Gå til innhold

WillB

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av WillB

  1. Hallo folkens,

     

    Som sagt i tittelen hadde jeg et spørsmål. Jeg ble innkalt til 2 intervju og det var på engelsk. Det gikk bra og intervjuere var veldig positive. Men sist fikk jeg høre å ha en telefonisk intervju på norsk. Som sagt, var jeg skikkelig nervøs, men da ringte telefonen og de spurte bare 2 spørsmål og det var alt. Jeg trodde det varet bare 5 til 8 minutter og de sa jeg snakket godt norsk, men de kunne ikke si når jeg skal forvente et svar..

    Hva sier dette faktisk? Har noen av dere erfaringer med dette eller?

     

    Takk for svaret,

  2.  

    Film er en form av kunst, underholdning, fiksjon..

    50 Shades of Grey er ikke en veiledning om hvordan man bør oppføre seg i sexuelt liv.

    Det finnes mange andre filmer som er enda verre, men selvfølgelig denne filmen får en media-hype, så derfor har Ottar-kvinner noe til å klage på.

    Problemet er de kan ikke se forskjellen mellom realitet og fiksjon.

    Også tror jeg at de fleste mannfolk skal ikke se på filmen, men jeg det handler også litt om smak.

    Iallfall er jeg ikke interessert i filmen.

    De kan de forskjellen mellom realitet og fiksjon. Problemet er at filmer påvirker folk selv om alle er helt klart at det er en fantasi, særlig unge folk. Hvor mye det påvirker folks syn kan man diskutere, men forskningen viser oss at det skjer likevel.

     

    Det skjønner jeg på en måte.. men bør fantasien ikke være bare fantasi?? , men det er min mening. Forskningen viset oss særlig ja, men det kan vi si også om action filmer, horror filmer og hva med porno?

    Likevel synes jeg at foreldrene eller skolen må ta ansvar hvordan unge folk bør oppføre seg.

  3. Film er en form av kunst, underholdning, fiksjon..

    50 Shades of Grey er ikke en veiledning om hvordan man bør oppføre seg i sexuelt liv.

    Det finnes mange andre filmer som er enda verre, men selvfølgelig denne filmen får en media-hype, så derfor har Ottar-kvinner noe til å klage på.

    Problemet er de kan ikke se forskjellen mellom realitet og fiksjon.

    Også tror jeg at de fleste mannfolk skal ikke se på filmen, men jeg det handler også litt om smak.

    Iallfall er jeg ikke interessert i filmen.

    • Liker 1
  4. Nei, synes det ikke, men husker du saken i Usa når 2 lærere fra 23 og 24 ble fordømt når de hadde seks med en 16-årig elev..

    Synes du gutten anmeldte det hos politiet?

    Men jeg skjønner hva du mener. Media viser mest eldre menn med unge jenta i steden for eldre kvinner med unge gutter, fordi det er mer interessant.

    I all fall.. Greit spørsmål

     

     

     

    Greit for ei jente på 26-30 år og være sammen med en gutt på 16 år?

     

    Nice!

     

    :p

    Hadde det vært like nice om det var omvendt?

  5. Takk hehe, men det var veldig tøft. Visste ikke hvordan jeg klarte det på eksamen. Jeg var veldig nervøs og hadde problemer med strukturen og setninger... Men ærlig talt, tok jeg norsk kurs i hjemlandet mitt.

     

     

    Du bør bare lese og skrive veldig mye. Håper du finne noe som kan rette deg også. Skriftlig er jo vanskelig.

    Heldigvis har jeg bestått norsk skriftlig og muntlig på VG3, Likevel med 2 da, men jeg er veldig fornøyd med karakterene siden jeg bor i Norge bare for 11 måneder nå.

     

    Hæ?

    Wow, respekt.

  6. Jeg synes laptopen er greit nok og bør holde for 2-3 år. Laptopen har jo 1 ett år garanti, men du velge garanti for 2 år i tillegg.

    Siden mora di bruker ikke så kraftige programmer må den holde for 2 eller 3 år

    Jeg synes Lenovo er en bra merke. Ialfall mye bedre enn Acer.
    Håper du har en kopi av Windows 7. Å kjøpe en lisens en av og til dyrere enn laptopen.

  7. Tyskland skal vinne. De fortjener det synes jeg og er det eneste landslaget som spillet stadig i hele VM. Vel, ikke mot Ghana og Algerie men de var overrasket mot Algerie. Algerie var helt utrolig.

