Gå til innhold

HjelpMeg

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HjelpMeg

  1. Kjøpte et msi geforce gtx 980ti 6G graffikkort som jeg ikke får til å virke. Når det er koblet til og jeg starter pc'n er skjermen sort, og jeg hører piping fra pc'n. Har prøvd på win7 og 10. Det funker på en annen pc med de samme hardware så det er ikke psu eller motherboard. Gamle skjermkortet funker hvis jeg setter det tilbake. Bios er oppdatert. Noen som kan hjelpe meg? Er ganske fortapt

  2. AV-og reinstallere driveren på nytt...  Standarddriver fra Microsoft skal dog fungere greit..

     

    Du er ikke alene om å merke dårlige hastigheter på W7/W8. Kjenner flere som begynte å merke dårligere fart

    på sakene generellt etter oppdateringer fra februar...

     

    Selv svogeren min som romler med nettverket på Høyskolen i Vestfold/Buskerud har merket det der også på maskiner med samme OS..... Og de har ganske rå fiberløsning inn til skolen.

     

    Spørs om ikke MS har vært ute med noen dirty tricks for å lure oss over på W10.....

     

     

    lastet ned windows på nytt etter å ha slettet alt på driverene, lastet ned driverene fra cd'ne etter og lot være å laste ned windows update. fortsatt samme probleme, og det skjer kun på denne pc'en. 

     

    oppdaterte all på pc'en, men har fortsatt ekstremt dårlig net http://www.speedtest.net/result/4536300671.png

  3.  

    Reformaterte og instalerte windows 7 på pc'n min forgie uke, og har hatt dårlig net siden. uploaden ligger på 10 som er helt normalt, men downloaden ligger på 5ish. har sjekket at alle drivere er der og er oppdaterte. har også hørt noe om at windows update kan foråsake dette.

    Håper noe kan noe mer en meg om dette.

    Har du flere pc-er i huset? Om du har ville jeg har testet farten f.eks på speedtest.net. For å se at det ikke er ISP(Internett-leverandøren) din som ikke snylter deg. Er du helt sikker på du har lastet ned den korrekte driveren og den aller nyeste?

     

    Har testet hastigheten på en laptop og en stasjonær, begge har normal netverk

×
×
  • Opprett ny...