Gå til innhold

zizzi

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zizzi

  1.  

     

    Hva mener du, dette sier seg vel selv? Gud er Jesu far og myndighetene er statsmakten i ethvert land.

    Vi er alle Guds barn på lik linje med Jesus. Husk han sa "Dere skal gjøre som meg og mer til".

     

    Vi er alle Guds barn, men ikke på lik linje som Jesus. Han var den enborne, og den eneste som sto imot alle fristelser. Uten hans blod hadde vi vært fortapt, og fremdele4s må vi ta imot ham og følge den smale sti. Det finnes en vei, gjennom Jesus, at vi er Guds skapelser gjør ikke at vi kan frelse oss selv. Veien opp går ved bekjennelsen av ham, for dere andre er det ikke for sent enda. Men du må velge. Konsekvense av å ikke følge den smale sti er ikke mulig å snu.

    Matteus 25:

    41 Da skal han også si til dem ved den venstre side: Gå bort fra mig, I forbannede, i den evige ild, som er beredt djevelen og hans engler!

     

    Forøvrig til deg Abigor:

    Vi har alle syndet. Har du noen gang løyet? Tatt noe som ikke var ditt? Kjent misunnelse for noe hos naboen i ditt hjerte? Hva med lyst? Jeg tror du har snakket over deg.

    At vi skal gjøre undere slik som Jesus er slett ingen friordre for heksekunst og slikt som vi ser så utbredt, spesielt, skammelig nok i skandinavia og ikke minst Norge. Dette "nyalder"-hedenske sammensuriumet av primitiv folketro og endog åndemaning er del av opprøret mot Jesus, ikke det han selv refererer til.

    Jesus snakker om hvilke evner vil bli gitt de standhaftige ETTER hans eget komme i himmelen. (Johannes Åpenbaring), Ikke at vi her i fri dressur skal sitte å leke oss med å kjøpe tjenester av personer som åpenbart er i kontakt med djevelske åndeskapninger.

     

    Vi er brødre og søstre av Jesus, ikke hans barn. Og Kristus energien/lyset er her for alle som vil ta imot det, ikke for kun de kristne.

    • Liker 1
  2. Vi har en sønn på 6år, som idet siste er veldig opptatt av at han kan snakke med de døde, og at han ser de, han gjør og rare ting med seg selv og ting u huset, og når jeg sier at sånn gjør man ikke, for det kan være farlig, ødelegge ting ol, så sier han at det er andre som forteller meg hva jeg skal gjøre :huh:

     

    Synes ikke om sånne uttalelser... Normalt?

    Det er jo normalt at barn har et rikt fantasiliv, det er også normalt at barn er mer åpne enn voksne. De har tilgang til mer enn voksne, jeg ville trodd på barnet og tatt det på alvor. Kanskje har han evner?

     

    Har lest boken til Lisa Williams, det begynte allerede som barn hos henne også.

  3. Jeg skjønner ikke hvorfor alle misliker meg. Jeg kan ikke se noe problematisk med meg.

     

    Det er sikkert fordi jeg "naver". De tror at da har man ikke store evnene, og om man da sier noe smart eller på noen måte presterer noe så blir de mistenksomme.

     

    Fuckings folk.

     

    Folk jeg har gått på skole med ser en annen vei om jeg treffer dem. Andre som vet hvem jeg er hilser bare ikke.

     

    Jeg har ingen venner. Det er jo fordi jeg blir mislikt. Men jeg skjønner ikke hvorfor, for jeg ser ikke hva galt jeg gjør.

    Det er alltid dem som ser ned på andre når de selv er høyt oppe på rangstigen.

  4. Favorittemaet mitt når det gjelder filosofering.

     

    La oss snu på det og spørre: Tror du på et liv før livet? Nøyaktig samme problemstilling: Man forsøker å forestille seg en bevissthet utenfor grensene til vår nåværende bevissthet.

     

    Alan Watts ba en gang lyttere om å forestille seg hvordan det vil være å sovne og aldri våkne opp igjen, og snudde dermed på det ved å spørre hvordan det var å våkne opp etter å aldri ha lagt seg til å sove (fødselen din), og det er en artig tanke å gruble på.

     

    Jeg har ingen bestemt tro når det gjelder det her selv, men med tanke på energiprinsippet (energi er konstant; kan ikke skapes eller tilintetgjøres) og at teleportering nå visstnok er bevist og til og med utført i kvantefysikken (som vil tillate umiddelbar overføring av bevissthet), så liker jeg tanken om reinkarnasjon.

     

    Enig i mye her :)

     

    Er kjekt å filosofere litt. Det nærmeste jeg kommer er vel teosofien tror jeg, mye kunnskap i den.

  5. Hei

    :) Hei!

     

    Er dette et bra forum?

     

    Diskuterer dere alt mulig eller mest spill?

     

    Ny her :green:

    Velkommen

     

    Nei det er ikke bare spill nesten alt diskuteres her

     

    Enkelte ulovligheter er litt fyfy på forumet, men ellers er det veldig bra forum

     

    Takk :)

     

    Flott at alt diskuteres.

    Velkommen til Diskusjon! :)

    Takk :)

  6. Hehe, poenget mitt er bare at du må ikke gå i fella å kaste bort livet før døden, på et mulig liv etter døden, gjør det meste ut av her og nå. Selvfølgelig er det ingen som kan vite sikkert ;)

     

    Er enig med deg i det, må gjøre det meste og det beste ut av livet :)

  7. Jeg trives veldig godt på det her forumet å har vanket her noen år. Her kan man diskutere alt mellom himmel og jord, så lenge man holder seg til lover og regler.

     

    Velkommen skal du være :)

    Takk for det :)

    Heyoh

     

    Helseproblemer

    Ok :)

    Mye å diskutere her, vanker selv innenfor mange kategorier : Spill , Maskinvare , datamaskinen fungerer ikke , helsetråder , sosialt , politikk osv.

     

    Man møter definitivt på mer modne mennesker her enn feks VG debatt osv.

     

    Edit : Ja, jeg mener det er et bra forum , kan selvsagt bli bedre men mye positivt her og lite negativt i forhold til mange andre steder.

    Høres bra ut :)

  8.  

     



    Har noen teorier rundt det. Om alt er ett, og seperasjonen vi opplever er illusjon. Livet er ikke annet enn en drøm og verden er bare en drømmeillusjon.

    Så vil et liv etter døden virke trolig, da kroppen som døde ikke var annet enn en drømmekropp, men hvordan etterlivet oppleves aner jeg ikke.

    Bare en teori :) .


    Var en fin teori det :)

     



    Nei, hvorfor skulle det være et liv etter døden?


    Fordi det er liv før døden :)

     



    Har det rablet for deg? Hvorfor skulle det være et liv etter døden? Døden er som en drøm som du ikke merker, det er et tomrom og du slutter å eksistere, ettersom du ikke eksisterer lenger vil du ikke føle noen glede, eller smerte. Derfor er det viktig at du bruker tiden du har i livet for alt det er verdt, før det er for sent. Lykke til


    Neida har ikke rablet for meg :nei:
×
×
  • Opprett ny...