Gå til innhold

Tamin

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tamin

  1. Evt. koble fra cd/dvd spilleren(e) så du får bekreftet at det ikke er for lite strøm.

     

    Du har sikkert koblet til strømledningen på kortet?

     

    Rekkefølgen du sletter drivere, installerer nye på er ganske viktig for ATI..

    - download 3.7 driver (best erfaring med denne), og pakk ut på f.eks c:\ati\3.7

    - Slette nvidia drivere (med det gamle kortet i)

    - shutdown, installer nytt kort

    - bootup, installer ny driver.

    Det er litt seint for deg nå tho.. ;)

     

    Jeg brukte også DriverCleaner i mellomtida for å være sikker på å fjerne restene av Nvidia driverne. Kjør evt. google søk på kombinasjonen av hovedkortet + skjermkortet for evt. se hva andre i samme situasjon gjorde..

  2. Hadde 8x deaktivert på hovedkortet da jeg skiftet til PC 9800 Pro kort. Kjørte slik noen dager før jeg kom på at jeg måtte aktivere. Var meeeget skuffa da forskjellen i 3dmark03 var forsvinnende liten..

     

    Så joda - skal funke fint med 8x kort i 4x slot. Finnes to agp slot-versjoner også har jeg lest i en tidligere post på boardet her, men tror ikke det skal være noe issue for deg. Kan jo kjøre google søk på ditt hovedkort + skjermkortet og se om noen har issues med den comboen..

  3. Småplukk, men helheten som teller så.. :)

    * Litt luft mellom header gif'ene, og tekst. Ikke full linjeavstand tho..

    * Justering/sentrering av header gif'ene slik at de har samme start som teksten og ikke 3px til venstre slik de er nå.

    * Footer på tre linjer blir... uhm.. litt vel mye? Hva med å sette contact og bannerdesign på samme linje, med en slik "ruter" punkt du bruker i menyen?

    * Fungerer preloadinga di? Er bildene for store? Det går veldig sirup (iaff hos meg - IE6) å få opp mouseover bildene i menyen.

    * Ha samme margin-top på alle undersidene dine... Hmm - du har det, men .. sammenlign Computer med de andre .. :)

  4. Ta tipset til Templar, og google etter hk + skjermkort comboen. Finnes tonnevis med siter der ute med forum dedikerte til de forskjellige merker av hk/sk.

     

    Tips 2..

    En ting til du bør huske på ved clean install.

    - Napp ut nettverkskabelen (eller adslkbl. fra modem/router..)

    - Kryss av for .. uhm .. personal firewall (eller lignende) ved installasjon. Tror dette kommer opp ved nettverksdelen.

     

    Du kan alternativt installere zonealarm eller lignende når winstall er ferdig, men pass på at dette er aktivt FØR maskinen din kobler til internet. Da unngår du å bli infisert diverse virus :)

  5. Driver og brenner ut/kjører backup på alt jeg har av filer nå... skal installere hele sulamitten på en frisk installasjon...

     

    Tror du vil finne løsningen din der. De fleste jeg har lest om som har problemer med ATI kort får løst problemet med en clean install.

     

    Generelt dårlig erfaring med re-install over tidligere windows install pga. konflikter med gamle vs nye filer, patcher som ikke blir med, gamle drivere som fortsatt blir liggende, fragmentert system etc etc.

     

    Tips.. Lag deg en partisjon på 10-20gb hvor du har system installasjon, og legg programmer, spill+++ på partisjon 2. Da slipper du å kjøre backup ved re-install av windows.

  6. Enig med FuLu om høyrejusteringen - midt eller venstre funker nok bedre. Vi nordmenn liker dårlig å å justere blikket til høyre for å lese.. :)

     

    En par ting til.

    Menypunktene. De minner mye om ..uhm.. navigasjonsinfo, som brukes for å vise hvor i siten du er. Ble litt forvirra :roll:

    Sammenlign med dette forument f.eks "Forum -> Programmering -> Web-design -> Sjekke ut siden nå" .. Blir i samme stil selv om du har doble haker.

    En enkel loddrett strek fungerer kanskje bedre?

     

    Om oss.

    Liten bokstav på Oss (pirke pirke), innrykk på underpunkter, og space mellom punkt og navn (ser du har det på siste linje - pass på helheten).

  7. PHP er serverside scriptspråk og er ikke det man forbinder med applets.

    Ta en titt i guidene på start.no (hvor du har hjemmeside) så bør du ha nok info til å lage dine første dynamiske hjemmesider.

     

    Et tips...

    PHP krever mer kjennskap til koding enn det å sette inn tekst og bilder i Frontpage, så gjør deg gjerne kjent med html før du går videre til php.

     

    Lykke til

×
×
  • Opprett ny...