Gå til innhold

Enuck

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Enuck

  1. Hei!

     

    Vi har kjøpt en ny tv som vi skal ha i andreetasjen. Vi har hatt Canal Digital og Viasat samtidig og har nå bestemt oss for å kvitte oss med Viasat. Der den nye tv-en skal stå var det viasat men jeg er usikker på om de hvite kablene som går i fra parabolen sender Canal Digital fra før av eller om det må legges nytt.

     

    Er kabelen "universal"? (begge samtidig)

    Er det nødvendig med en montør eller kan dette gjøres selv?

     

    (Parabolen har 2 "hoder")

  2.  

     

    Jeg har en stund hatt geforce 560, og har problemer med støy når jeg spiller på ultra selv når jeg har nylig byttet kjølepasta og fjernet alt av støv. Burde jeg kjøpe lightning? lightning har 3 ganger så mye ram eller hva det nå heter for grafikkkort. Utifra reviews har jeg funnet ut at lightning vil vare ganske lenge og være ganske stille men vil vite hva andre synes om kjøpet. Er det noen som kan komme med eventuelt bedre alternativ? jeg vil helst holde meg under 5 tusen kroner men jeg vil også kunne spille alle spill på ultra uten framedrops og med lite støy, støy er noe jeg hater med stor H.

    Hvis du vil holde deg under 5000 så er dette det absolutt beste valget. Den kommer til å vare deg ganske mange år og selv du fortsatt ikke klarer å kjøre alle spill på ultra er det fullt mulig å spille de fleste spill med god framerate med litt lavere grafikk. :)

     

    Mener du at jeg ikke kan spille de fleste spill på ultra med dette skjermkortet?

     

    Det var litt dårlig formulert. Du kan spille nesten alt av spill på ultra med dette kortet, men etter et par år vil det også fungere kjempebra med litt lavere grafikk :) (2-3 år alt på ultra) (4-5 år medium grafikk)

  3. Jeg har en stund hatt geforce 560, og har problemer med støy når jeg spiller på ultra selv når jeg har nylig byttet kjølepasta og fjernet alt av støv. Burde jeg kjøpe lightning? lightning har 3 ganger så mye ram eller hva det nå heter for grafikkkort. Utifra reviews har jeg funnet ut at lightning vil vare ganske lenge og være ganske stille men vil vite hva andre synes om kjøpet. Er det noen som kan komme med eventuelt bedre alternativ? jeg vil helst holde meg under 5 tusen kroner men jeg vil også kunne spille alle spill på ultra uten framedrops og med lite støy, støy er noe jeg hater med stor H.

    Hvis du vil holde deg under 5000 så er dette det absolutt beste valget. Den kommer til å vare deg ganske mange år og selv du fortsatt ikke klarer å kjøre alle spill på ultra er det fullt mulig å spille de fleste spill med god framerate med litt lavere grafikk. :)

  4. Jeg har fått vite at jeg kom inn på studiespesialisering som var førstevalget mitt. Jeg vurderer å gå IKT andreåret men jeg er litt usikker på kravene.

     

    Må man ha god karakter i matte?

     

    Lønner det seg å gå IT i det hele tatt?

     

    Når kan man komme ut i jobb?

     

    Hva vil en gjennomsnittslønn være?

  5. Jeg har en linje på 50/12 (40/10 betaler for) fra Nextgentel og har for inntil et par dager siden hatt et problem med å buffre videoer på YouTube. Før så var det noen sekunder så var hele videoen lastet inn i 1080p, nå sliter jeg med i hele tatt å spille av en video. Andre videonettsteder fungerer helt bra f.eks Twitch

     

    Dette er også på mobilen og taben min. (På mobilenett fungerer det bra å laste videoer)

     

    Når jeg tar 720p på PC bufrer hele videoen på 2 sekunder.

×
×
  • Opprett ny...