Gå til innhold

togr

Medlemmer
  • Innlegg

    262
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av togr

  1. Med tanke på at Coolshop er en norsk bedrift, så skal man kunne få 5 års norsk reklamasjonsrett.

     

    Trodde jeg også. Jeg spurte coolshop på chatten om det var 5 års norsk reklamasjonrett, og fikk svar om at det var 2 år. Noe jeg syntes var rart...

  2. Hei. Jeg har en Nikon sb-900 blits som jeg bruker bruker innimellom. Når jeg brukte den igjen idag så merket jeg at det luktet litt svidd. Kikket på blitsen og så noen merker på plastikken forran på blitsen. Tok kanskje 5-6 bilder før dette skjedde. Er dette normalt? Noe som går på garanti? Blitsen er veldig lite brukt, så veldig kjedelig at sånt skjer.

     

    Legger ved et bilde som viser merkene

    post-35424-0-14702400-1337795259_thumb.jpg

  3. Min samboer har en zte skate tlf som ikke alltid sender sms. Noen ganger sender den helt fint, og andre ganger stopper det helt opp. Står bare sender... og det kan det stå i fler timer.

     

    Jeg har skjekket nr til meldingssentralen og det er iktig det som står. Noen har vært borti dette problemet før?

  4. Ser ikke ut at det blir julebruskongen i år heller. Har sendt mail til vgtv, og fikk svar fra Ola E.Stenberg om at det ikke var noen planer om dette i år. Han sa også at de hadde fått noen mail om dette nå, og at de kanskje burde vurdere å gjøre et comback med Egil.

     

    Så til alle dere som vil ha Egil tilbake på vgtv, send mail til [email protected].

     

    Meld dere også inn i Julebruskongen`s Fan Club på facebook

  5. da ble det en Acer Aspire 5553G fra elkjøp.no. på nettsiden står det at det er et ATI Mobility Radeon HD 5650 grafikk kort, men når jeg ser her nå på maskinen, så er det et ATI Mobility Radeon HD 4250.

    Er det dårligere grafikk kort eller ikke noe å bry seg om?

     

    Har du fått HD4250 har du blitt lurt, HD4250 er integrert brikkesett-grafikk og duger ikke til mer enn windows og film for å si det slik. Men det er godt mulig at maskinen kan ha både HD5650 og HD4250, du har sjekket at det ikke er noen knapper for å enable skjermkort eller noe sånt?

     

    Hvis ikke, gå tilbake med maskinen og få pengene igjen, evt kjøp 5551G

     

    Edit:

    Specs pleier å stå på esken, samt det er ofte et klister på maskinen som sier hva slags grafikkort som er i den.

     

     

    står på et klistremerke på pc'n at det er et ATI Mobility Radeon HD 5650. Lastet ned ccleaner og så at det sto 4250 isteden for 5650. mulig det er jeg som tuller litt nå. Fikk med veldig lite info med pc'n. men noe andre steder jeg får sett hvilket grafikk kort det er i pc'n? windows 7 skjønner jeg minde av

  6. 2 kjerner er stort sett minimum av hva man bør ha i en cpu, 4 kjerner er i mange tilfeller enda bedre da masse programvare bruker dem. 6 kjerner derimot er sært da det ikke er noe særlig med programvare som klarer å bruke så mange kjerner.

     

    Siden du er ute etter en litt kraftig modell til å kjøre fotoredigering etc så vil du få høyere ytelse med en 4 kjerner enn en 2 kjerner.

    Hadde primærbruken din vært spilling så ville en 2 kjerner gjort jobben like bra som en 4 kjerner.

     

    Du vil merke enorm forskjell på hvor mange programmer du kan kjøre samtidig, respons på systemet etc med en 4 kjerners cpu.

     

     

    Ok, da skjønner jeg mer. så du annbefaler den med 4 kjerner, ser også den har mer ram (6144)

    Hvordan er egentlig kvaliteten på acer, har lest litt rundt, og fått inntrykk av den er så som så.. Noen her som har acer som kan si noe om dette?

  7. Tja, nå sliter jeg litt med å finne modeller uten 5650 kort så da kan du jo kikke på denne modellen med 4kjerners cpu. Acer Aspire 5553G , pris 7495kr.

     

    Kontra denne modellen med 2 kjerners cpu, den er ellers lik.

    Acer Aspire TimelineX 5820TG , pris 7495kr.

     

     

    De skal je se litt på. skjønner meg ikke helt på 4 kjerners cpu vs 2 og det der. Men regner med at det blir en oppgradering i forhold til min 5-6 år gamle dell.

  8. Du kan ha noe å hente på å gå for en modell som ikke har ett grafikkort som er myntet på spillere. Altså gå for en modell som er mer rettet mot kontormiljø.

     

    Spiller du nye spill? Eller har du ønske om å kunne gjøre det?

     

    Blir ikke mye spilling på den. Hadde ikke gjort noe om jeg kunne bruke den til spill som Napoleon: Total War. Ellers bruker jeg xbox 360 til spilling.

    Kommer hovedsaklig til å bruke den til photoshop, kanskje noe video. Og til vanlig bruk, internett osv.

  9. jeg må kjøpe en ny bærbar pc. Har en dell 6400 så ikke går som den skal lenger. Er skjermen som begynner skurre litt. vet ikke helt hva det kommer av, men den blr glovarm nede i høyre hjørne. Blir sort i høyre hjørne på full lysstyrke. Nok om det.

     

    Jeg trenger en pc som jeg skal bruke til bilder. må klare å drive photoshop ganske greit. være stabil, siden jeg skal ha bilder på den.

     

    Nå står det mellom 3 stk Toshiba Satellite L650-11R

    http://www.lefdal.com/product/data/barbar-pc/SATL65011R/toshiba-satellite-l650-11r?Selected=Specifications#tProductTabcontent

     

    Acer Aspire 5551G

    http://www.lefdal.com/product/data/barbar-pc/ASLXPUU02021/acer-aspire-5551g?Selected=Specifications#tProductTabcontent

     

    og en Packard Bell Easynote TJ75-JO-582NC

    http://www.netonnet.no/art/data/laptop/laptop-15---16-tom/PackardBell-EasynoteTJ75-JO-582NC/126809.3003/#tabs

     

    Har lest litt om den pb, og fått inntrykk at den sliter med litt støy/piping. og noen andre småting. Acer og Toshiban vet jeg lite om. vil noe av disse gjøre jobben greit? Håper noen kan komme med noen innspill her.

×
×
  • Opprett ny...