Gå til innhold

50_Øre

Medlemmer
  • Innlegg

    185
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 50_Øre

  1. Hei

     

    Bodde i usa ett år, og det enkleste og billigste er å bestille ett prepaid sim-kort fra ebay som f.eks. dette: http://cgi.ebay.com/AT-T-Cingular-prepaid-...1QQcmdZViewItem

     

    Da får du ett AT&T sim kort inkludert $10 å ringe for. Når du er i usa putter du sim-kortet i hvilken som helst ulåst mobiltelefon, og så følger du instruksjonene i heftet du får med for å aktivere sim-kortet. Jeg ville anbefale å vente med å bestille sim-kortet til sånn ca. en måned før du drar, fordi den koden som følger med sim-kortet til å aktivere de 10 dollarne i ringetid utgår etter en hvis tidsperiode. Så hvis du kjøper nå, fungerer sannsynligvis den koden ikke i sommer, og du vil ikke få $10 i ringetid.

     

    Sim-kortene du får kjøpt på ebay er veldig billige, mens hos mobilforhandler i USA må du betale en del gebyrer også videre, så man skulle tro det ikke funket, men jeg har gjort det uten problemer og det har fungert supert for meg. AT&T er også den operatøren med best dekning i USA.

     

    Lykke til

  2. Det er viktig å huske på at det først og fremst er seerne som bestemmer hvor mange sesonger som kommer i en serie. Hvis Prison Break får mye lavere seertall i sesong 2, så er det mulig at de kuttter ut flere sesonger.

     

    Så lenge TV selskapene får mange seere (som gir penger), så fortsetter dem serien helt til manusforfatterne er tomme for ideer.

  3. Ja hvis vi prøver å beregne det litt da. Hvor tidlig før tida slapp ep 14 og 15 ut på nettet? episode 14 var på screener 3-4 dager før det gikk på tv og ep 15 var vel nærmest på screener en uke før så teoretisk burde episode 16 være på screener veldig snart.

    5813762[/snapback]

    Kansje det, eller så har fox kansje ikke laget en screener til ep 16 i det hele tatt.

    Peronlig er jeg ikke interessert i screenerne lenger, så de to første screenerne og kvaliteten er såpåss dårlig at at, screener eller ikke, jeg ser på tv rip'en anyways.

  4. Ser det er en del usikkerhet om hvor mange episoder det skal være i sesong 1.

    Da kan jeg fortelle at det er heldigvis ikke bare 16, men det er 22 episoder i sesong 1.

     

    Edit: Til de som er glad i kilder :D :

    http://www.tvrage.com/Prison_Break

    http://www.five.tv/aboutfive/press/pressre...06_prisonbreak/

    http://www.tv.com/prison-break/show/31635/...?q=prison+break

    + flere poster på det Offisielle Prison Break forumet

  5. Er synd om Edgar må dø nå, men har på følelsen av han blir reddet i neste episode. Håper værtfall det! Rescue teamet stormer inn og gir han en sprøyte slik som hun på kjøpesenteret fikk, tror jeg da  :!:

    5719406[/snapback]

    Tviler på at han blir reddet. Har sett på traileren av epsiode 13 og det virker som de kommer til å bruke mye tid på å komme seg av the "situation room". Noe rescue team ser det ikke ut til at kommer.

  6. Kom til å tenke på noe..

     

    Var ikke ctu fortsatt i lockdown når gassen ble sluppet? Det betyr vel at ingen kommer inn eller ut og masse sånt.. Hvis ingen åpnet opp lockdownen så kan det jo bety at alle sammen er døde da? :dontgetit: Og samtidig, hvis noen av dørene ble åpnet, så kan jo gassen ha sluppet ut på gata, og det hadde vel ikke vært så bra? :hmm:

     

     

    Angående spoileren til 50_Øre:

     

     

    Vedder en tier på at det er han ene vakta som ble med inn i "the situation room" som ofrer seg.. Eller han typen til Kim kanskje. :hmm:

     

     

    Syns btw Kim var hottere enn noen gang før! :dribble: Og må si at presidenten bare blir dummere og dummere for hver episode!

    5716017[/snapback]

     

    Angående Lockdown'en så ble den statusen skiftet til "Evacuation" så en del kom seg nok ut, men hva gassen angår aner jeg ikke.

     

    Angående spoileren:

     

    Håper det er typen til Kim, han irriterer meg noe jævlig :D

     

     

    Ja, president er jo dum som ett brød.

    Han er jo fryktlig i kontrast med geniet David Palmer, mens Logan er på nivå med Bush :D

  7. Ja, da har jeg sett halvparten denne sesongen ;)

    Episode 12 var veldig spennende mot slutten!

    Nå fortjener de slaskete terroristene enda mer deng enn fra før. Bare å glede seg til Jack får kloa i dem :D

     

     

     

    Så traileren til ep. 13 nå og neste episode bygger på hvordan de skal komme seg ut av rommet uten å bli gassa, også må en ofre seg eller noe. "One of these people would have to make the ultimate sacrifice" er hva de sier i traileren.

     

     

×
×
  • Opprett ny...