Gå til innhold

pappabruN

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pappabruN

  1. Jeg tenker at hvis man faktisk har fulgt med på aksjen de siste 3 årene, så er det ÅPENBART at det er noe som foregår bak kulissene. Jeg forstår det ikke godt nok til å forklare nettopp hva som foregår, men noe er det.

    Jeg har i underkant av 100 000 investert i aksjen. Ikke fordi jeg har noe spesiell tro på Gamestop som selskap, men bare i tilfelle den skulle finne på å eksplodere. 

  2. Lami skrev (Akkurat nå):

    Uff, rødt på alle reddit aksjene. Kjøpte meg ut med stop loss. La bare inn 6k fordelt på de aksjene, tok heller tapet fremfor å selge med par hundrelapper gevinst.

    Alle de store appene har blokkert Kjøp av Gamestop og AMC. visstnok går 60% av robinhood sine trades gjennom Citadel. Citadel som taper STORT akkurat nå. Hurra for det frie markedet

    • Liker 2
  3. Pc Lynet skrev (4 minutter siden):

    Må få litt igjen for ett liv der man sitter å spiller hele dagen og hører på ternåringsgutter.

    Let the scalping begin:

    Palit GeForce RTX 3080 GameRock fast pris 12600kr

    https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=201208170

    +3000kr kjøpt Palit 3080 OC til 9999kr på tirsdag

    https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=201185565

    MSI GeForce RTX 3080 SUPRIM X 19000kr Optimist

    https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=201212883

    14000kr fast pris

    https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=201200028

     

    Må si jeg synes det er et relativt stort fuck you å legge ved bilde av hvor mye selger selv kjøpte kortet for i FINN-annonsen

  4. Hei,

    Har kjøpt meg ny maskin, så skal kvitte meg med den jeg har. Kjøpte den for 3 år siden, så forventer ikke all verdens, men trenger litt innspill for å vite hvor jeg skal legge meg på pris, for jeg har veldig lite peiling.

    GPU: MSI 1070 Ti "Armor Overclocked Edition"
    CPU: i5-8600k @ 3.60 GHz
    RAM: 16GB 
    Strømforsyning: 700W FSP Hyper M
    Hovedkort: ASUS Z370-P Prime 

    Den kommer mest  sannsynlig til å bli solgt til en kompis eller Tantebarn, så er ikke ute etter FINN-pris. Bare en rimelig pris så begger parter føler at de har gjort en OK deal.

    Takk

  5. Obscure skrev (10 minutter siden):

    Uhm, gikk nettopp fra gul firkant med "forventet inn på lager 6. Januar" til dette 😲 

    Skjermbilde.PNG

    Det er fullt mulig du fikk "mitt" kort. For min status var også endret til grønn ikke lenge etter jeg la ut den forrige posten min. Men jeg valgte å kansellere og kjøpte meg heller en DEMO-PC de nettopp hadde fått inn med en 3080 i seg. 

    Gratulerer med kort!

    • Liker 2
  6. emkh skrev (Akkurat nå):

    Snakket med multicom angående min bestilling, de sier de ikke har noe bekreftelse fra leverandør på dette. De måtte sjekke opp hva som har skjedd her. De trodde det hadde skjedd en feil i systemet dems og at dette var et kort de ikke kan skaffe. '

    Når ble ordren din bestilt? 

    jeg snakket NETTOPP med Multicom igjen selv. Der kom de med kontrabeskjed fra det de hadde fortalt meg tidligere. Hun jeg pratet med sa det hadde skjedd en feil i forhold til lagerstatus, så de hadde ikke fått bestilt noen av de kortene. Personlig har jeg kansellert bestillingen min, og får fortsette å følge med andre steder. 

    • Liker 1
  7. Kryptodebunker skrev (14 minutter siden):

    Takk for info. Det blir spennende å høre om noen faktisk får det kortet fra Multicom. De har hatt mye datoer som ikke stemmer. 

    Jeg kan holde tråden oppdatert om dette. Jeg bestilte nettopp ett av kortene fra Multicom. Ringte deretter og snakket med kundeservicen deres som sa til meg at de hadde fått bekreftelser på at leverandøren deres faktisk hadde fått inn disse kortene og at de ville motta dem selv innen kort (no pun intended) tid. Hun forventet at de ville sendes ut til meg Mandag eller Tirsdag neste uke. 

    Vet ikke om folk tidligere har fått slike bekreftelser fra multicom. Men det var hvertfall det de sa til meg. 

    • Liker 3
  8. Hei,

    skal oppgradere utsyret så fort jeg får tak i et 3080-kort, men er litt usikker på om det holder å kjøpe en oppgraderingspakke, eller om jeg skal peise på og kjøpe alt nytt.

    Pakken jeg tenker å kjøpe er: https://www.komplett.no/product/1168390/datautstyr/pc-komponenter/pc-i-deleroppgradering/oppgradering/oppgraderingspakke-intel-rtx-3080

    Spørsmålet mitt er om det det jeg har av kabinett/RAM/strømforsyning har tilstrekkelig med plass/ytelse/kompatibilitet til å sette inn de nye delene.

    Kabinett: https://www.amazon.com/CORSAIR-Carbide-SPEC-04-Mid-Tower-Gaming/dp/B06XS364S8
    PSU: https://www.fsplifestyle.com/PROP161000054
    RAM: 16GB med disse specs: https://imgur.com/a/i0HWvgm

    Takk

  9. Flytter utenlands og ønsker å selge den stasjonære og heller skaffe meg en laptop.


    Hvor mye kan jeg realistisk sett be om for en PC med disse specsa på f.eks FINN:

    Zotac GTX 970,
    i5 4690K 3.5GHz
    ASUS Z97-P LGA1150 Socket ATX
    16GB RAM
    1x 60GB SSD + 1x 500GB Harddisk


    slenger også med en BenQ XL2420T 24" 120hz skjerm.

    Jeg tenker en plass rundt 6500 Med skjermen inkludert. For mye? For lite? akkurat passe?

    takk på forhånd

     

  10. Hater å tigge her inne, men alle andre plasser jeg har prøvd blir bare spamma ned.

    Er det noen som har et guest pass til overs? Spilt WoW siden launch og er mildt sagt lei og vil prøve noe nytt. Har sett en del videoer, men er fortsatt ikke 100% solgt på om det er spilet for meg, så hadde vært supert å få prøvd det ut selv i noen dager. Hadde satt veldig stor pris på et guest pass.

    På forhånd takk

     

  11. Jeg er både gira og litt skeptisk til denne filmen. Jeg håper og tror at noe som bærer Blizzard stempelet vil være ok, men jeg er også usikker på om cast og crew har lagt like mye elsk ned i dette slik f.eks Peter Jackson og resten gjorde med Ringenes Herre.

     

    Både Duncan Jones og flere av skuespillerne har sagt de har spilt WoW MYE. Så tror absolutt dette blir en knall film om Warcraft universet. Gleder meg som en unge.

     

    Movie of the year, all the years!

×
×
  • Opprett ny...