Gå til innhold

Ziranos

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ziranos

  1. Hva er det du sier? uten mikrotransaksjoner ville spill vært generelt dyrere? Se på playstation 1.2.3 spill uten mikrotransaksjoner og samme pris på spill :) hørte ingen klage den tiden. "åh jammen det har blitt dyrere og lage spill" Nope, det er AAA utviklere som BRUKER mer penger på ansatte, kjente voice actors osv. Noe jeg ikke bryr meg om, så da skal jeg betale mer for spillene fordi dem gjør dumme valg? ooook

    Det er AAA industrien (host EA) som kom med "åh det er så billig for spill nå, så derfor er det lootboxes i spill" Dem prøver sååå hardt for å beholde lootboxes i spillene sine fordi dem tjener SYKT mye på det. Det var forresten en investor dude fra EA games som kom med denne kommentaren fordi han ikke fikk penga sine fra lootboxes i Star Wars Battlefront 2.

    Og visst AAA industrien vil jeg skal betale mer for spille, kan dem i alle fall slutte release uferdig spill (ser på deg Mass Effect Andromeda)

    avslutter med Jim Sterlinghttps://www.youtube.com/watch?v=6kIPNckHDN8

    Var ikke det jeg sa. :)

    Blir ikke relevant å trekke frem Playstation 1-3 da industrien er såpass annerledes i dag i forhold til hvordan det var på den tiden. Det er akkurat på grunn av AAA-industrien sin grådighet at spill hadde vært dyrere uten mikrotransaksjoner. De kommer alltid til å prøve å tjene mest mulig penger. Se for deg å betale 500 kr for Overwatch, også får du bare halvparten av karakterene inkludert. Resten må du betale for. Kosmetiske gjenstander hadde bare vært tilgjengelig gjennom kjøp med ekte gjenstander, fordi lootboxes ikke var lov. Kanskje du hadde måttet betale for å få tilgang til nye kart og nye spillmoduser.

     

    Åh, herregud. Electronic Arts. Det er vanskelig å sammenligne dem med noen andre spillselskaper, de er jo på et helt eget nivå når det gjelder egoisme og gjerrighet. Skammer meg litt over å ha brukt så mye penger spillene deres. Sims 4 er garantert det mest overprisede spillet noensinne.

  2. Jeg har ingenting imot random loot drop i spill, eller å kunne velge item man vil gride til/direkte kjøpe. Men det å kjøpe seg til random drops er kynisk og regelrett gambling.men i full pris spill burde kjøp av ekstra items ikke finnes, remember when games had character unlocks for completing certain milestones? I sure do. I free to play spill gjør vel warframe/fashionframe mye rett om ikkje alt. Se jim sterlings video ang fashionframe imo.

     

    Warframe må være et at de eneste spillene som har perfeksjonert free-to-play modellen.

     

    Enig med kodama over, uten mikrotransaksjoner ville spill vært generelt dyrere. Er det ikke bevist at spill faktisk er den billigste underholdningindustrien? Hvis lootboxes blir ulovlig, så vil utviklerne sette prislapp på noe annet i spillene.

     

    Dersom det skulle oppstå forbud (eller begrensninger) burde man ikke skille mellom f.eks Overwatch sine kosmetiske bokser, og CS: Global Offensive sine kasser? I det ene spillet kan man få alle gjenstandene bare man spiller det nok, og det er ikke mulig å bytte gjenstandene med andre. Med CS er det bokstavelig talt bygget et helt gamblingmiljø rundt spillet. Har venner som har investert og mistet tusenvis av kroner på grunn av spillet. I Overwatch vil man alltid få noe for pengene, ihvertfall etter lootboxoppdateringen som kom ut for en stund siden.

    • Liker 1
  3. Forstår ikke dere som syter om at 500kr er for dyrt.

    Det er 500kr for (minst) 8 spill, 8 utstyrspakker (ja, i papp, but still), flere timer "kreativ" leke/utfordring tid med familie medlemmer, massevis av nytenkning, lek&lær og "aha" trigging for både store og små.

     

    500kr.. sheeesh. Det er kanskje ikke super billig, men er laaangt ifra dyrt med tanke på hva andre leker og ting koster. SPESIELT I NORGE!

     

    500kr er en korrekt pris for en slik pakke. Og 10 dollar ekstra for mer gøy til de små er heller ikke noe å klage over.

     

    Forbehold om at jeg ikke har prøvd pakken, og kjenner ikke til kvalitet av hverken spill eller papp eller tilleggs pakken til 10 dollar (lol...)

     

    Du bommer litt: det er 70 dollar for “Variety Kit”, som kommer med fem forskjellige spill. Dog, to eksemplarer av den fjernstyrte bilen. 70 dollar vil vell bli mellom 600-700 her til lands når den kommer til salgs. Minst.

     

    Robotdrakten selges separat, og koster 80 dollar helt alene. Skjønner ikke hvor du får at det er 8 forskjellige spill i fra? Artikkelen bommer litt på at robotdrakten er inkludert i den første pakken.

     

    http://www.gamesradar.com/every-labo-toy-we-know-about-so-far-including-the-9-nintendo-isnt-talking-about/

  4. @Pylons

     

    Takk for svar! Da venter jeg litt med å velge hovedkort og prosessor. Men lurte litt på dette kortet - er det sånn at hvis jeg skal ha dette i maskinen så må jeg også ha et vannkjølingsystem? For jeg tror ikke det er noe jeg vil begynne med helt enda. 

