Gå til innhold

Franzedor

Medlemmer
  • Innlegg

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Franzedor

  1. doffen123 skrev (55 minutter siden):

    Jeg kjøpte det på black friday. I følge deg så kunne man bare gjort det, kjøpt en kontroller billigst mulig for så bare på magisk vis vinne ps5 raffle på elkjøp så fått det 200 kr billigere enn cdon sitt tilbud. Da ser du kanskje det egentlige problemet? 

    For hva som er irrelevant er jo å ha en sånn diskusjon når situasjonen er sånn at man ikke kan velge å vrake av ps5 tilbud. Ja, cdon hadde et fint tilbud, hvis du så det innen 30 min. Jeg personlig hadde ikke sjangs til å kjøpe det for jeg får ikke oppdatert hele tiden. En sjelden gang så gjorde jeg det nå i går, da coop hadde det til salgs. 

    Ja, coop sin koster 1000 kr mer, men er langt i fra værst i klassen. Men ingen her som kan gå på prisjakt.no å velge tilbudet de synes er best, det skjønner du jo. Alternativet vårt er å vente eller betale 1500-2000 kr mer enn 7000 kr fra privatpersoner. 

    Coop har mange færre ps5 enn det elkjøp, power og cdon har. Volum, frakt etc kan være forskjellig selv om prisen for en ps5 fra sony er det samme for alle. Det er uansett irrelevant, da problemet er ikke priskrig, men tilgjengelighet. 

    Jeg vet ikke helt hva du diskuterer for? Eller hva du hisser deg opp for? 
     

    Det er vel det samme hvor folk kjøper konsollen sin? Om de vil ofre endel penger for og få en maskin så go ahead. 
     

    Hele poenget her er at scummy nettbutikker som ser sitt snitt i og tjene penger på at en vare er lite tilgjengelig er shit. Men det gjør jo ikke folk som kjøper shit? Om man ikke bryr seg om ps5'en koster 7000 eller 9000 så er det bare og kjøre på. Men butikker som presser folk til og kjøpe dyrt er like mye scalpere som dem på Finn. 
     

    Elkjop, Power, CDON osv som selger bundle og konsoller til normal pris bør hylles! Tror du ser mer på det som ett personangrep, men faktum er at vi kritiserer selgere! 

    • Liker 2
  2. doffen123 skrev (33 minutter siden):

    Hadde R&C fra før for 400 kr, og jeg har ikke bruk for en ekstra kontroller. 

    Og det er 1500 kr mindre enn de du sikter til her, fra en forhandler. Skjønner forsåvidt ikke greia her. Ja det er himla dyrt, d er 1000 lapp mer enn elkjøp, men likevel vanskelig å få tak i. Og ikke for å forsvare COOP her, men de har nok andre avtaler om innkjøpspris enn de store elgigantene. 

    Grunnen til bundles er forsåvidt pga overskudd av spill og kontroller. Om jeg ikke har bruk for en ekstra, så har jeg "tapt" 100 kr. 

    Er til å leve med.

    Hva man har fra før er irrelevant. Når de fleste kjøper en konsoll har de ingenting fra før. 
     

    Hva er 1500kr mindre? Cdon selger konsoll for 5890,- + 599 spill + 699 kontroller, som er en fair normal pris, ja man kan få tak i tilbudsvarer innimellom, men poenget er at cdon har helt normale priser, de har ikke lagt på noen ting for egen vinning. 
    Når det kommer til Coop så har de samme innkjøp som andre nettbutikker, 5899,- er pris satt fra Sony. Coop er også en av norges største hypermarked og dagligvare butikker. 

     

    Platekompaniet og Gamezone er verstinger når scalping priser er nevnt. 
     

     

  3. doffen123 skrev (3 timer siden):

    My bad, så feil annonse.

     

    For å si det sånn, de lager ikke bundles for å være greie heller. Med Ratchet og Clank og denne ps5 ble det 7400 for min del. 

    For å sitere resten av verden: Jeg får ikke kjøpt ps5 fordi de er vanskelig å få tak i. Blir litt desp da vettu :)

    De lager ikke bundles for og være greie nei, men når en bundle inneholder PS5 GOTY og en kontroller er det noe lettere og svelge enn å kjøpe kun konsollen til "scalper" priser. 

