Gå til innhold

SalucoN

Medlemmer
  • Innlegg

    78
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SalucoN

  1. Hei alle sammen!
     
    For tre år siden bygde jeg meg en ny PC for 12.500 kr, og kan si jeg er ganske fornøyd med den overall, men nå begynner den å bli litt sliten med tanke på at nyere spill med høyere krav kommer hele tiden.
     
    Jeg har derfor begynt å tenke på å oppgradere den, litt og litt da jeg ikke har råd, eller behov for å kjøpe alt på engang. Mitt nåværende headset, Razer Megalodeon, er også veldig slitt, og det er på tide å få det byttet ut, og i og med at jeg har en Blue Snowball mikrofon, så vurderer jeg et lydkort og et godt par hodetelefoner i stedet for et headset, og trenger noen tips angående det.
     
    Nåværende PC specs:
     

    Hovedkort: Asus P8Z77-V
    RAM: Corsair Vengeance 16 GB
    SSD: OCZ 120 GB
    HDD: Seagate Barracuda 2TB
    Grafikkort: Gainward GeForce GTX 670 2GB
    Prossessor: Intel Core i7 3770K Quad Core 3,5 Ghz
    Strømforsyning: Silver Power SP-SS850 850W
    Kabinett: NZXT Phantom Red
    OS: Windows 7: Ultimate
     

    Kjører dual montior med en Phillips Brilliance 24" 144hz skjerm og en gammel Asus ett eller annet som kun brukes i ny og ne ved siden av.

     

    Tenker hovesaklig på å kjøpe et nytt grafikkort, og tror faktisk ikke det er noe annet som virkelig trenger en oppgradering? Vurderer noe vannkjøling eller et annet kabinett, men tror jeg skal klare meg foreløpig. Det jeg lurer på er hvilket grafikkort det kan være lurt å kjøpe nå, som vil holde noen år, men også med tanke på pris. Nekter å betale 10.000 for et nytt grafikkort, men har lyst på et kort som kan kjøre alle spill på max i 2-3 år til, uten drastiske problemer med frames per second. Har helt mistet oversikten over hva som er "bra" i disse dager, og føler meg heller ikke sikker på om 960 er bedre enn 670 for eksempel.

     

    Lurer også på om jeg kjøper et nytt kort, om jeg kan kjøre det sammen med det jeg allerede har, eller om jeg må bytte det ut?

     

    Og angående headset problemet mitt, noen som har noen tanker angående headset vs headphones med lydkort? Tenker at asus xnoar dg kan være et godt lydkort, men har ikke peiling på hvilke hodetelefoner som kan være en god match.

     

    Setter pris på all input angående min nåværende battlestation.

     

    TLDR: Hvilket grafikkort kan jeg kjøpe som holder meg up to date i noen år til, og kan det evt. kjøres sammen med Gainward Geforce GTX 670? Og, burde jeg kjøpe meg et nytt headset, eller evt. investere i et lydkort med noen gode hodetelefoner?  :hmm:

  2. Queue'n er raskere i dag i hvertall. Selv spiller jeg på den mest aktive serveren, og satt dermed i en 8 timer lang kø på fredag, og det var med patron status. Håper de fikser dette, men ikke med for mange servere. Det siste jeg vil er at spillet ender opp med mange "ghosts servers".

     

    Logget inn klokken 15 med 3200 i queue, og det er fremdeles 1400 forran meg. Regner med å komme inn til rundt 23, dette er horribelt. Jeg har liksom en farm jeg må harveste, samt farme Hasla gear. Hitta tross alt 50 i går :D

  3. 40min queueeeuueue :(

     

    Det er ingenting i forhold til den tre timer lange queue'n på Kyprosa under peak hour ;-)

     

    Sett bort i fra en god del disconnections under head start, og en litt lang queue før man kommer inn i spillet, og at jeg ikke har fått plassert huset mitt (pga. 7 dc under land rush) så må jeg si jeg liker spillet veldig godt. Ser meg selv spille dette veldig lenge.

     

    Open World PvP, som jeg var mest skeptisk til, fungerer meget godt. Kjekt at zonesene går inn i peace mode i ny og ne slik at man kan få inn de værste questsa. War time er også veldig gøy. Eneste problemet jeg ser er at level 50's blir rewarda for å ganke low levels i war time. Men hitter vel level 50 i morgen jeg og, så intet problem.

    • Liker 1
  4. Er jeg bortskjemt som synes at det er stusselig med 4 servere.

    Jeg er nr 1511 i køen

     

    Vil heller ha en liten que enn for mange servere, spesielt i ArcheAge. I andre MMORPG spill kan man etter en tid merge servere om folk skulle slutte, i ArcheAge derimot blir dette veldig vanskelig da hus/farms ikke er instanced. Derfor, de kan ikke merge, og da har de heller for få servere inntil videre.

