Gå til innhold

MarkusÅK

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MarkusÅK

  1. Gen. Patton sa en gang "formålet med krig er ikke å dø for ditt land, men å få den andre tufsen å dø for sitt". Og det er faktisk ganske treffende når det kommer til militære operasjoner. Hvorfor er det mer moralsk å sette ditt eget liv i fare for å få tatt knekken på en annen person? Om jeg hadde et valg så ville jeg gått på jobb klokka 7, skutt ut et par raketter mot fienden klokka 11 og dratt hjem til middag klokka 4. Det ville vært en grei måte å føre krig på.

    Det er mer moralsk å gi sitt eget liv en å ta noen andres, det viser at du virkelig bryr deg. og tenker på landet si fremtid og ikke bare på deg selv. før var det en stor ære å dø for lendet eller en stor sak.

  2. Gen. Patton sa en gang "formålet med krig er ikke å dø for ditt land, men å få den andre tufsen å dø for sitt". Og det er faktisk ganske treffende når det kommer til militære operasjoner. Hvorfor er det mer moralsk å sette ditt eget liv i fare for å få tatt knekken på en annen person? Om jeg hadde et valg så ville jeg gått på jobb klokka 7, skutt ut et par raketter mot fienden klokka 11 og dratt hjem til middag klokka 4. Det ville vært en grei måte å føre krig på.

    de kan du si ja, men samvittigheten din blir sakadet og du kan få et feil bilde på hva det er å ta et liv. dette fører til at du mister respekten for livet til andre en deg selv. hvordan hadde du følt deg vist det var du som var på den andre siden av den dronen.

×
×
  • Opprett ny...