennes i venstre side av høyttaleren når man kobler til lader. Har ikke undersøkt om denne blinker ved notufikasjoner, men går ut ifra det.

     

     

    Hei, Moto g5 og G4 serien har et LED lys ja, men som sagt blir ikke dette brukt til varslinger for sms-er og anrop etc. Eneste gangen min lampe tennes, er når jeg kobler til lader når telefonen er av. Om det finnes en uorginal rom, med litt rooting og fiksing som kan ordne dette er meg ukjent.

  4. Moto g4 serien og g5 serien har ikke led varsellys for å varsle sms-er og tapte anrop etc. Men Motorola har gitt dem varslinger ved at skjermen slår seg på litt og gir dennne infoen når du plukker den opp eller beveger litt på den. Fungerer greit på min Moto g4 plus. Kan ikke merke noe negativt på batteritiden heller. Vet ikke om E4 har led eller moto display.

    • Liker 1
  5.  

     

    Nå skal Chrome bli betydelig raskere på Android-mobiler

    Eller man kan skrive være raskere.

     

    Virker ut som tek.no trenger korrektur eller ungå å skrive artikler på natten. For det virker ut som det er skrivefeil nesten på alle artikkeler.

     

     

    "Virker ut som tek.no trenger korrektur eller ungå å skrive artikler på natten" Virker ut som ? Mener du virker som ? Kanskje bedre å skrive , tror tek.no trenger korrektur. Ungå = unngå

     

    "For det virker ut som det er skrivefeil nesten på alle artikkeler" = Riktig setning skulle vært : For det virker som det er skrivefeil på nesten alle artikler. artikkeler = artikler

    • Liker 1
  6.  

    Takk for interessante svar.

     

    Har aldri vært den finnsenderen.no.

     

    Det er jo interessant med at Chess kjører bedre hastighet - men jeg er også litt skeptisk til at det er mindre bra dekning.

     

    Utgangspkt er jo Kristiansand / kysten langs Agder / setesdalen.

     

    Ellers er jo god dekning å foretrekke de gangene man beveger seg ut av sitt alfa område.

    Akkurat Kristiansand og kysten der tror jeg faktisk Netcom har best dekning. Men resten av Norge knuser Telenor Netcom på dekning?

     

     

    Mulig at Netcom har god dekning i Kristiansand og sentrale strøk, men du skal ikke langt unna de største byene her på sørlandet så er Telenor klart best. Dette grunnet den enkle årsak at Telenor har vunnet et anbud om å bygge ut mobildekningen i agder fylkene. Kommunene og fylkeskommunene i agderfylkene har i regi av Det Digitale Agder arbeidet med å bedre mobildekningen på Sørlandet og Telenor har sidene 2011 bygget ut over 150 nye basestasjoner på sørlandet. Så hvis valget til trådstarter er Netcom eller Telenor dekning, så ville jeg klart valgt Telenordekning nå på sørlandet.

     

    Kilde

  7. Ok. Takk for svar. Når jeg tester med crossfade av, så har jeg enda ikke opplevd skipping i sanger. Slår jeg på med f .eks 4 sekunder, så opplever jeg med en gang at sangene skipper noen sekunder midt i. Må teste litt videre og se om dette er noe som går igjen.

  8. Aldri vært ute for, og jeg bruker Wimp "mye" (alt er relativt) på mobilen, hovedsakelig i offline-mode, men tidvis også online. Usikker på hva problemet ditt kan skyldes.

     

    Har du crossfade av eller på i dine innstillinger ?

    Jeg har hatt samme wimp problem både på LG G2 og Motorola MotoG. Å det skjer oftere når jeg spiller over BT i bilen. Noen ganger skjer det hvert minutt, noen ganger hver halv time. Men kjører jeg en time skjer det hvertfall 1 gang. Hos meg høres det ut som når man spolte i gamle dager med kassett :-P.

     

    Har du din på ?

  9. Aldri vært ute for, og jeg bruker Wimp "mye" (alt er relativt) på mobilen, hovedsakelig i offline-mode, men tidvis også online. Usikker på hva problemet ditt kan skyldes.

     

    Hmm, kan være noe defekt hardware hos meg da. Har prøvd en formatering av telefon og slått av stamina mode, uten at dette hjalp. Eller en eller annen app som virker negativt inn på Wimp. Får undersøke litt mer.

