Gå til innhold

ingolf

Medlemmer
  • Innlegg

    86
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ingolf

  1. vil heller si at det er en "alt kunne blitt gjort så mye bedre og gjennomført" tråd :p

    6031910[/snapback]

    Helt enig med deg der MrLee.

     

    GRAW er i og for seg ikke jævlig, men det at de har brukt Tom Clancy- og Ghost Recon navnet på det derimot. Det burde jo nesten være visse krav for å bruke navnene på et spill. Men så er det jo det at navnet selger og har blitt et bra varemerke.

    Hadde de kalt spillet feks Advanced Warfighter så hadde i hvert fall ikke jeg hatt så mye i mot at de har valgt å ha så høye krav for at grafikken skal bli bra, at en får den infoen som kommer opp på skjermen, at handlingen varer i fremtiden eller at fiendene ramdom blir merket av med noen røde firkanter slik at en vet hvor en skal skyte for å nevne noe.

     

    For meg som har brukt en del tid på spille GR, så er GRAW ikke en verdig oppfølger.

    Men det er jo bare min mening.

  2. Kjekt å høre at det er flere som mener det samme og at det ikke bare er meg som har blitt litt for opphengt i hvordan ting skal være eller hvordan ting var.

     

    Har RS3 installert på pcen jeg også, spiller det jevnlig med broderen på coop.

    Men GR er det en stund siden jeg har spillt nå, er vel på tide å tørke støv at det.

     

    Prøvde demoen til GRAW i et kvarters tid i går, fikk ikke tid å spille prøve det mer enn det. Skal ta meg økt til senere i dag.

    Hadde i grunn ikke noe forventninger om at det skulle være så veldig bra og sitter igjen med den samme følelsen. Den taktiske delen virket grei, men ellers så var det ikke så mye å skryte av.

    Nå skal jeg ærlig inrømme at pcen begynner å bli litt utdatert på skjermkort siden etterhvert(klarer å spille bf2 helt fint), men grafikken på GRAW var som du sier Hr. Jenssen.

    Ikke det at grafikken er det viktigste for meg, men slik er jo trenden nå. Grafikken er første prioritet og så kommer gameplay, skulle heller vært motsatt i mine øyne.

     

    Må spille mer når jeg kommer hjem fra jobb og se om det fremdeles er noe håp.

  3. Hei

     

    Jeg har tidligere vært en veldig stor fan av Tom Clancy spillene, har rundet de som har kommet ut opptil flere ganger.

    Men jeg må ærlig si at det som jeg ser nå er veldig skuffende, virker som en eller annen gluping har lurt til seg rettighetene til navnet Tom Clancy og gir ut spill som bare juling.

     

    Rainbow Six var favoritten over alle, de spillene og expantion pack'ene som har kommet ut har vært en helt topp. Ikke mye som har kunnet måle seg med de.

    Det siste "skikkelige" spillet i serien som har kommet ut er Raven Shield og det var veldig gøy å at det kom en verdig oppfølger til serien, men så kom Lockdown og jeg må si at jeg slettet demoen etter å ha prøvd den 2 ganger. Og jeg er av den typen som spiller spillene litt før jeg gir meg opp en mening om de.

    Alt jeg likte med spillene var ødelagt. Arcade var skrevet over alt og det virket som det var veldig konsoll-preget.

    (Ikke det at jeg har noe i mot konsoll, men jeg mener at slike spill skal spilles med tastatur og mus.)

    Jeg har ikke noe i mot at de gir ut samme spillet på både pc og konsoll, men at de lager spillene helt like for å spare seg for arbeid synes jeg bare er latskap og en mulighet for de store firmaene til å tjene enda mer penger. Og folk som spiller spillene på pc blir snytt for de mulighetene de kunne ha hatt.

     

    Og nå kommer Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter ut om ikke mange dagene og det virker som det er mer arcade enn noensinne.

