Gå til innhold

EmXz

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av EmXz

  1. Det vet jeg ikke.. :(. Prøver iallefall å lage meg en ultimat Hex PVP char nå iallefall, begynner å ta form nå.

     

    ingen andre som har en Lvl 150 pvp char de bruker?

     

    Klarte desverre å drepe Lenigrast (blacksmith i majula) ved et uhell da jeg klarte å launche Scraps of life ved et uhell når jeg skulle trykke meg ut av menyen hans. Må bruke ornifex og Mcduff nå :(

    Har en SL 150 Cast speed sorc jeg bruker. Greater Soul Sword er ganske unbalanced og vinner lett 1v2. GSW har ganske ekstrem dmg kombinert med cast speed og har 180grader AOE cone og stagger. gg.

  2. Jeg spilte gratis betaen og må bare si at housing i Wildstar var utrolig interessant! Jeg bygget min egen challenge på mitt område som jeg da kunne ta hver halvtime for så å vinne ting eller en pengeform som brukes til nye housing produkter. man kan etterhvert etablere sin egen "farming" spot for mining eller andre professions. Man kan også endre på atmosfæren rundt huset ditt, og inføre vendor som kan komme ganske handy ettersom man bare kan teleporte inn og ut som man vil, med en viss cooldown.

    Jeg fikk bare prøvd til level 17 og vil si det var ett bra spill generelt sett, om du vil dominere i "battleground" så ikke velg Exile i hvertfall på betaen var det ekstrem dominanse for Dominion.

×
×
  • Opprett ny...