Gå til innhold

Slefve

Medlemmer
  • Innlegg

    107
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Slefve

  1. Vurderer å kjøpe meg en p150/p170 som skal brukes til 3d modelering og animering. Rendering gjøres på jobben så klart. Grunnen er så jeg kan være litt mer mobil med jobben og jobbe hjemmefra. Der vil jeg ha en ekstra skjerm. Er disse maskinene kraftig nok for dette? Noen som har erfaring med en av disse maskinene til denne typen jobbing?

  2. Hei

     

    Jeg skal kjøpe en tv for svigermor og har funnet frem til en tv jeg tror passer perfekt.

     

    Philips 46PFL9706.

     

    Hovedgrunnen til at jeg valgte denne er den gode scoren den får på diverse nettsider og at den har moth eye funksjon som fungerer veldig bra. Gjennskin er et problem der tv`en skal stå. Mange vinduer.

     

    Nå er det slik at jeg ikke finner denne tv`en til salgs noe steder. Eneste er ProShop som hadde den men er nå utsolgt.

     

    Er det noen som kan gi meg noen hint om det er kommet en annen tv, som kan samenlignes med Philips 46PFL9706. En nyere versjon eller et annet merke som er av samme kvalitet. Jeg har lest for mange tester nå og de er alle fra 2011 eller tidlig 2012. Er det noe nytt der ute som er å anbefale.

     

    Tv`en må være 46 eller under. Pris ligge på mellom 10 - 16. Er det noe som er veldig bra og under 10k, så er ikke det noe hindring så klart.

  3. Skal kjøpe ram til en macpro maskin. Har funnet to typer fra Corsair som er aktuelle. Den ene er et 4gb kit andre 8gb kit. Saken er at de er veldig like i pris. Så derfor lurer jeg på om det er noen som kan fortelle meg om dette 8gb kittet er veldig mye dårligere eller hva er det som er grunnen til den lave prisen for dobbelt så mye ram?

     

    Ser det står Oppgraderingstype Systemspesifikk for 8gb og generisk for 4gb. Er dette forskjellen og i så tillfellet, hva betyr det?

     

    Dette er 8Gb

    og 4 Gb

  4. Dette er veldig innteresant for meg også, så jeg lurte på om det er noe anbefalt GPU til dette acsrock hovedkortet med agp og pci-e. villig til å betale rund 1000kr for GPU

     

    Jeg har samme oppsett som trådstarter. men vil ha komponentene mine inn i et midi tower i steden for barebone kasse.

  5. Hei.

     

    Er noen år siden jeg var inne i alt det nye av hardware,

    og er derfor satt helt utmerker jeg.

    Lest gjennom en del her på forumet men det var en smule gresk blitt.

     

    Vel. Nok unskyldninger.

     

    Jeg kjøpte en Shuttle barebone for en del år siden.

    I ettertid har jeg skaffet meg en ny som jeg bruker

    til jobb og fritid. Planen er å skaffe meg en 2nd pc

    men jeg har ikke lyst på en shuttle lenger. Derfor

    vil jeg ta de delene som er resirkulerbare å putte

    de i et nytt kabinett (midi).

     

    Specsa på den jeg har er som følger

     

    Shuttle SB61G2 Aluminium 1x5.25 2x3.5 i865G 1PCI 1AGP 2DDR-DIMM 2xSATA VGA LAN Firewire Audio Socket478 (Heatpipe kylning)

     

    Intel Pentium 4 Northwood 3.0GHz -C Hyperthreading 512Kb 800MHz Boxed Socket478

     

    2 X TwinMOS Original 512Mb DDR-DIMM PC3200/DDR400 184pin 400MHz CL2.5

    512DDRT400

     

    Connect3D Radeon 9800Pro 128Mb DDR TV-out DVI RETAIL AGP

    C3D9800P-128

     

    GPU er ødelagt, så jeg trenger et nytt av det.

    Gjerne i samme klasse både

    i kvalitet og i pris. så om det er et nytt kort er ok,

    men ikke alt for dyrt.

     

    Jeg vil vel trenge et kabinett og et hovedkort.

    Og det er vel her det største problemet ligger.

    Jeg sliter med å finne noen hovedkort som støtter 478 socket.

    Finnes det ikke lenger? Det må jo da også være kompitabelt med RAM`en.

     

    Så jeg håper det ikke er for innviklet dette men jeg kunne

    virkelig trenge litt hjelp til å få denne maskinen inn i et

    større kabinet (midi). Har ikke lyst til å bruke noe mer en 2000-3000 kr om mulig.

     

    på forhånd takk.

  6. Sitter her og fikser litt på pcen til svigers.

     

    Pavilion 414 Hp maskin.