     

    Er det noen andre som mener det samme som meg eller er det bare jeg som har blitt litt gammeldags?

     

    PS: Jeg er skriver denne posten av aggresjon, men måtte bare få det ut.

  4. Det er vel bare biltilsynet som kan forandre vognkortet vis du skal ha senkesettet i skrevet inn i vognkortet, noen som er kjekt vis onkel politi er litt vrange og ser at du har senkesett ved en kontroll, da forlanger de oftes at du godkjenner det vis du ikke har gjort det. Og er du ekstra heldig får du også bot.

    Politiet kan ikke sjekke slikt. De har ikke peilig på den slags, det er derfor det er biltilsynet som tar seg av teknisk kontroll. Vet ikke hvordan de reagerer på at du blir tatt med tüv godkjent senkesett som ikke er skreve i vognkortet, men du sliter ganske kraftig hvis du kjører med kappede fjærer eller slike klemmer.

  5. Det skal holde å ha tüv godkjente fjærer. Du viser papirene du fikk med senkesettet og viser det til vegvesenet ved godkjenning.

    Noen som nevnte at man måtte ha med papirer på at man hadde stilt lysene og at de ikke blendet.
    Har aldri hørt noe om dette før.
  6. Jeg ville gått for rieger både foran og bak.

    Kanske fått noen skikkelige kantfelger og i stede for å kjøpe Chromenyrer til grillen ville jeg heller hatt slikt gitter som er vist på bildet av Rieger Cupspoileren.

    Skaffet meg hvite instrumenter og fjernet den stooooore stygge (mobil)telefonen.

    Lakket listene i samme farge som bilen og sånt.

    Ellers var bilen din ganske bra.

    Hva er det du har gjemt under panseret då? Om du ikke allerede har det, så ville jeg satt på et sport luftfiler og effektanlegg.

  7. Gule Koni er vel de mest kjente og beste serieproduserte justerbare demperne.

    De funker slik som Fredrik^- sier. Men det funker slik på alle biler.

    Her har koni forklart hvordan det gjøres: http://www.koni.com/_cars/_general_info/in...adjustment.html

     

    Prisen er fra litt over tusenlappen og oppover. Spørs hvilken bil du har osv. De har de på bla http://www.powerzone.no

     

    Hva Autopower.no sier om gule koni:

    Ved å bytte til KONI, verdens beste serieproduserte støtdemper, får din bil bedre veigrep såvel som komfort. I tillegg blir sikkerheten forbedret. Når du en gang har skiftet til KONI trenger du kanskje aldri å skifte støtdempere mer på den bilen.

    KONIs støtdempere er justerbare, og når vanlige støtdempere er modne for utskiftning kan KONI-støtdemperne ganske enkelt gis nytt liv ved å justere dem. Dette kan til og med gjøres flere ganger! At støtdemperne kan justeres gir også muligheter for ytterligere tilpassing til ekstreme ønsker og krav. For deg som er glad i sportslig kjøring finnes også KONI sportsdempere til en rekke bilmodeller. Disse "Gule KONI" har etterhvert blitt legendariske, og det er ikke uten grunn!

  8. Det er ikke ulovlig. Det er bare det at der er ekstremt lite soting som er lovlig i vinvuene foran.

    Vet ikke om du får kjøpt fabrikksotede vinduer, men det er jo firmaer som soter vinduene skikkelig (ikke snakk om solfilm). Husker ikke så mange firmaer i hodet, vet at bla ABCreklame.

    Du kan jo sjekke disse her:

    Powerzone

    Carstyling

    Ms-design

    Kamei

    Zeemax

    Motorsportinternational

    Tuning

    Blitzpower

     

    Hvis jeg var deg ville ikke jeg kjøpt solfilm og sotet selv på en så ny bil. Blir som regel ikke bra (blir bra, men ikke perfekt) og det passer seg ikke på en så pass ny og fin bil.

×
×
  • Opprett ny...