Gå til innhold

Jonholimo

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jonholimo

  1.  

    Jeg liker spillet fra et gameplay ståsted, men det er tydelig at det sliter på det tekniske plan, med dårlig FPS, problemer med å komme online etc. Så etter å ha hørt at folk har klaget litt på RAM-problemer med Watch_Dogs, overvåket jeg RAM-bruken med MSI Afterburner (64 bit). Etter å ha spilt i ca. 3 timer, var over 8 GB RAM i bruk. Dette er ikke akkurat så bra for folk med litt mindre RAM enn meg (16 GB), men det vitner om dårlig kode.

     

    Det jeg ser etter for å sjekke om spill er solid kodet og optimalisert, er RAM-bruken, om det går smertefritt å alt+tabbe fra fullskjerm etc. For meg er det umulig å alt+tabbe i Watch Dogs (kommer ikke inn i gjen i spillet), og det virker som spillet lider av "memory leaks" eller bare fyller minnet uten å tømme det for unødvendig data.

     

    Dessuten får jeg ikke overlay fra Steam eller Uplay til å virke det meste av tiden. Andre som sliter med det?

    Det du nevner om Ram`en. Spillet har fryst seg et par ganger. Da kan det godt være Ram bruken som går til himmels. Dette må jeg teste. Jeg trodde det var Oc, Men den er så godt som stabil nå :)

     

     

    Det høres mer ut som ett problem med overklokking enn med RAM. Ting forårsaket av ram ender som regel opp med en blå skjerm, og en reboot.

  2. Jeg liker spillet fra et gameplay ståsted, men det er tydelig at det sliter på det tekniske plan, med dårlig FPS, problemer med å komme online etc. Så etter å ha hørt at folk har klaget litt på RAM-problemer med Watch_Dogs, overvåket jeg RAM-bruken med MSI Afterburner (64 bit). Etter å ha spilt i ca. 3 timer, var over 8 GB RAM i bruk. Dette er ikke akkurat så bra for folk med litt mindre RAM enn meg (16 GB), men det vitner om dårlig kode.

     

    Det jeg ser etter for å sjekke om spill er solid kodet og optimalisert, er RAM-bruken, om det går smertefritt å alt+tabbe fra fullskjerm etc. For meg er det umulig å alt+tabbe i Watch Dogs (kommer ikke inn i gjen i spillet), og det virker som spillet lider av "memory leaks" eller bare fyller minnet uten å tømme det for unødvendig data.

     

    Dessuten får jeg ikke overlay fra Steam eller Uplay til å virke det meste av tiden. Andre som sliter med det?

     

    Hm, snodig at noen skal ha så mye problemer.

     

    Jeg har sjekket rambruk med jevne mellomrom, og har alt-tabbet + spilt i windowed mode uten at rambruken har oversteget 2-3 GB. Har sålangt spilt rett rundt 50 timer tenker jeg.

     

    Eneste problemene jeg har hatt er;

     

    1: Uplay som avogtil tok litt ekstra tid å logge på. Måtte trykke Try again en gang og to

    2: Mista savegamet med cirka 10-15 timer i det, når jeg unlocka en reward i uplay

     

    Har i hovedsak hatt lange gamingsesjoner med spillet, og steam viser ~80+ timer. Har latt det kjøre mens jeg har spist/sett tv/etc

  3. Er det ingen muligheter for å ha flere karakterer/savegames samtidig?

     

    Joda, det kan du.

     

    Men, det krever endel manuelt arbeid fra din side. Du må i såfall drive å kopiere ut savedataene fra C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\masserandomtallher

     

    Ikke akkurat rett frem, men som du sier, Ubisoft style.

  4. Welp, mista gode 20 timer progress når jeg claimet en reward fra uplay.

     

    Det er vel kanskje ett testament til hvor mye jeg liker spillet at jeg faktisk endte opp med å tenke "Oh well" og begynte på ny. Klart, det er irriterende meeen.

     

    Så PSA: Ikke unlock rewards foreløpig. Det er en offisiell tråd på ubisoft forumet om det samme forøvrig. http://forums.ubi.com/showthread.php/882580-OFFICIAL-Console-Game-stuck-on-loading-screen?s=53c39761594ac62c9f96187a4185dea0

     

    I tillegg til en billion andre tråder om det samme. Gjelder tydeligvis på alle platformer.

  5. Ufattelig dårlig optimalisering, herregud... mitt 79707 klarer ikke dra dette spillet på low engang uten at det dropper til 40 fps..

     

    Andre som merker seg yttelseforskjell fra piratversjonen, og det ferdige spillet? Jeg er 100% sikker på at jeg hadde bedre ytelse med piratversjonen..

     

    Definitivt motsatt hos meg, men kjører med nvidia så kommer vel litt bedre utav det enn deg bare basert på det.

  6. Syntes spillet er verdt pengene nå jeg da. Jeg får ikke 60fps på ultra, Så venter på en patch. Eneste som er `vanskelig` er å ikke drepe sivile med uhell :p Har fått rykte nesten på max, (ca 80%) så det funker, Sålenge du ikke kjører i 200+ km, da treffer du ikke noen sivile :p

     

    Hva syntes dere? greit nok ar kjøringen er ræva, Men resten er bra! :D

     

    Jeg er enig med deg. Grafikk er forsåvidt viktig, men det var ikke det som dro meg til spillet. Jeg har sikkert spilt ti timer i dag, og ikke gjort mer enn en storymission, kanskje to. Resten har vært å putre rundt og kose meg med å se på folka og hva som står om dem, i tillegg til minigames o.l.

     

    Jeg har brukt mer penger enn dette på spill jeg har brukt LANGT mindre tid på. Så meget godt fornøyd.

  7.  

     

    Hvordan får man låst opp lyddempa våpen, f.eks. spec ops 1911? Er nødt til å hacke noen greier som er gjemt bak noen paller, men det er uaktuelt å få politiet på nakken fordi våpnene bråker så heftig.

     

    Du starter vel strengtatt med den?

     

    Kom i skade for å plukke opp en P-9mm før jeg i det hele tatt hadde titta på våpnene, så jeg aner ikke hvordan jeg får tak i den. Sikkert enkelt, men jeg har ikke kommet så langt som til å finne ut av det.

     

    Ah!

     

    Klikk på tab -> velg pistolen øverst og bruk piltastene til å skifte pistol.

  8. Hvordan funker spillet på deres pcer? På min kjører jeg alt på ultra og smaa. Funker ganske fint. 60+fps på 1440p skjerm. Noen små drops innimellom.

    Ingen andre med det "ghosting" bildet på monitoren altså?

    Joda, samme problemet her. 2560x1440. Har vurdert å prøve å bruke en av 24" bare for å se om det er bedre i 1920x1280. To 680er i SLI forøvrig.

     

    Funker godt en stund, og "stund" varierer. Så blir ghostingen bare verre og verre, men har prøvd ganske mye forskjellig for å få fiksa det. Spiller i windowed mode nå, og da funker det litt bedre ser det ut som.

     

    Til dere som tar fram riggen til TB; SLI vil _alltid_ lage problemer. Spesielt i nye spill. Og ett titankort er jo SLI i seg selv. Så basicly, fire ganger så mye problem ^^

×
×
  • Opprett ny...