Gå til innhold

henriksern

Medlemmer
  • Innlegg

    606
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av henriksern

  1. Heisann.

     

    Bare lurte på en ting: noen som har erfaring med å ha en server på loftet? Vurderer det nå, men er litt redd pga varme og fukt. Om vinteren er det jo godt og kaldt der oppe, men på sommeren får jeg såvidt puste når jeg er der oppe. Jeg skal se og få målt temp der litt utover dagen idag. Kan varmen ta knekken på disker og cpu?

  2. virker som noen her faktisk ikke har lest artiklen bare sett kjapt over hva komponenter  han har valgt. han begrunner feks klart hvorfor han velger fx53 å ikke dual oppsett osv.

    hvem ville vel ha hatt et dual system for spill?

    jeg ville, uten tvil. Selv om man ikke får ekstra ytelse, så hjelper det _veldig_ hvis man f.eks kjører en ftp, ser på en film på skjerm #2 og kanskje rendrer den svære scenen i Maya. Så slutt med "dual for rendring, FX for spill" tullet.

  3. AMD Athlon 1700+

    256Mb RAM

    Geforce 2 MX

     

    denne maskina installerer jeg Archlinux på akkurat nå, får se hva jeg kommer til å bruke den til. Jeg har også en dual 2400+ med 1279mb RAM, men den kjører desverre ikke Linux, men det forandrer seg vel når jeg får kjøpt meg et nVidiakort, har ikke hørt mye bra om linuxdriverene til Ati. :(

×
×
  • Opprett ny...