     

    Spiller med to skjermer, begge på 1920x1080. Hvis jeg skal ha ny skjerm blir det enten 2560x1440, 3440x1440 eller 4K. Spiller alt mulig - ARK, GTA5, Assassin's Creed, og Witcher 3 er noen av de mest krevende spillene jeg har tenker jeg. Mulig jeg tar i bruk to skjermer hvis jeg kjøper ny, men holder egentlig med to for meg.

  5. Jeg kjenner at PCen min sliter litt med de stadig mer krevende spillene som kommer, og med det så har jeg lyst til å bygge ny PC selv. Har tenkt til å først kjøpe kabinett og flytte delene slik at jeg blir litt kjent med hvordan å sette deler på plass og ikke ødelegger splitter nye deler.


     


    Jeg helst vil ha CM Storm Stryker, har sett mye på kabinett med håndtak (er veldig glad i LAN og vil ha en litt enklere måte å transportere PCen på) og funnet ut at dette er mest aktuelt for meg. Setter mye pris på forslag til andre kabinetter med håndtak (vet om Cougar, CM Cosmos, CM Masterbox 5T & Mastercase Maker 5 & Mastercase 3 Pro & Scout II). Eneste bekymringen min med kabinettet er at det virker ikke som om det har støtte for E-ATX hovedkort, noe som er dumt ettersom hovedkortet jeg vil ha er E-ATX. Søkte litt rundt og fant ikke mye informasjon på dette, men virker som om noen sier at det er mulig å få plass selv om det egentlig ikke er støtte for det i kabinettet? Så hovedspørsmålet mitt er om det er noen sjanse for om jeg hadde fått plass til et E-ATX kort i et Stryker kabinett. kabinett er kjøpt :)


     


    Her er resten av delene jeg har sett på:


     


    Asus GeForce GTX 1080Ti Rog Strix Gaming https://www.komplett.no/product/917194/datautstyr/pc-komponenter/skjermkort/pci-express/asus-geforce-gtx-1080ti-rog-strix-gaming#


     


    G.Skill Trident Z RGB 3600MHz 32GB https://www.komplett.no/product/916432/datautstyr/pc-komponenter/minnebrikker/gskill-trident-z-rgb-3600mhz-32gb#


     


    Corsair RM850x 850W White PSU https://www.komplett.no/product/945250/datautstyr/pc-komponenter/stroemforsyning/enheter/corsair-rm850x-850w-white-psu#


     


    NZXT Kraken X42 CPU Kjøler https://www.komplett.no/product/945125/datautstyr/pc-komponenter/vifterkjoelingvannkjoeling/cpu-vannkjoeling/nzxt-kraken-x42-cpu-kjoeler#


     


    Gode valg? Kompatible deler? Penger er ikke et problem. Det skal være et RGB-basert build. God nok strømforsyning eller overkill?


     


    Vil det være lurere å gå for to billigere skjermkort enn et 1080Ti? Hvordan får jeg mest for pengene?


     


    Lurer også på å kjøpe ny skjerm. Har 144Hz 1ms 27-tommer AOC skjerm som jeg liker godt, men vurderer 4K og/eller curve - er det verdt det? Hva bør prioriteres: refresh rate, oppløsning, curve, G-Sync, responstid? Vil ikke bruke mange tusen på skjerm, 9-10k er max pris.


     


    Kommer muligens med flere spørsmål :)


  6. God som i målbare resultater innen rimelig tid.

     

    Poenget mitt er at enkelte blir deprimert av å se på speedruns, verken mer eller mindre.

     

    Undrer meg hvor du får dette fra. Har aldri kjent, hørt om eller sett noen som blir lei seg fordi de ser på en person som har lagt mange hundre eller tusener av timer inn i et spill.

     

    Jeg er ganske sikker på at det er ganske få som får psykiske lidelser av dette. Deprisjon er et sterkt ord som ikke hører til i denne sammenhengen.

     

    Tror det forklarer seg selv at speedrunning ikke er noe skadelig når et event på denne størrelsen foregår uten å bli stengt ned på grunn av klager.

    • Liker 2
  7.  

    Star Citizen kommer til å ha dyp historie samt du har langt mer gameplay elementer siden alt er online, ingen loading. Kan krige mot hverandre, trade, samarbeide flere om bord i et skip, dra på oppdrag sammen.

    Føler spillet her har gått glipp av mye pga dem valgte å kjøre det singleplayer.

    NMS er for øvrig ikke direkte single-player. Det er andre spillere der. Men fordi universet er så vanvittig stort er det foreløpig vanskelig å finne andre spillere. Men hvem vet? Er godt mulig de endrer dette etterhvert. :)

    Det kommer vell an på hvordan du selv tolker Sean Murray sine ord, men sånn som jeg personlig ser på det, så har han og Hello Games fullstendig løyet om flerspillerdelen. De har helt klart sagt gjentatte ganger at man kan møte og samhandle med andre spillere (uansett hvor liten sjanse). Månedene før lansering har Murray prøvd å se så langt vekk i fra flerspillerdelen som mulig og prøvd å få andre til å gjøre det samme. Som sett både på PEGI vurderingen og Steam siden så er det ikke nevnt noe i forhold til multiplayer. Det er mulig at de skal legge inn selve flerspillerdelen senere, men akkurat nå så er navngiving den eneste samhandlingen du kan ha med andre spillere.

     

    http://kotaku.com/two-no-mans-sky-players-wound-up-on-the-same-planet-bu-1785051898

     

    Har ikke kjøpt det selv, men låner og har spilt noen timer via en venn. Hadde NMS faktisk hatt multiplayer hadde jeg ikke hatt noe problem med prislappen, alle spill er bedre med venner. Men sånn som det står nå tror jeg at jeg venter til mer innhold har blitt sluppet og det kommer en price-cut eller salg.

×
×
  • Opprett ny...