Gå til innhold

LordHaart

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LordHaart

  1. Resultat: I stedet for å få Timeout på port scan fikk jeg closed. Problemet må ligge et annet sted. Siden ruteren utgjorde en forskjell er det vel nærliggende at problemet ligger utenfor ruteren?

    edit:typo

     

    EDIT2: etter å ha sjekket en av portene jeg prøvde å åpne på whatsmyip.org, fikk jeg:

     

    Closed

    Error Number: 61

    Connection refused

     

    Noen som får noe ut av dette?

  2. Nå har jeg ved hjelp av Hr. Teknisk Støtte fra telenor gjort modemet om til et bridge-modem, men problemet finnes fremdeles. Jeg får ikke åpnet noen porter ved hjelp av virtual server og special applications.

     

    EDIT: Kan legge til at jeg i Azureus ikke får grønn mann, bare gul, noe som visstnok tilsier at jeg har et NAT-problem.

  3. Jeg har problemer med å åpne porter på routeren min, som er en SMC Barricade 7004ABR v2.

    Så vidt jeg har forstått skal man gå til Virtual Server, og skrive inn porten man vil åpne der, og hvilken protokoll som skal åpnes. Jeg har også prøvd å bruke "Special Applications" for å åpne de, men dette fungerte heller ikke. Tutorialen på portforward.com fungerte ikke.

    ISPen min (online.no) sier de ikke har blokkert noen porter.

    Noen som har en idé om hva som kan være galt?

  4. Begynner å bli noe desp gitt. Har nå formatert, resetta CMOS, tatt ut og inn batteriet og satt in safe RAM, men likevel får jeg "Feil ved lasting av operativsystem" etter Windows' kopiering av installasjonsfiler. Har lite lyst til å bytte til Asus eller noe sånt. Er det ingen som har noen små tips? :S

  5. Har flashet en gang, men vet ikke om det var riktig bios.

     

    Filename: LPNF450310.zip

    Description: 1. NVMM 4.85 and NV RAID 4.81.

    2. Enhanced memory compatibility.

    3. Enhanced USB Compatibility.

    4. Enhanced the support of Athlon 64 in version E3(Venice), E4(San Diego).

  6. Har DFI Lanparty NF4 SLI-D og OCZ 1024MB Dual Channel Gold E.L.. Lekte litt rundt med forskjellige instillinger på minnet, FSB, volt og multiplier nå, og fikk plutselig en feilmelding under oppstart hvor det sto "Feil under lasting av operativsystem" Jeg byttet minnet til min Corsair ValueS-brikke, resatte CMOS, og prøvde å installere Windows på nytt, men den fikk samme feilen. Noen som vet hva det kan skyldes og hvordan jeg kan fikse det? Hadde samme problemet på det første kortet mitt (samme merke), men der ble jeg enig med netshop om at det var noe feil, så jeg fikk nytt.

  7. Lekte litt rundt med forskjellige instillinger på minnet, FSB, volt og multiplier nå, og fikk plutselig en feilmelding hvor det sto "Feil under lasting av operativsystem" Jeg byttet minnet til min ValueS-brikke, resatte CMOS, og prøvde å installere Windows på nytt, men den fikk samme feilen. Noen som vet hva det kan skyldes og hvordan jeg kan fikse det?

×
×
  • Opprett ny...