Gå til innhold

Rippie

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rippie

  1. 9 hours ago, shauge2 said:

    Nope, har ventet på Zotac siden lansering sammen med ganske mange andre, men dette er et annet kort som det selger for en høyere pris og siden de blir revet bort når de kommer i butikken, så fortsetter Zotac å produsere disse. Jeg har ikke hørt om noen som har fått sitt Zotac trinity non-oc siden lansering. Jeg tror ikke Komplett har kø på dette kortet her, så det er først til mølla når Komplett gjør dem tilgjengelige for kjøp 🙂

    Jeg har stått i kø på trinity non oc på komplett siden launch. Forventet leveringstid i januar... 

    • Innsiktsfullt 1
  2. 180 blir for lite(les: mainstream), selv om jeg normalt sover alene i den :p

     

    240 hadde vært knall om jeg hadde funnet en overmadrass som passet!

     

     

    Tja, ser ikke noen problemer med det. Har hatt en slik løsning I 10 års tid. bare at det da var to 90cm senger som stod inntil hverandre. Og de var ikke en gang skrudd sammen.

     

    Gjør man det så blir det nok enda bedre. Hvis man kjente godt etter så kunne man kjenne kanten i midten, men med litt saging så kune det ha blitt eliminert. Men løses også om man ikke normalt sett ligger oppå kanten (ikke vanlig).

     

    Så i grunn like mye ut som en 180cm dobbeltseng.Skaffer man seg eller lager en endegavl i hver ende så blir det i praksis som en stor seng.

     

    Kommer ikke til å se ut da, trenger man 210seng :hmm: Vi sover 2 + 1 baby i en 160 og det er god plass.

    Spørs hvordan man ligger det. "army style" rett opp og ned så funker det nok knall. Men når man liker å ligge som om man var fallskjermhopper som har blitt most flat på bakken, da er det greit med no større. :D Spesielt om man er flere. :p

     

    Dog, du får 180cm senger til relativt greie priser da: http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/S89889561/ (men man må kjøpe en del ekstra i tillegg). Så å sette sammen to senger hadde jeg lett gjort om deti kke var for at vi bare hadde to 120cm senger. Og 240cm blir FOR bredt.

  3. Har hatt ymse størrelser på senger jeg har hatt oppigjennom. Og kan vel dra en parallell til tre fot syka eller utsagnet som starter på "once you go black" hehe.

     

    Denne dobbeltsenga er vel bare to av denne rammemadrassen slått i sammen og med en sengegavl?

     

    Bør vel ikke blir mye forskjell da, lakenet går jo under madrassene, så blir vel ikke så lett å se det uansett?

     

     

    Det vil fungere om det er typen seng som har lik hardhet i madrass, samt hele madrassens fleksibilitet kan trykkes ned uten at du støter på rammer ol.

     

    Kommer ikke til å se ut da, trenger man 210seng :hmm: Vi sover 2 + 1 baby i en 160 og det er god plass.

  4. Funnet ut noe mer om dette? Mine apps fyrser hele tiden, litt variabelt hvor lenge (1-15min). Var slik på android 4 og like ille på 5.

     

     

     

    Etter å ha oppgradert har jeg store problemer med widgetene. Alle fryser etter en halvtimes tid etter en restart. klokke, alarm, S-Health, etc. Andre med dette problemet?

     

    Jeg har hatt dette problemet siden Android 3. Har det på 4.4.2 og så det også på 5.0 før jeg nedgraderte. Det ser ut til at årsaken er en app, men jeg har aldri brukt ressurs på å finne ut hvilken. Det vil være enklere å spore hvis tiden er fast rundt 30 min. For min del er det helt uforutsigbart når widget'er fryser, men det skjer som regel i løpet av 72 timer etter restart. Dette hjelper deg dessverre ikke mye men poenget er at det er flere som ser dette.

     

  5. Har kjøpt ny leilighet og trenger derfor ny seng. Der jeg bor nå er det en 210x210 seng, noe jeg ikke finner tilsalgs noen sted (iallefall til en overkommelig pris).

     

    Derfor lurer jeg på om noen har prøvd å sette en 90 seng og en 120 seng sammen, med en 210x 210 overmadrass?

    http://www.skeidar.no/produkter/wonderland-comfort-welun-overmadrass-210x210

     

    Tenkte å skru de sammen og bruke madrasskile.

    http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/40272353/

     

    Noen som har noen tanker rundt dette? :=)

  6. Hei!

     

    Har hatt et uhell med mobilen min, den har nemlig blitt utsatt for en sølepytt. Den har fortsatt flere feil, f.eks at den ikke finner sim-kort og tilbakeknappen ikke virker. Forsikringsselskapet til Netcom har opprettet sak og krever telefonen inn til takst\reperasjon.

     

    Problemet oppsto når jeg oppsøkte netcom butikken der jeg bor.

    Mobil, abonnement og forsikring er kjøpt igjennom netcom, av grunn om at det ville hjelpe om det skulle oppstå noen problemer.

     

    Møtte to hyggelige karer i butikken. Jeg spurte om jeg kunne få en lånetelefon mens saken pågikk, men det hadde de ikke flere igjen av.

    Så jeg måtte kjøpe en telefon med kontantkort for å i det heletatt være tilgjengelig.

     

    Dette var før jul, og jeg har fortsatt ikke fått lånetelefon, jeg trenger en smart-telefon og til nå bruker jeg den fuktskadede mobilen som et slags nettbrett.

     

    Jeg tok kontakt med kundeservicen til netcom på mail og spurte om å få en smart lånetelefon og henviste til FTU, fikk da svar om at de ikke hadde noe med forsikringssakene å gjøre.

    Jeg ba dem igjen da ta kontakt med forsikringsselskapet for å skaffe en lånetelefon siden jeg er kunde hos dem, det ville de ikke gjøre.

     

    Når jeg tidligere ringte forsikringsselskapet var de tom for utlånstelefoner, men jeg kunne stå på venteliste for å få en "gammel nokia".

     

     

    TL;DR:

    Netcom vil ikke gi lånetelefon, skylder på sitt eget forsikringsselskap.

     

    Er det noen som har erfaring med slik?

  7. Jeg bor i en leilighet og sitter store deler av dagen under 2 meter fra kjøleskapet. Derfor er det ganske irriterende at det bråker så sinnsykt mye.

     

    Noen som vet hvordan man kan få den til å slutte å lage denne dryppe lyden?

    Den er nesten konstant og kommer bak fra kjøleskapet.

     

    Se video:

    https://www.dropbox.com/s/mwhzxrysvia3nwo/2014-05-19%2016.41.17.mp4

     

    Hørte i etterkant at det var mye støy på videoen, men man kan høre dunke\dryppelyden i bakgrunnen om man hører etter.

×
×
  • Opprett ny...