Gå til innhold

aje

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av aje

  1. Er veldig morsomt når folk skal kommentere rettskrivning på et internettforum, i og med at man skriver veldig fort og ikke leser gjennom det man skriver før man poster. Derfor kan feil forekomme. Jeg fikk en veldig god karakter på min norsk skriftlig eksamen på videregående, så at du kommenterer rettskrivingen min bryr jeg ikke meg om. Alle er ikke jo så heldige som deg som skriver en dårlig besvarelse og står og ikek har alle som mål å bare stå heller.

     

    Jeg snakker om universitet, og ikke videregående. Der skriver man fort ganske mye på kort tid, siden pensum er så stort. Meningen var å vise at man kan skrive mye relevant kunnskap på kort tid. De fleste fag inneholder modeller/teori som man kan bruke i besvarelsen sin, men som jeg skrev ovenfor så vet jeg ikke hva faget til TS innebærer og kan derfor ikke kommentere på det.

     

    Trådtarter får i så fall ha lykke til med klageprossessen. Håper du får en bedre karakter. Du kan jo alltids dra til din lokale skole og be en lærer bruke 5 minutter til å se over besvarelsen og kanskje gi deg en pekepinn på hva du kan skrive i klagen din.

  2. Hvor mange timers eksamen var dette? Hvis det var en 5-timers/3-timers eksamen så var oppgaven i så fall veldig kort. Språket virker svært enkel i forhold til at dette var en videregående eksamen. I tilegg viser du mer allmennekunskap enn fagkunnskap, men siden jeg ikke vet hva faget innebærer eller hvordan pensum var lagt opp, så kan jeg ikke si så mye. Jeg personlig skriver lett 20 siders relevant kunnskap på en 3-timers eksamen, så 4 sider med informasjon alle kunne skrevet uten å ha faktisk lest faget så synes jeg stryk virker rimelig. Du har vel ingenting å tape dersom du klager..

    • Liker 5
×
×
  • Opprett ny...