Gå til innhold

Labans

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Labans

  1. Hei! 

    Har et 1,5 år gammelt Philips OLED tv som jeg i utgangspunktet er veldig godt fornøyd med. Så til min overraskelse at det er en vertikal stripe omtrent over hele skjermen ca midt på. Den har aldri vært der før. Den er sort og blir spesielt synlig i lyse partier. Den forsvinner når Tven skrus av. Tenkte først innbrenning, men det er ikke det og har prøvd å kjøre rens av skjerm og resetting av software uten at det har lyktes. Tven er heller ikke utsatt for slag, da det henger på veggen. Har noen tips til en quickfix, men det må vel inn på verksted?   

  2. Det skader ikke å forhøre seg med legen en ekstra gang, men det er ikke vanskelig å finne referanser som støtter Overmodens utsagn om at klamydia ikke nødvendigvis fører til svie/symptomer.

     

    http://www.felleskatalogen.no/medisin/sykdom/klamydia

     

    De fleste som blir smittet med klamydia, får ingen symptomer, men de kan likevel smitte andre. Hvis du får symptomer, er det mest som svie når du later vannet, og kløe fra urinrøret. Kvinner kan få utflod fra skjeden, og menn litt utflod fra urinrøret.

     

     

     

    Så jeg kan i teorien ha blitt smitta i februar og først i mai merka ting?

  3.  

     

    Så du mistenker henne for å ha vært utro? Klamydia er ikke noe sikkert tegn om hun ikke har papirer på at hun var frisk da dere ble sammen.

    Var bare et slag å få i trynet i går da. Vi har akkurat investert ganske mye penger i tidenes ferietur for å si det sånn...

    Forstår det. Men dette er ikke en grunn til å tro at hun har vært utro. Bare så det er sagt.

     

     

    Men har som nevnt liten peiling på dette. Får ta meg en prat med legen igjen

  4. Så du mistenker henne for å ha vært utro? Klamydia er ikke noe sikkert tegn om hun ikke har papirer på at hun var frisk da dere ble sammen.

     

    Var bare et slag å få i trynet i går da. Vi har akkurat investert ganske mye penger i tidenes ferietur for å si det sånn...

  5. Hva syns legen var merkelig? At det tok så kort tid? Ikke sikkert at det gjorde vondt å tisse har noe med klamydiaen å gjøre heller. Så alt kan ha vært tilfeldig.

     

    Du har blitt smittet av henne, du er frisk nå så er vel ikke så mye mer å tenke på.

  6. Du burde lese mer om Klamydia. Men om du absolutt misstenker at hun har vært utro så er det ikke stort jeg kan si for å berolige deg. Men å få symptomer 6 mnd etter smitte (om hun ikke har vært utro) er ikke rart. Du er rett og slett heldig som i det hele tatt har fått symptomer så tidlig.

     

     

    Vil understreke at jeg ikke mistenker henne. Vil bare prøve å forstå... Samtidig så var legen rimelig klar på dette var merkelig... Får ta meg en ny prat med legen

×
×
  • Opprett ny...