Gå til innhold

JDMguy

Medlemmer
  • Innlegg

    192
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JDMguy

  1. Sløyfe på hodet. 

     

     

    Navnet "Kate Miller" dukker opp 2 ganger i serien, første gang som den jenta Joey møter på teaterstykket han er med i og faller pladask for henne. Hun er faktisk en av de få han noen gang fikk følelser for, desverre så drar hun til L.A for å prøve lykken som skuespiller der. Navnet dukker også opp i sesong 9, men når og hvordan? 

  2. Sier det fordi jeg er dønn lei fanboysa til Clarkson og co. som boikotter Top Gear og sier det suger uten engang å ha sett en eneste episode, akkurat de samme som syntes at Top Gear America var dritt helt til det ikke skulle sendes mer da "alle" plutselig syntes det var knall og ville ha det tilbake. 

     

    Jeg er glad for at de fikk fyken, nå har vi jo to gode serier. Top Gear med CHM hadde uansett tapt seg sykt de siste årene, kanskje bare bra at de får en ny og annerledes serie. 

    • Liker 1
  3. Hei!

     

    Har en 2000 mod 320i som i dag startet å riste. Ikke mye, men nok til at jeg merket det da jeg satte meg i bilen da jeg startet den. Dette var på tomgang, men ristinga forsvant når jeg økte turtallet. Bilen virket ellers grei ut å kjøre. Motorlampa startet også å lyse. 

    Bilen har også en stund rykket veldig svakt når jeg kjører på ca 1500 rpm og gir gass. Igjen ikke veldig mye, men nok til at man merker det. Dette er også kun på lavt turtall. Har hørt at dette mest sansynelig er coil eller tennplugger.

     

    Hva tror dere?  :)

  4. Sjekket igjennom nå. Fyllt på væske og lyset forsvant. Tok meg en kjøretur rundt på parkering og tok med en mekaniker kompis og vi fant ut at det ikke lakk noe væske, altså bare forrige eier som ikke har fyllt på. Regner med da at dette er hovedsylinder? Hva tror dere?

  5. Sjekka nå, bremsevesketanken var så godt som tom. Finner ingen tegn til lekasje. Skal være helt ærlig å si at jeg sjekka aldri nivået på dette da jeg kjøpte bilen for en måned siden så kan hende det alltid har vært lite.

     

    Men legger merke til at håndbrekk lampa er på når jeg kjører. Regner med at dette indikerer feil på bremsesystemet? Skal ta den inn på en diagnose etter helga.

     

    Skal prøve å fylle bremseveske for å se om det gir noe endring. Må jeg lufte bremsene med engang? Har ikke tilgang til jekk akkurat nå. Skal egentlig kjøre ett par turer i helga men har ikke tilgang til jekk før på Mandag. Går det an å kjøre uten å nødvendigvis lufte de?

  6. Hei

     

    Har en Bmw 318d 2001.

     

    I dag da jeg kjørte forsvant plutselig all motstand i pedalen. Den bremset også KUN når pedalen nesten var helt inne. Har hørt at dette kan være hovedsylinderen. Vet også at bremsene mine er litt slitte, men tror nå ikke det er det som er grunnen her. Virker også som at ABSn har gitt seg.

     

    Hva tror dere at det er? Høres det kostbart ut å få gjort på verksted?

     

    :)

  7. Kommet ut en del trailere på den nye serien nå, ser helt greit ut for min del, blir jo selvfølgelig ikke det samme, men gidder ikke å dømme før jeg har sett noen episoder!

     

    Jeg synes casten i den nye serien virker helt grei, noen av de har jeg aldri hørt om og Chris Evans virker noen ganger irriterende. Men Matt LeBlanc virker som en rolig og artig kar med gode bil og kjøre kunnskaper. Så tror det blir verdt å se.

     

    Helt ærlig skjønner jeg ikke hvorfor alle sier de hater "Top gear" etter det som har skjedd. Ja, det blir endringer og vi får ikke se The Stig med den gjengen han hører til, men annet enn det synes jeg det bare er positivt, nå får vi jo kanskje to gode serier og Hammond, Clarkson og May får mere frihet og penger å bruke i den nye serien sin. Man velger jo selv om man skal se begge, men jeg klarer ikke å se så mye negativt i dette. :)

    • Liker 2
  8. Det nye Need for Speed spillet har ENDELIG gått tilbake til hvordan det engang var, akkurat slik det skal være! Need for Speed skal være slik at du starter med en skikkelig "rånebil", og at du kan sette en spoiler på størrelse med et klesstativ bakom, senke bilen slik at den ikke kommer seg inn i innkjørsla og drifte med en forhjulstrekker. Det er slik Need For Speed var, og skal være, ikke de ræva spillene der du starter med en Bugatti og kun kjører superbiler, laget for de som ikke i grunn ikke har peiling på bil, eller spiller bilspill. De siste Need for Speed spillene etter de gode klassikerne på PS2 har vært akkurat slik, og har prøvd alle og de har vært søppel, men dette var noe helt annet!

     

    Håper flere spill lærer etter dette, for jeg synes detter er en av de bedre arcade bilspillene akkurat nå. 

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...