     

    Blir dog litt mad om de åpner flere servere når F2P kommer. Da kunne de heller hatt de åpne nå, slik at de som er patrons kunne ha fått spredd seg slik at alle fikk land. Jeg var i que frem til kl 02 på headstart da jeg disconnecta hele tiden, så mistet de gode spotsa for å plassere hus, så bestemte meg heller for å bare levle og plassere hus etterhvert. Det var dumt, for nå er det helt tomt for land. Kan hende det er noe igjen oppe i den høyeste pvp leveling zonen, men det er et så dårlig spot at jeg heller venter til folk glemmer å betale skatt. Dette er på Kyprosa West.

  5. Værste MMO starten jeg har vært borti. Et godt spill, men hjelper ikke når serverne ikke funker. Greit nok at det er que, men når du blir dissconnecta hele tiden, og blir plassert tilbake i quen hele tiden er det ikke moro. Femte gangen i que nå... Tilbringer 15 minutter in game, en time i que, repeat...

  6. Hvilken server skal folk spille på? Her blir det Kyprosa på west faction.

     

     

    Blir veldig bra detta ;)

    Spent på rushen!

     

    Enig, veldig spent. Meg og min guild har våre planer, men lurer på hvordan det kommer til å ende. Energidrinker er i hvertfall klare ved pulten nå! :D

  7. Durarara - Verdt en titt, men hver sin smak. Falt ikke helt til topps hos meg, men meget mange snakker varmt om serien. Vil heller anbefale Baccano!

    Log Horizon - Meh, om du ikke er spesielt interessert i MMO er det en medicore anime.

    Mushishi - På min watchliste også.

    Noragami - Aldri hørt om engang, får vel sjekke den opp.

    SAO II - Om du har sett sessong 1 tar det deg jo bare noen timer å ta igjen sessong 2, så hvorfor ikke? Ikke et mesteverk som enkelte kaller serien, men grei underholdning.

  8. Siden siste post har jeg sett litt for mye tror jeg. Holder sakte men sikkert på med Eyeshield 21, som egentlig er en middelmådig sportsanime. Komedien er bra, men 145 episoder for komedie er litt mye, så ser litt nå og litt da. Driver også og ser "Kingdom" som virkre veldig interessant.

     

    Holder på med Black Lagoon. Per nå (7 episoder) skjønner jeg ikke hvorfor det bare er 12 episoder, for jeg liker dette. Hva som kommer etter Black Lagoon vet jeg ikke. Har noen ting på watchlisten (Durarara, Log Horizon, Mushishi, Noragami, SAO II), men vet liksom ikke helt.

     

    Hele watchlisten din er verdt en titt. Black Lagoon har en sessong til, og deretter noen OVA'er som er direkte oppfølgere.

  9.  

    Netopp. Startet på Archon jeg også, der er det ikke en sjel i Thayd engang. Serveren er relativt død. Kanskje den ene personen jeg møtte på Archon var deg?

    Kanskje det ^^

     

    Sitter å leser om 'Megaservers are coming to Wildstar' nå. Håper dette kan redde Wildstar. (reddit)

     

    Høres bra ut, men tror nok Wildstar er over for meg. Endless grind, greit nok, men ble for mye kluss. Trodde spillet skulle være noe mer. Gleder meg nå til Everquest Next og Black Desert.

  10. Jeg har en medic som er lvl 33 og en stalker som er lvl 10. Så langt synes jeg spillet er morsomt, men suger litt å ikke se andre å snakke med eller spille sammen med. Det er nesten som et singleplayer MMO.

    Antar at den endeløse grindingen skjer når man blir maks lvl?

     

    Hvilken server spiller du på? Spillet har floppet, men om du spiller på rett server er det fremdeles en god del folk å se. Ascendancy (PvE) eller Hazak (PvP) er veien å gå. Definitivt mest folk på Hazak, men Ascendancy er også et godt valg om du foretrekker PvE.

     

    Jeg spiller nå på Ascendancy etter et serverbytte. Det er alltid folk i leveling zonesene. Det kryr ikke av de, men du møter folk så og si hele tiden. I Thayd er det også ganske fult, der folk bruker å stå. Dette er da for Exiles, usikker på hvordan det er for Dominions. Men det kan godt være at du har gjort et dårlig servervalg.

  11. Endte opp med å rerolle på Ascendancy Exile. Prøvde en Stalker denne gangen, og må si jeg virkelig liker Stalker, i hvertfall sammenlignet med Spellslinger. Tror gameplaystilen passer meg bedre. Level 8 allerede, så går fort, men litt surt likevell.

     

    Det er en ting jeg ikke skjønner. Hvordan kan jeg joine en guild? Er en relativ fersk MMORPG spiller, men på de jeg har spilt tidligere har dette vært en enkel prosess.

