Gå til innhold

Skoda

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Skoda

  1. Bestilte nye octavia som skulle leveres i midten av november 2013, men ble forsinket gang etter gang, der informasjonen fra Dinbilpartner var elendig. Forhandler i Polen hadde ikke nok penger til å kjøpe opp partiet med biler fra tsjekkia, dette fikk jeg først vite etter at jeg hadde betalt 180.000. Ble noen nervepirrende uker uten informasjon, og jeg spør meg selv om hva hadde skjedd om forhandler hadde gått konkurs?

    Fikk først bilen fem måneder etter forventet leveringstid, da hadde kronekursen svekket seg såpass at jeg "satt" igjen med reel fortjeneste på ca.20000. I sin oversikt opererte de med fortjeneste på 60.000. Et annet moment er at om det mangler utstyr på bilen i forhold til bestilling får man kun tilbakebetalt det utstyret koster.(3mnd etterpå, og etter gjentatte purringer har jeg ikke motatt noe penger) Montering/bestilling på verksted må en selv ordne og betale for. Servicen er totalt fraværende.
    Har ikke motatt noen form for kompensasjon/forsinkelsesrenter for den lange leveringstiden. Når jeg etterspør dokumentasjon på hvorfor bilen ble holdt igjen i Polen, henviser de til leverandør i Polen. Siden DNP omtaler seg som et konsulentfirma, er det rart at de ikke kan ta ting videre med forhandler. En annen side som viser hvor uprofesjonelle DBP er, er at de oppererer med korte forfallsfrister feks på 1 dag, noe som ikke er i henhold til norsk lov.

    Jeg var dum nok til å bruke dinbilpartner, så om du liker god service og ønsker å få bilen din levert til avtalt tid er det bare å holde seg unna.

×
×
  • Opprett ny...