Gå til innhold

Maraz.007

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Maraz.007

  1. Hei. Trenger hjelp med å løse denne oppgaven. 

     

    Oppgave: 

     

    Et selskap vurderer et prosjekt. Prosjektet krever investeringer i anleggsmidler på 2.100.000. Prosjektets levetid er tre år og anleggsmidlene har ingen utrangeringsverdi ved prosjektets slutt.

    Kontantstrømmen fra driften etter år 1 er anslått til 1.200.000.kr, 1.100.000 i år 2 og 1.000.000 i år 3.
    Selskapets skattesats er 30% og anleggsmidlene skal avskrives etter den lineære metoden.
    Prosjektet skal delvis finansieres med et tre-årig serielån på 360.000. Lånerenten er 4% p.a. og det skal betales ett avdrag hvert år.
    Hva blir kontantstrøm til egenkapital i år 1, 2 og 3?

  2.  

    Hei, det er første gang jeg tar eksamen i Markedsføring og ledelse 2 som privatist og har ikke tatt faget i videregående skole så jeg vet ikke hvordan det går, og spørre jeg om at får vi oppgaver om blomsterbutikken (mestergrønn) eller får vi om et annet blomster butikken? tenkte å svare på alle de problemstillingene som er aktuelt til dette temaet, kanskje blir det lettere å skrive ned i eksamen. Eller får vi et helt annet oppgave og et annet tema ?

     

    Hei! første gang jeg tar denne eksamen også, men tok mf1 på vgs.

    Vi kommer nok ikke til å få spørsmål direkte om mestergrønn, men det kan være nyttig å bruke f. eks mestergrønn til å eksemplifisere konkurransen frittstående faghandel butikker kjemper mot.

    Vi får ikke et annet tema enn dette :)

     

    Ok, Hva tror du om hvordan oppgaven ska bli?

  3. Hei, det er første gang jeg tar eksamen i Markedsføring og ledelse 2 som privatist og har ikke tatt faget i videregående skole så jeg vet ikke hvordan det går, og spørre jeg om at får vi oppgaver om blomsterbutikken (mestergrønn) eller får vi om et annet blomster butikken? tenkte å svare på alle de problemstillingene som er aktuelt til dette temaet, kanskje blir det lettere å skrive ned i eksamen. Eller får vi et helt annet oppgave og et annet tema ?

×
×
  • Opprett ny...