  10. Flere som bruker Wimp på Z1 Compact her ? Helt siden jeg kjøpte telefonen har jeg slitt med at Wimp av og til hopper noen sekunder i sangene. Kan spille greit noen timer, så skipper den noen sekunder plutselig. Skjer gjerne 3-4 ganger iløpet av noen timer med avspilling.

    Dette skjer både ved offline(både minnekort og internminne), og streaming på Wifi og mobilnett.

    Hjalp heller ikke ved å oppgradere til 4.4.4. Noen idèer ?

  11. Får du bare "E-dekning" (EDGE) inn overalt eller ? Kan det være at du har låst telefonen din til kun å bruke EDGE?

     

    Har du dårlig nett med Netcom der du bor, så er det ikke noe annet å gjøre enn å bytte til en leverandør med bedre dekning hvis dette finnes. Det er jo også forskjeller i antenner og hardware på telefoner, men er ikke lett å gi noe mer tips på dette. Du må nesten bare prøve deg frem.

  12. Da har vi vel alle fått oppdatert kamera - noen som finner noen fordeler?

     

    Jeg finner personlig en ulempe:

    Force reset v/kamerabruk skjer ENDA oftere, flere ganger daglig. Skulle tro et av poengene med å totalrenovere kameraappen ville være å fikse dette..

     

    Fordeler har jeg ikke sett etter, men kan i hvertfall si at omstartene/ eller force reset kommer av feil i selve operativsystemet, og har ikke blitt fikset med den nye kamera appen. Feilen med omstart skal bli fikset i Android 4.4.3 som kommer snart ifølge ryktene.

  13. Telenor har bygget ut enormt her på sørlandet de siste årene. Netcom henger langt etter nå. Kommunene og fylkeskommunene i agderfylkene har i regi av Det Digitale Agder arbeidet med å bedre mobildekningen på Sørlandet. Telenor vant anbudet. De har satt opp 149 + nye mobilmaster der det ikke var lønnsomt å bygge før. Er mye rundt med både Telenor og Netcom abb, og Telenor har løftet dekningen mange steder ser jeg.

    De fleste mobilmastene Telenor har bygget ut hyttestrøk på sørlandet er UMTS master på 900 MHz. Så hvis folk rundt i hyttefelt og daler enda kjører Netcom, så kan det være lurt og sjekke om Telenor har satt opp en ny basestasjon i nærheten.

    • Liker 1
  14. Ok, glemmer det med repeater...

     

    Kanskje løsningen er en tvilling-sim og en stasjonær GSM telefon.

     

    Merkelig at ingen vet hva den eksterne antenneinngangen heter men er vel ikke så mye forkus på det...

     

    Den eksterne antenneinngangen var forskjellig fra telefon til telefon, så den hadde ikke noe standard navn. Men fra antennen koblet du en fme kontakt og så en adapter til telefon

  15. Har problemer med mottaket her i leiligheten min men fant en artikkel om at man kan koble en ekstern antenne til noen mobiler og at det selges flere slike mobiler i dag.

     

    Her er artikkelen:

     

    http://www.klikk.no/bolig/hytteliv/article322264.ece

     

    Det jeg lurer på er hva denne eksterne antenneinngangen heter?

     

    Denne artikkelen er fra september 2008 og begynner å bli gammel. De fleste telefoner som blir solg idag er uten slik kontakt. De siste telefonene som ble solgt med slik var gjerne Sony Ericsson K750i, K800i og eldre Nokiaer. Siemens hadde også slike eksterne antenneutganger i sin tid.

    Så det var aktuelt før og sette opp en yagi antenne med fme kontakt og tilhørende adapter til telefonen din, men dette er altså ikke mulig med moderne telefoner.

    Eneste mulighet jeg kommer over en en slik adapter, men dette vil både være upraktisk og du vil miste noe signal med dette.

  16. Etter Kitkat oppdateringen så får jeg ikke slått av vekkerklokken om morgenene lengre, må rett å slett skru av telefonen for å stoppe den. Andre som opplever dette ?

     

    Har kjørt KitKat i flere måneder på Nexusen og bruker vekkerklokke hver mandag til fredag, men har ikke opplevd dette nei.

×
×
  • Opprett ny...