Gå til innhold

Avensis

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Avensis

  1. Hei

     

    Bymiljøetaten har tatt seg friheten til å taue inn et tungt kjøretøy jeg har interesser i, uten noen form for forvarsel. Kundesenteret dems er selvsagt ikke åpent etter vanlig arbeidstid, så jeg får lite informasjon fra dem i dag. Jeg prøver meg derfor her i håp på litt hjelp før morgendagens telefonsamtale.

    Kjøretøyet stod lovlig parkert og er registrert. Det stod ikke til hinder for noe eller noen. Verdt å merke seg er knust frontrute pga hærverk. Vi som eier kjøretøyet drev organisering av reparasjon av frontruten (litt arbeid med et eldre kjøretøy som ikke kan kjøres pga frontruta). I dag har taueselskap på vegne av Bymiljøetaten tauet vekk bussen uten noen form for forvarsel. Vi må betale rundt 5000 kr for å frigi bussen pluss minst like mange tusen kroner for tauing videre av bussen.

     

    Bymiljøetaten henviser til Vegtrafikkloven paragraf 3;

    Enhver skal ferdes hensynsfullt og være aktpågivende og varsom så det ikke kan oppstå fare eller voldes skade og slik at annen trafikk ikke unødig blir hindret eller forstyrret.

    Vegfarende skal også vise hensyn mot dem som bor eller oppholder seg ved vegen.

    Mitt spørsmål er om Bymiljøetaten har sitt på det rene når de holder på slik? Ville det ikke vært rimelig å gi en "heads up" til eierne om at bussen står i fare for å taues?


  2. Hei

    Ang. ekstrapoengene man kan hente ved å velge enkelte real- og språkfag - om man på vg3 trekkes opp i et av disse fagene, vil man da få poeng for eksamensfaget også?

    Eks. Var oppe i matematikk R2. Har allerede fått 1 poeng for faget, får jeg 1 poeng til for min muntlige eksamen i faget?

    /Avensis

×
×
  • Opprett ny...