    • Liker 1
    • Hjerte 1
  4. Dobbelmoral2 skrev (51 minutter siden):

    Angående levering fra CDON så er det nok forskjell på om den blir levert med PostNord eller Bring. Postnord har informasjon om sendingen mens den er i utlandet, mens Bring først oppdaterer status når den er i Norge.

    Kundeservice skrev at Bring ble transportør hvis du blar litt lenger bakover i forumet. Så kommer vel ingen shipping info før den når Oslo.

  5. Volvomannen skrev (1 time siden):

    Nå har ordren min hos CDON fått status som "Sendt", og nå ble det plutselig stor sannsynlighet for at jeg får PS5 før jul. CDON svikter aldri, jeg har bare positive erfaringer med dem fra tidligere. Dette blir en artig jul for ungene her hjemme :)

    Fikk status sendt kl 14:00 i dag! Blir PS5 til julaften nå gitt 😄 Have fun everyone!

    • Liker 1
  6. Cybernaut skrev (2 timer siden):

    Eeh, Det sto "release dato". Som i hvert fall i mitt hode kan bety at de siktet på *levering* den 20/12. Mtp. at det er slik det fungerer for forhåndsbestilling av spill f.eks.

    Men som du sier så har vi jo fått bekreftet at det ikke stemte. Kanskje jeg må prøve å få brukt noen overførte fridager over nyttår når den kommer frem 🤔

    Ja sto release dato, kan være confusing. Men vi fikk fort klarhet her fra kundeservice 😄

    Siste frist for levering hos bring før jul er 22.des Så hvis alt går bra skal de fleste ha konsoller før juleaften 😄

  7. Juhs2000 skrev (35 minutter siden):

    Jeg bestilte ps5 discversjon den 13 desember hos CDON, og valgte paypal. Beløpet forsvant rett av konto, og siden har jeg ikke sett de. Ordren står bare som "behandles", men tok kontakt med de og ble nesten forsikret om at jeg får konsoll i 2021, og ikke i 2023. Og tom kanskje kom den til julaften. De skal sende ut på mandag, 20. Desember. 

    Det sto med stor skrift på høyre side når du bestilte at sende dato var 20/12-21. Og bruker du kort så trekkes beløp med engang, med faktura betaler du 14 dager etter sending. Maskiner blir sendt mandag det ble bekreftet tidligere i uke her :) 

  8. Tor Rasmussen skrev (56 minutter siden):


    ProShop selger ikke åpent, da de fortsatt har en lang bestillingskø de prøve å ta unna.
    Onsdag skrev ProShop følgende til meg:

     

    Men jeg er usikker på om dette bare er våsetall.
    Det fordi, jeg bestilte hos ProShop 20. oktober 2020!!!!!.
    Da tenker jeg at jeg er et stykke foran i køen.

    5. november svarte ProShop meg følgende:
     

    Altså, var jeg ett eller annet sted i en kø med 370 enheter.
    Siden da har de fått inn noen leveringer, som nevnt over var det onsdag denne uken 160 igjen i køen.
    Altså har de siden sist jeg var i kontakt, levert ut 210 enheter, og jeg som bestilte for godt over et år siden er fremdeles ikke langt nok fremme i køen.
    Det merkelige er at de ikke vet hvor jeg er i køen.
     


     

    Oi det viste jeg ikke Proshop holdt på med. Gjort som komplett dem da, tatt inn mengder bestillinger og klarer ikke dekke det. Men det der hørtes suspekt ut, du burde da virkelig fått din da? 

  9. Elpapi skrev (5 timer siden):

    Hadde vært moro og vist hvor mange Ps5 Norge har fått siste mnd. Samt hvor mange de får før 31.12. 

    Regner med det er stopp nå, hvis ikke Power får sitt parti før jul. Tror alle norske nettbutikker har solgt unna sine partier de siste dagene, ikke sett noe fra multicom og proshop men. Vil tro power venter til over nyttår siden de kjører de trekningene, gikk rykter om forsinkelser. 

  10. Moenet skrev (27 minutter siden):

    har ikke peiling, fikk ingen leveringsalternativer når jeg bestilte - men kanskje vi får noen alternativer fra Bring på mandag?

    Nei det var akkurat det jeg stusset over også, fikk ingen valg rundt frakt. Vet at du kan legge til noen tjenester når du har pakke på vei fra postnord, men usikker på bring. Får vel bare vente og se :)

     

×
×
  • Opprett ny...