     

    Skal sette inn litt mere ram. Ramen som sitter i er en 256mb 2100 brikke 266mhz. Gjør det noe om jeg setter i en 512MB PC2700 DDR333MHz DIMM 184-pin brikke sammen med denne 2100. Skjønner at den ikke vil gå noe fortere en 266mhz men saken er at det er billigere og letter å skaffe den nevte brikken en en 2100 brikke?

  7. En 12Inch Ibook fra apple. Genial jente pc, slipper alt virus styr og sikkerhet. Bra design.

    Bra maskin men koster jo litt over det du hadde tenkt deg

     

    Dama har en sann og hun er super fornoyd

  8. Jeg vil anbefale tvtome.com. har mange gode teorier om hva oya er og hva osm skjer. Er my spoilers sa om du ikke har sett allle episodene sa traa forsiktig i forumet. Er mye spoilers, men er godt merket.

     

    hadde tenkt til aa legge ut min teori her men det kan fort bli en spoiler for dere som har sett bare det som hra gatt pa Tv Norge. gled dere uansett

  9. Mar Adentro. Knall film. Spansk saadan men vant oscar for beste utenlandske film.

    Sann historie om en kar som blir lam. Han vil ta livet av seg men pa en lovelig maate. Utrolig sterk film. Er litt usikker paa om den er ute i norge enda eller

    hva den norske titelen er. Det blir noe som "Sjoen pa innsiden" pa norsk. (Direkte oversatt da.)

  10. Til deg som sa at man er en kranglefant eller har for mye fritid om man sitter en time på tlf for å fikse et problem som dette. Enten har du for mye penger om du syntes 8000kr ikke er noe å bruke litt tid på eller så er du bare her for å krangle.

    I denne saken er det ikke snakk om 8000,- kr. Det gjelder et nettverkskort som trådstarter IKKE har betalt for da dette ikke var tatt med i bestillingen.

     

    Jeg kan vedde venstre pungstein på at hvis trådstarter hadde ringt til Multicom, spurt om de kunne sende nettverkskortet fraktfritt da dette skulle være med i bestillingen, så hadde dette ikke vært noe problem. Når trådstarter istedenfor fyrer løs med å kreve å få kortet først gratis, deretter halv pris, så er jeg ikke overrasket over at Multicom setter seg på bakbeina.

    Vet ikke om du leste innlegget til tradstarter i det hele tatt men han bestilte en pc som skulle ha tilgang til WIFI. Han sa ogsa at han kunne betale halvparten av kostnadene for wifi kortet. Han ba ikke om det gratis gjorde han?

     

    Om det gjelder 8000kr eller 500kr spiller jo ingen rolle. Det er penger. Han betalte 8000kr for noe han bestilte. Og det har han jo ikke fatt. Problemet er jo ikke hans, om selger ikke noterte det ned eller ikke visste at pcen han bestilte ikke hadde wifi. Han ba om et wlan kort. Da er det opp til selger aa faa det riktig, er det ikke?

  11. Herregud.. dette er virkelig lite konstruktivt. Det har mest trolig skjedd en misforståelse som enkelt kan ordnes hvis du snakker med rette personene eller bruker angreretten. Å sutre på et forum skaper bare enda mer sutring fra andre brukere som kommer med utsagn som: "jeg bestilte en vare der og den var dårlig asså... dirittbutikk, skal aldri kjøpe der" osv.

    Og hvor mange ganger har ikke folk kommet her og "sutret" Mang en gang har problemet faktisk blitt løst pga man poster her på forumet. Det som irriterer meg mest er sånne som kommer inn på en slik post kun for å klage på at poster sutrer.

    Er vel en grunn til at dette forumet har en del som heter Webshop- og butikkdiskusjoner. Han her jo absolut snakket med rette personer. Selger + en annen ansatt og sjefen. Har du lest alle innleggene.

  12. Det med at man ikke skal la seg overkjøre er helt riktig. Har selv vært borti en

    tvist med en annen databutikk, og det førte frem til slutt, tok bare 2 1/2 mnd

    før de fikset saken. Men da hadde jeg allerede flyttet til England så det kostet meg en del penger i tlf regning. Det hele endte med at de sendte meg maskinen med all hardwaren kostnads fritt. Det syntes jeg er å ta vare på kundene sine. så jeg mener, så lenge man klarer å holde maska og ikke fly i flint så kan nok stahet føre frem.

     

    Til deg som sa at man er en kranglefant eller har for mye fritid om man sitter en time på tlf for å fikse et problem som dette. Enten har du for mye penger om du syntes 8000kr ikke er noe å bruke litt tid på eller så er du bare her for å krangle.

×
×
  • Opprett ny...