    Tyskland spiller totalfotball nå. Håper de er det første europesisk land som vinne på Sør-Amerika jord.

    • Liker 1
  8.  

    Velspillende som i å trille ball i forsvar 90% av kampen? Finalen i 2010 var jo et eneste stort gjesp, utelukkende på grunn av tiki-taka stilen til Spania som så mange forguder. Godt at de er ute nå og at lag begynner å skjønne hvordan man skal kontre den stilen der.

     

     

    Spania har aldri før eller siden vært mitt favorittlag, men deres tiki-taka stil var hundre ganger bedre enn Hollands grise spill i VM finalen i 2010. Personlig har jeg likt Brasiliansk fotball best. I den engelske serien har jeg vært United fan i snart 50 år.

     

    Holland var kjempegod med sin komplette fotball, under Johan Cruyff, Ruud Gullit, Marco van Basten ...

     

     

    Ja, men når har de vunnet VM med sin komplette fotball?. Ingen. Jeg husker 1994 og 1998. Nederland hadde Dennis Bergkamp, Kluivert, brødre de Boer, Edwin van der Sar. Kjempeflink team med store kvalitetet men aldri vunnet en stor pris. Nå spiller det ikke de samme fotball som før og alle maser og klager så mye. Jeg er enig at Nederland er stolt på sin komplette fotball. Selv den "store" Louis van Gaal endret taktikken og han spillet alltid sin egen taktikk. Nemlig 4-3-3 men han visste at Nederland hadde ikke så gode forsvarene så han bygget en ektra sikkerhet i landslaget.

    Jeg vil heller vinne med dårlig spill enn taper med greit spill. Nederland har visst nok synes jeg. Greit spill er for de gamle eller som vi sier på nederlandsk for de "romantiske" folk.

    Ja Brasiliansk fotball var god..før.. men nå de bryrer seg ikke om visningen. De vil bare vinne nå og brasilianer er helt enig med deg. I denne tiden er det umulig å spille alltid greit. Nei, Brasil har ikke imponert meg.

  9. Pfff.. For en kamp. Som nederlender var jeg skikkelig nervøs og hater jeg straffeparker.. Nederland er ikke bekjent at de er flink med straffesparker. De tapte noen ganger før. Nå var det helt utrolig og jeg syntes at de fortjente å vinne.

    Vi hadde mange store førsøker men keeperen til Costa Rica var greit ( også hadde litt flaks syntes jeg :p )

    Men jeg håper at de skal vinne VM.

    3 tapte VM-finaler gjør vondt hehe :). Tyskland -Nederland i finalen. Uff.. det blir en veldig godt kamp!

  10. Jeg følger nyheter i Nederland og de er også enig at de spiller ikke så greit men dere må huske at mange spillere i landslaget spiller i Nederland. Jeg følger nederlandsk fotball og ligaen er ikke så greit.

    det hele forsvaret plus keeperen unntak Ron Vlaar spiller i Nederland. Som nederlender vet jeg også de spiller ikke så greit men med skjønn fotball får vi ikke pris.

    Men jo jeg er stolt uansett. Vi slår Spania, siste VM-vinner og også favoritt og ja det gjør meg fremdeles vondt...at vi tapte i finalen.

    Kanskje nå har vi mer sjans med anti-fotball. Dette er turneringen så alt er tillatt. Nå teller bare resultater. It's all or nothing!

  11. Hei alle sammen,

     

    Først og fremst vil jeg beklager hvis min skriftlige norsk er ikke helt feilfritt eller grammatikk er ikke så greit. Jeg flyttet hit for noen måneder siden.

     

    Men jeg har et spørsmål fordi jeg har et jobbintervju snart. jeg vil forklare en svake siden med et uttrykk.

    Jeg fant et uttrykk på nettet men jeg er ikke sikkert hvis jeg kan bruke det.

     

    Jeg fant at utrykket på engelsk er: see which way the wind is blowing.

    Er det ikke på norsk: Se hvilken vei vinden blåser?

    Forklaringen er: forstå hvordan noe kommer til å gå.

     

    Jeg vil bruke på en måte det forklarer hvordan jeg er i begynnelsen av en ny jobb. Hva jeg vil faktisk fortelle står nede:

     

    Jeg er litt introvert eller vil se hvilken vei vinden blåser men når jeg blir bekjent med kolleger og omgivelser trives jeg. Kanskje ikke helt korrekt men håper dere skjønner.

     

    Har noen av dere tips eller råd om hvordan jeg kan fortelle det?

     

    mvg

     

     

×
×
  • Opprett ny...