Gå til innhold

Naxos

Medlemmer
  • Innlegg

    263
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Naxos

  1. Har sett igjennom posten en del nå for å se at jeg ikke spør om noe som allerede er svart på, så vidt jeg fant ut var det ingen som hadde spurt om akkurat dette før, så jeg fyrer løs:

     

    Veldig fornøyd med Touch HD, syns det er en fantastisk mobil! Men, har et lite problem jeg ikke helt finner ut av.. Etter jeg har lagt inn musikk på mobilen virker ikke Musikk taben i TouchFlo3D.. Med andre ord, jeg slider bort til Musikk på TouchFlo, og istedet for å vise musikken min - så starter bare TouchFlo på nytt.. Musikken i seg selv funker flott, og jeg hører på den med Mediaplayer Mobile istedet. Liker bedre Mediaplayer enn TouchFlo musikken uanasett, men vil jo helst at mobilen skal funke 100%. Noen som har opplevd noe lignende? Har ikke erfaring med TouchFlo fra før, så vet ikke helt hva jeg eventuelt kan gjøre for å fikse.. Har ikke lastet ned noen bug-fixes enda, og har heller ikke gjort en "hard reset", noe jeg helst vil unngå.

     

    Takker på forhånd,

    Naxos

  2. Jeg har nylig anskaffet en splitter ny hp dv6563 laptop. Men den klarer ikke å lese DVD-er, ikke CD-er, ikke i Windows, og heller ikke utenom Windows. Jeg har prøvd alt fra brente win xp pro installasjonscder (både i windows, og prøvd å boote fra, og ja jeg har satt PC-en til å boote først fra atapi :p) til legit kjøpt helt ny Office Enterprise DVD og vanlige sone2 film-DVD-er. "Enheten fungerer som den skal", og den går opp og igjen som normalt. Ser ut som den prøver å lese DVD-er/CD-er når jeg setter dem i, men det kommer ingenting opp, og den bare gir seg etter noen sekunder.

     

    Er det noen som har like opplevelser? Noen som har noe peiling på om dette er noe jeg kan få fikset på egen hånd, eller om det rett og slett er en reklamasjonssak?

     

    (Den har altså vært slik siden første sekund, rett fra retail papp-eske, så dette har ikke skjedd etter installasjon av utrygg programvar osv..)

     

    Takk for all hjelp!

  3. Jeg har nylig gått til anskaffelse av en HP ze2247 bærbar pc.. (Den dinside.no kåret til åretst studentpc), og er svært fornøyd.

     

    Men, for noen få dager siden, da jeg kom hjem og skulle starte maskinen, gikk det heller dårlig. Det kommer to veldig høye pipelyder fra høyttalerene (noget lik lydene som kommer når man f.eks. starter en stasjonær uten rambrikker), og strømlysene lyser, men det er alt. Den går ingen vei, skjermen er helt svart og det er ikke antyding til lyder fra verken cpu eller hdd.

    Pcen funket helt supert da jeg gikk hjemmefra, og det eneste jeg gjorde da jeg gikk var å lukke igjen "lokket" for at den skulle gå i ventemodus.

     

    Noen erfaringer, tips, råd eller lignende? Er rimelig forvirret selv.. :p

     

    På forhånd takk, mvh Joachim.

  4. Hei!

     

    Har kjøpt ny router, D-Link 802.11g osv.. Men det er irrelevant.

     

    Problemet er: Jeg vil ha passord på nettverket. men ikke sånn ASCII/Hex opplegg, bare vanlig 8 tegn passord.. WPA-SK heter det på ruteren..

     

    Jeg aktiverer WPA-SK og skriver inn passord.. På min far sin pc er det ingen problemer, for han har software med nettverkskortet, der bare skrev jeg passord inn i ruten som het WPA-SK.. På min egen pc derimot, er det ikke software, bare driver, så jeg bruker sånn vanlig "star->innstillinger->nettverkstilkoblinger".. Altså windows til konfigurering av nettverk.

     

    Jeg får ikke tilgang til router gjennom trådløs fordi jeg ikke vet hvor jeg skal skrive inn WPA-SK passordet, i ruten med "Nettverksnøkkel" må det være ASCII eller HEX, og det går på WEP, ikke WPA-SK. Hvor fyller jeg ut passordet?!

     

    Router funker fint, full tilgang til inet gjennom LAN, og min far sin trådløse forbindelse fungerer glimrende. Det samme gjør min, hvis jeg tar på "Åpent nettverk", uten passord.

     

    Det trådløse nettverkskortet mitt er det som hører med MSI K8N NEO2 Platinum, MSI 802.11g heter det bare..

     

    Trenger virkelig hjelp til denne her, på forhånd tusen hjertelig takk!!

  5. Forelskelse er farlig det, hvis det ikke ordner seg slik man vil!

     

    Men for de heldige, noe jeg velger å se meg selv som, er det absolutt ingenting som overgår å være forelsket !! Har vært sammen med min elskede i 11 mnd og 1 uke, og er mer forelsket nå enn da vi ble sammen! :) Men det beste med alt, er vel at følelsene er like hos oss begge :love:

     

    Kunne kastet mitt 64bit/x800xtpe system anytime for min kjære :)

     

    (ble litt sånn fløtepus, men det var vel meningen... :))

  6. Jojo, greit nok at han sier han foretrekker nvidia. Men tråden heter vitterlig "Vits i å kjøpe 6800 Ultra", og da er det også vitterlig på sin plass at folk sier sin mening om akkurat det.

     

    Tror forsåvidt at trådstarter er ute etter å få det beste kortet han får tak i for sine 4000 kroner, og da bør folk få si det som er sant.

     

    For som sagt, for 4000 kroner er ikke 6800 ultra det beste valget. I mine øyne er det ikke vits i å kjøpe et 6800 ultra kort fremfor et x800xt pe uansett prisklasse eller hva som helst, men det er en riktignok en annen sak.

×
×
  • Opprett ny...