Gå til innhold

montecristoo

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av montecristoo

  1. Hei!

    Er på utkikk etter ny bil nå, da jeg har lyst på en bil med litt mer kjøreglede enn varebilen jeg kjører nå. Er i utgangspunktet ute etter en stasjonsvogn, hvor driftsikkerhet og kjørekomfort er i fokus da jeg blir nødt til å kjøre litt lange turer med den. Er student så budsjettet er maks 100 000. Har sett litt på både A4, 3-serie og Mondeo, men er rimelig grønn når det kommer til bil, så tenkte jeg skulle forhøre meg litt her. Noen som har noen anbefalinger? :)

    På forhånd, takk!

  2. Hei!

     

    Har exphil eksamen førstekommende fredag, eksamensversjonen. Har lest exphil på 1-2-3 flere ganger nå, men ikke alt av "pensum". Så lurer derfor på om det er noen som har et bra sammendrag som går igjennom vitenskap- og filosofihistorie, etikk og hypotetisk-deduktiv metode? :)

     

     

  3. Det er vel greit å diskutre litt om fjerne reisemål det er gode priser til, men en helt generell reisetråd eller chartertips til Europa blir helt feil.

     

    Det kommer veldig gode tilbud her som man må slå til raskt på og derfor kan det være lurt å ha satt på epostvarsling av alt som postes i tråden. Det er litt kjipt å få 10-15 e-post på en dag om billig charter til bulgaria. Dette er et forum med masse tråder om reise så det er fint om folk finner mer passende tråder for slikt.

    Okei, da skjønner jeg! :)

  4. Hei!

     

    Jeg og dama tenkte oss på en liten ukes ferie nå i august, men er begge studenter så reisebudsjettet er litt begrenset. Så det jeg lurte på er hvor det er billig og fint om man er ute etter en strandferie? Er der dyrere de typiske charter plassene? Hvilken søkemotor er best å bruke når man leter etter restplasser.

     

    Har også lest at det kan lønne seg å reise med restplassene for charterflyvninger og bestille hotell separat. Stemmer det eller er det bare snakk om noen hundrelapper?

     

    Maks budsjett på hver er 7k.

     

    Takk på forhånd! :)

  5. Jeg leste på et vurderingsskjema for noen år tilbake at man måtte ha en plass mellom 40 og 50 % rette svar på del 1, for å få en 2'er. Stemmer det?

    På universitets/høyskole nivå ligger vel 2'ern på rundt 40% ish, men de er litt snillere til VGS fag. Tror en 2'er ligger på rundt 25-30 % riktige, men husk at det er en helhetsvurdering, så selv om du har høyere score enn dette, kan man fortsatt stryke hvis en streng sensor ser at man åpenbart mangler store deler av kompetansemålene i fagene, og visa versa. :)

  6. Hmm, vel.. Nå er ikke jeg over gjennomsnittet interessert i biologi, og hvis det er det som må til for å få en sekser så ryker vel den der. Men både Fysikk 2, Kjemi 2 og R2 er jo fag som er mer krevende enn Biologi 2, men om man ser på statistikken forteller ikke den det samme.. Men dog kan det også ha litt med hvilke elever som velger de forskjellige fagene.

  7. Er alle i landet sitt like? 

    Syntes noen av oppgavene var helt tullete, å basere en hel oppgave på del 2 om en metode som ikke engang står noe om i boken, og kun få 1 setning angående hva den går ut på?

    Ser på tidligere forhåndssensureringer fra Biologi 2 eksamener, og i 2012/2013 var det ingen av 217 besvarelser som fikk karakteren 6. Oppgavene og kriteriene er altfor høye etter min mening. Tror faktisk at det er langt i fra alle biologilærere som hadde fått 6 på disse biologi eksamenene.

  8. Kom opp i Religion og trakk følgene oppgave: Hvilken betydning har frelse Kristendommen, Islam, Buddhismen og Humanismen? :eek:

     

    Jeg finner absolutt ingenting om frelse i humanismen, og vet derfor ikke hva jeg skal si om det.. :hmm: Er det noen som har noen tips?

     

    Lurer også på om det kunne vært fordelaktig å snakke om likheter og ulikheter mellom frelse i de forskjellige religionene? Eller om jeg bare skal holde meg til å si hva frelse innebærer i de gitte religionene.. Noen som kan hjelpe meg litt?

     

    Takk for svar! :)

×
×
  • Opprett ny...