Gå til innhold

D24tic

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av D24tic

  1. Hei. Har en volvo 740. Problemet er at eg ike har servo styring. Har sjekka pumpa og den fungerer.

    Har sett under bilen og funnet ut at det er en lekkasje på tannstaget, litt olje rundt om. Men det er fortsatt nivå i beholderen.

    Så spørsmålet var om dette er bare å tette lekkasjen? Tror den lekkasjen er minimal! Kan det fikses? Eller å bytte hele tannstaget?

  2. Nettopp begynt å bytte alle hjullager til min volvo 740 89mod med abs byttet tre av lagerene no, begge bak og Høgre side framme. Har problemer med venstre framme, med en gang det begynner å få moment på mutteren, så får eg ikke turnet lageret. Det kniper seg med en gang, alle lagerene er kjøpt på biltema og har vert lett å montere bortsett fra dette. Har prøvd med to lager no eg begge kniper med en gang

  3. Nettopp ferdig å tørke bilen, fått varmeapparatet til å fungere. Sjekket at alt var tørt å fint, lot bilen stå på tomgang en time idag inne i en tør garasje. Etter det merket eg at det var fukt i foret på fører side. Men det merkelige er at vannet som lag i foret smakte hint av saltvann, mens i ekspansjonstanken smakte det frostvæske.

  4. Mener eg sjekket dreneringen sist dette skjedde den var helt fin, ja den pinnen på ekspansjonstanken viser at det er nok væske.

    Vet ikke ka eg skal gjøre dette skjer stadig vekk, må ut med seter å tørke gulvet er meget fortvilet at eg ikke finner hvor lekkasjen er

  5. Hei. Har en bmw e46 99 model.

    Veldig bra bil, men har ett problem med den.

    Det kommer inn vann på passasjer siden ( mye vann i gulvet!)

    Tror det kan vere lekkasje i varme anlegget en plass. Har slitt mye med at eg ikke får noe varme i bilen etter ekspansjonstanken røk og eg måtte bytte til ny. Etter eg byttet til ny tank og luftet kjølesystemet ble det varme i bilen i to dager, så plutselig forsvinner det og når den står en Natt så er hele gulvet vått. Noen som har erfaring med dette? Noen som vet kor eg skal begynne?

  6. Hei. Tenkte å bygge rakrør på min bmw e46 har kjøpt effekt potte bak, men syns ikke det ble noe fetere lyd så tenkte å bygge rakrør.

    Så hvilke dimensjoner bør eg bruke? 2,5- 3"

    Hva passer best til denne motoren ( m52b20 uten turbo) vill ha bra lyd og kanskje litt effekt økning? Tenkte å handle inn power filter

×
×
  • Opprett ny...