Gå til innhold

EastWest

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av EastWest

  1. Dette skyldes nok muligens at man i markedsføringsfaget lærer å vinkle ting positivt og fokusere på det positive

     

     

    selvsagt selvsagt, man har jo en jobb man skal beskytte. Men jeg personlig ville ikke strødd sukker på ting som var så åpenbart negative at det rett og slett ville blitt latterlig å vinkle det til noe positivt. Av og til må man innrømme feil i business for å gjøre kundene fornøyde igjen. Dette var et generelt svar, det var ikke bare ment for Funcom.

  2. Ser visst ut som jeg er den eneste som liker Dragon Age 2

     

    Personlig likte jeg den bedre en Origins fordi jeg syntes Origins auto-attack system var langsomt og kjedelig, og tempoet var også saktere en i oppfølgeren, som er mer action orientert. Det aggressive gameplayet, blod og gørr og visuelt kaos på skjermen under kampsekvenser, det likte jeg. Men samtidig så fikk man også den ikoniske fortellerteknikken til Bioware slengt på. Profesjonelle kritikere ser visst ut til å ha likt nummer 2.

    Jeg elsker Neverwinter Nights 2 så jeg vet ikke helt hvorfor jeg da klager på Origins' auto-attack system, det er vel mer en underbevisst grunn. Men så var nå NWN 2 mye mer humoristisk en Origins også. Synes jeg da.

     

    Det hadde nok vært mindre dumt om en faktisk hadde begrunnet hvorfor en misslikte Dragon Age 2.

  3. Jeg ser masse klager her, men det virker som ingen av dere vet og komme med ideer for hvordan de skulle forbedret firmaet.

     

    lære fra sine feil og lage noe annet en MMO for en stund. Ta en stopp og pause og slutte å tulle

     

    Ikke bryte loven og få økokrim på dørene

     

    Ikke behandle ansatte som hunder

     

    Og ikke stikke av fra sjefsrollen når du vet et produkt vil faile (Trond Arne Aas)

  4. Har spilt Drømmefall og The Secret World, Drømmefall var ok. Men nå er det mest business siden jeg kritiserer og personlig ikke liker, ikke spillene, selv om jeg kanskje ikke akkurat synes spillene deres er så interessante personlig

  5. Jeg tror jeg nesten har gitt opp på middelaldersk RPG fordi det er tusenvis av dem der ute og originalitet er død. Derfor vil jeg forsikre meg om at jeg får de titlene som er mest verdige (i min mening) og derfor må jeg nok gå for Dragon Age. Jeg elsker Bioware's historieteknikk og gameplay design, og cinematografien under filmklippene og slikt. Du kan si jeg ble en Bioware junkie etter å ha spilt Mass Effect 1 og Dragon Age 2

  6. Synes rett og slett at Funcom suger! Dårlig behandling av ansatte, de blir etterforsket av Økokrim,

    de lærer ikke fra feilene og sine og fortsetter bare å sende ut MMO spill som selger dårlig eller får lunken kritikk. MMO er spill som er ment å skal vare lenge, men deres produkter synker raskt i popularitet.
    Ta en titt på Facebook siden deres, sjekk alle de klagene da!!! Nei faen, Funcom har jeg gitt opp for lengst.

    Fun my ass.

     

    Angående SWTOR, så er det vel mer slik at de negative responsene kommer av meget.....eh hva skal jeg si "subjektive" ting som fargen på kartet eller noe slikt mindreverdig, mens det som virkelig teller;
    designet og produksjonskvaliteten, har fått meget god kritikk. Funcom sine MMO på den andre siden, har til sammen med veldig "subjektive" meninger, fått negativ eller mixed kritikk om kvaliteten osv.

  7. Man f.eks. må drikke melk (ens foreldere bestemmer om det). Hvis man ikke drikker melk, skal man bli straffet. Man liker melk, og man drikker den.

     

    Er det å drikke melk i en slik situasjon ens fri bestemmelse, eller betyr det at man har underkastet seg foreldrenes krav?

     

    Du snakker om hjernevasking. De har begynt å like melken fordi de tør ikke å motsi foreldrene.

    Eller?

×
×
  • Opprett ny...