Gå til innhold

MariaDeWinter

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MariaDeWinter

  1. Jeg lette i april etter Fujifilm FP 3000B SH, men det har vist gått ut av produksjon så det er bare eventuelle restelagre som er igjen. Fujufilm FP 100C er fortsatt i produksjon og forholdsvis rimelig så jeg bestilte en pakke og har tatt et par bilder med en Polaroid land camera 180. Veldig gøy å få dette klenodiet i bruk igjen, men på den andre siden ser man fort hvorfor nyere teknologier har blitt mer populære og dette filmformatet er noe for spesielt interesserte.

    Ah, tusen takk for info :-) Burde kanskje finne meg et nyere kamera - som det ikke blir problematisk å finne film til osv.

    /M

  2. Wow!

     

    Her var det mye info, tusen takk! :-)

    Jeg må innrømme at jeg ikke vet hvor man skulle begynne å lete hvis man så etter noen av disse? Er det noen spesifikke sider/steder som selger disse, eller er det bare å begynne å google/lete på bruktmarkeder? :-) Er disse kameraer som man burde håndtere først når man har litt over-average kunnskap om hva man driver med på foto-fronten, eller kan en newbie få det til å fungere fint? :p

     

    Jeg er jo, som du sikkert skjønner, ganske blank på dette feltet - beklager 1000 spørsmål :p

  3. Hei,

     

    Jeg er på jakt etter et nytt polaroid kamera, men vet i bunn og grunn lite om det - annet enn at jeg syns det er gøy. :-)

     

    Har tittet litt på hjemmesiden til fujifilm.com, men der har de jo 6 forskjellige polaroid-kameraer å velge mellom: instax mini 90, mini 8, mini 50S, mini 25, mini 7S og instax 210..

    Hvilket kamera er best/hva burde jeg gå for? Hvis penger egentlig ikke er noen hindring; jeg skal bare indulge meg selv litt, og finne det kameraet som gir bilder med best mulig kvalitet osv.

     

    Instax Mini 90 eller Instax Mini 50S kanskje? Ser at man kan lese speks og sånn der, men det sier meg ingenting.. :p

     

     

    Veldig takknemlig for hjelp og tilbakemeldinger! :-)

     

    /Maria

×
×
  • Opprett ny...