Gå til innhold

RCD

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av RCD

  1. Kanskje litt utenfor tema, men irriterer meg at man ikke kan se hvilke tilganger apper har etter at man har lastet den ned i googleplay. Om man ikke får med seg tilgangene når man laster ned appen er løpet kjørt. Forsåvidt etter å ha lest denne artikkelen truer personvernet mitt 60% av appene!

     

    Instillinger - Programstyring - trykk på en app for programinfo og skoll nedover til tilatelser. (Samsung) Noe lignende på andre merker?

  2. Med mindre 3d skrivere begynner å skrive med mye bedre "oppløsning", omtrent ned på molekulær nivå, er dette ikke noe annet enn for show. Man kan i praksis "skrive ut" hva som helst med dagens skrivere, men det blir for mange tekniske asterisker ved selve produksjonsmetoden som vil gjøre at i praksis står 3d skriving kun bak en brøkdel av prosessen.

    Og i tilfelle denn bilen er det ett stort stykke brennbar materie. Og er det så lurt?

     

    Bare ett tidsspørsmål før den utfordringen er løst og vi får ett konkursras av bilfabrikanter. Alt virker skrøpelig i begynnelsen, så blir det forbedret, bare se på historien om denn første bilen og flymaskinen, Ikkje serlig trygt.

×
×
  • Opprett ny...