     

    Og som Exile, kan man besøke Dominion sine steder, som hovedstaden, og leveling stedene deres? Vil man da i PvE kunne bli angrepet av Dominions? Er det noen steder som er felles for både Exiles og Dominion også?

  12. Nå mistet jeg startrushet da jeg ikke hadde noen mulighet til å spille skikkelig før nå, og har nå kommet meg til level 15 og ankommet Thayd. Spillet i seg selv har jeg ingen problemer med å må si jeg liker det godt, men jeg må spørre ... er det bare meg, eller er spillet døende allerede? Kan godt være at jeg ikke ser forskjell på NPC's og spillere, men det er i hvertfall veldig lite. Spilte fire timer i strekk i sta, og møtte kun en person, og det var inne i Thayd.

     

    Greit nok at det er lite folk i zones, noe som kunne vært kjekt for å levle i grupper, men når jeg kun ser en sjel, og det er i hovedstaden begynner jeg å lure. Forventet å se masse folk når jeg ankom Thayd, men neida. Noen mulighet for bytte server? De burde uansett merge servere hvis det er slik.

     

    EDIT: Fant ut at jeg hadde gjort et dårlig servervalg. Dumme meg valgte Archon fordi den var anbefalt når jeg startet. Må jeg punge ut 20 euro for å spille et MMORPG i stedet for et solo online spill dropper jeg heller hele greia :/

  13. Når er det forresten folk flytter til Gjøvik. Jeg flytter inn 16-17 august helgen, men kjenner så og si ingen, så hadde vært kult å ha noen å møte en dag, så jeg slipper å kjede meg i 2 dager før skolen starter :p

     

    Kommer opp helga før skolestart, usikker på om det blir fredag eller lørdag.

  14. Starter selv ved Programvareutvikling til høsten. Hybel ved Sentrum studenthjem er overtatt og ellers er vel alt stort sett klart i orden og klart til skolestart for min del.

    Hvordan har fordelingen for hvor kommer fra vært tidligere år? Mange lokale eller er det en del fra hele landet? Selv er jeg fra Trøndelag og kjenner ikke en sjel som skal starte på Gjøvik.

     

    Aner ikke hvordan det er til vanlig, men hei på deg. Starter også på programvareutvikling til høsten, og er trønder selv. Går nå på sommerkurset, her er det i hvertfall folk i fra hele landet, men betraktelig flere fra østlandet enn resten av landet, men så bor mesteparten i Norge på østlandet også da...

  15.  

    Jeg vill ikke være tynn, jeg vil ikke ha tynne armer og jeg vil ikke ha tynne lår. Jeg vil være som de andre, ikke den som skiller seg ut.

     

     

    En dårlig grunn syntes jeg. Vær den du er! Men om du vil legge på deg er det om å gjøre spise mest mulig, og gjøre minst mulig. Når du våkner om morgenen hiver du i deg noen brødskiver med tre lag nugatti. Til lunsj spiser du enda flere brødskiver, med enda mer nugatti. Du drikker ikke vann, men brus, ikke lettbrus, men brus. Gjøremålene for dagen er mest mulig sofasliting, evt. i en god lenestol forran PC'en. De enste gangene du skal forlate hulen din er når du må på do, eller for å hente mer mat. Kan også være kjekt å alltid ha potetgull, sjokolade og brus innen rekkevidde til alle tider.

     

    Men seriøst, spis mer enn du forbrenner. Mett? Litt mer.

  16.  

     

    kan noen gi meg tips til serier som er lik claymore, berzerk og z man i hvordan animationen er? vet at den gamle hunter x hunter er sånn, er den verdt å se?

     

    Er det bare animasjonen som står på spill? :L Hunter x Hunter er verdt å se, men anbefaler virkelig 2011 versjonen over originalen.

     

    vell, jeg har sett en god del animer og jeg blir så fascinert av animer som ser ut som om de har blitt tegnet for hånd, som claymore og berzerk spesielt.

     

    For noen måneder siden så ble min favoritt serie uchuu kyoudai stoppet, den stoppet uten at historien ble avsluttet. kanskje det er mangaen som ikke har kommet lenger, jeg tror det pga et stort antall fillere som så tilbake på hva som hadde skjedd tidligere i serien. er det noen som vet nøyaktig hvorfor den stoppet?

     

     

    Hvis du er fasinert av animer som ser ut som de har blitt tegnet for hånd, så kan det vel være en ide å sjekke ut noen serier som faktisk har blitt tegnet for hånd. Om du sjekker ut en del serier som airet før år 2000 vil du finne mye.

     

    Uchuu Kyodai ble stoppet fordi den nesten tok igjen mangaen. Det er halvveis bekreftet at det kommer en sequel, og jeg vil anta at det kommer en da de tjente gode penger på serien. Om den kommer i år, eller om noen år er en annen sak.

×
×
  • Opprett ny...