Gå til innhold

TheHareidGamer

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TheHareidGamer

  1. Haha jeg må nesten le litt av bedrevitere som sitter her og synser og mener om hvor ueffektivt blabla det vil være.. Ja jeg tror nok de om utvikler dette har litt mer erfaring og kunnskap. Og ikke bare litt.

     

    Tja, nå skal jeg ikke hoppe på verken den ene eller andre siden, men det er som regel de med høyere stilling i kompaniet som bestemmer hva som skal ut på markedet og ikke ingeniørene om det er en ny teknologi, uten å nødvendigvis tenke på om det er mer effektivt eller hva som kan gå til skeis.

  2.  

     

     

     

     

    Slike holdninger får man når ideologi drives fremfor fakta og sunn fornuft.

    Det er altså ideologi å påpeke at det kan være problematisk hvis staten skal være aktør i et marked den også skriver reglene for og overser. Fakta og fornuft er å ikke selge bedrifter som går med overskudd (hvilken pris man får er tydeligvis ikke relevant).

     

    Har jeg forstått deg riktig?

    Det som er problematisk er hvis staten misbruker makten til å hindre konkurranse, noe de ikke har gjort i telenor saken.

     

    Staten må jo uansett regulere markedet, hvis ikke er vi garantert monopoler slik man har i USA der teleselskapene utnytter mangelen på reguleringer grovt. Det er vel ikke ønskelig?

    Du har det bakfrem oppned. Det er nettopp grunnet for mange reguleringer i USA at store selskaper har monopoler eller duopoler. Ved å derimot minske statens innblanding og reguleringer kan flere selskaper drive fri konkurranse og de store selskapenes innflytelse over regler og reguleringer blir minimale.

     

    Telenor har tapt enorme summer på sine investeringer i utlandet, og det er det skattebetalerne som straffes for. Telenor har heller ikke vært ledende på utbygging av fiber og er også temmelig dyre å være kunde hos. De har også monopol på bredbånd via kobberlinjene. Telenor er nok et av de selskapene som staten absolutt bør selge seg helt ut av.

    For i 1800 med lite regulering og lav innblanding av staten var jo det paradis på jord

  3. Det største problemet med google sitt operativsystem: Mangel på-og trege oppdateringer. Den eneste grunnen til at min nåværende androidtelefon blir min siste.

     

    Vil ikke skylde på google i den forstand, heller OEM's. Om du vil fortsatt ha en android telefon som blir oppdatert jemnlig kan du kjøpe en Moto telefon eller bruke en custom ROM, dog å installere en ny ROM er nok ikke for alle

    • Liker 6
  4. Kanskje AMD må satse anderledes? Mobiler, nettbrett etc?

     

    Skjermkort og CPU\APU kan vel leve videre på konsoller, men spørs hvor lenge.

     

    SSD disker vel vel både for sent og lite lønnsomt på lengere perioder

     

    Tror jeg leste en plass at AMD for flere år siden gjorde en avtale for å bruke en patent, som involverte at de ikke fikk lov til å lage produkt til mobiler, tablets etc. AFAIK

     

    Kan noen rette på meg?

  5. Minner litt om politikk det der.

     

    Dersom det er en overflod av penger, så vil ting gjerne mislykkes. Vi har jo en rekke prosjekter her i Norge som har blitt mislykkede. Det gjør ikke så mye med en bommert, for man har jo nok penger til å forsøke på ny - da på en litt annen tilnærming. Sugerøret inn i pengekassen - det er politikk det!

     

    India som har en enorm mengde fattige innbyggere, de klarer det. Er det fordi de vet at det ikke finnes flere midler å få, eller at de er ekstremt hardtarbeidene individer?

     

    Tror det har litt med at om du har et lavt budsjett må du prøve å bruke billigere/mindre resusser og material, og finne ut hvordan du bruker det best mulig. Bare se på den første Apple datamaskinen, det var et resultat av både hardt arbeid og lite kapital

     

    Men om du har masse derimot, slipper man å tenke seg om to ganger på å spare noen dollar for et billigere alternativ, NASA bruker sikkert kun matereal som de har brukt før, I motsetning til India som har sikkert gjort litt R&D på billigere alternativ

  6. Nei fy, alt hørest bra ut utenom aktiveringssystemet. Har mange pcer i hus som ikke er koblet til nettverket av forskjellige årsaker, sånn som en i kjelleren, grunnet jeg ikke har nettverkskort på den, og heller ikke trenger det. Så for at jeg skal aktivere lisenskoden min må jeg enten kjøpe ett nettverkskort eller ta pcen opp i stuen kun for å få aktivert den.

     

    Ellers så liker jeg tanken på å logge på en bruker for å aktivere en ny windows kopi, istedetfor å ringe MS. Hadde vært fint med mer en ett tilbud for aktivering

  7. De som har drevet med radiostyrte fly, helikopter og biler de siste årene har lært av litiumbatterier kan være svært farlige. Ikke sikker hva hva slags batterier som sitter i en el-bil, men det er nok en form for LiPo, LiIon eller likende. https://www.youtube.com/results?search_query=lipo+fire

     

    Jeg hadde vært skeptisk til å latt barn sitte fastspent igjen i en Tesla mens den hurtigladet.

     

    Tror Tesla legger til svært god batterisikkerhet når det gjelder 900,000kr's biler enn hva ett hobbyleketøy gjør.

    Jeg personlig vil føle meg mye tryggere i en Tesla i forhold til en bil som kan drepe meg om jeg glemmer å skru av motoren i noen minutter

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...