Gå til innhold

Deulofeu

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Deulofeu

  1. Hei  :p

     

    Jeg er bare en 22 år gammel fyr, som, har hatt som hobby å utøve freestyle-stunts på GTA og div. andre spill. Synes dette har vært veldig moro, og ikke minst ser det veldig kult ut, imo. Har pushet grensene for hva som er mulig flere ganger og til slutt ble resultatet disse videoene... 

     

    Hvis du søker på youtube er det mange som har lagt ut videoer, men lykke til med å finne noen som er bedre enn meg...  det er én som er skikkelig god, wheelmanmitch heter han på youtube, en jeg har spilt med mye. Men synes videoene mine er sykere enn hans ;) 

     

    Men nok selvskryt her nå...  :rofl:  link til videoene:
     

    https://www.youtube.com/watch?v=PmfVwzBhVdY&list=PLY23aHrr0geZtLDt7wjIcd4AN7ArcF1E6

  2. Noen som har prøvd intervallen på linken før? Den som de kaller for "Flying 40s" :)

    Etter en lang vinter med mye bra trening liker jeg å eksperimentere med hardøktene og prøve noe jeg ikke har prøvd før. Liker godt 4x5min intervallene og jeg kjører ofte lange tempoøkter i sone 3, men har tro på at variasjon gir suksess.

     

    Tenkte å sette igang i 5 tiden.  :) Fikk 11 timerssøvn i natt og har spist en lett frokost og lunsj, pluss at jeg drikker fra en vannflaske mens jeg slapper av for å holde meg hydrert. Flere enn meg som gleder seg til hardøktene? Når det ikke er mer enn 2-3 i uken, og resten rolige langøkter, syns jeg disse er kjekkere når jeg er uthvilt nok til det  :dribble:

  3. Forhåndsbestilte AC Unity & Far Cry 4 (PS4) på ett tilbud på CDON for et par måneder siden, kostet meg til sammen 700 kr. Har fullført halve historien i Far Cry 4.

     

    Bestilte nylig AC Rogue (Xbox 360) for 279 kr (50% om jeg husker riktig) på fredagen :p

    Bestilte for noen minutter siden The Crew (PS4) for 495 kr hos Coolshop. Resten får jeg ta på ønskelisten til jul, har nok å spille for å si det sånn. :p

  4. Dette er altså mannen som for få år siden vurdere å legge opp dersom det ikke løsnet i NM. Snakk om å snu karrièren på hodet.

     

    Sikker på at du ikke blander med Gabriel Rasch? Kommentatorene på TV2 har hvertfall fortalt om karrieren til Gabba, men alt snudde når han vant NM.

    Kristoff vant noe overraskende NM som 19 åring når han slo Hushovd i spurten. Jeg tror ikke han tenkte på å legge opp før den seieren der, seieren endret jo såklart på karrieren hans men tror du blander, som sagt.

  5. Sjokk at det er nok en dommerskandale da... Faen for et bullshit-VM dette har vært. Drømmer om videodømming i VM 2018.

    Normal dømming er jo hele sjarmen med fotball. Dommeren gjør feil, akkurat som spillerene gjør det. Uansett vil man sikkert bare få råd til videodømming i de aller største turneringene, og når det er så masse penger involvert i dagens fotball vil det føre til mindre unnskyldninger og hetsing av dommerene, noe som er utelukkende positivt.

×
×
  • Opprett ny...