Gå til innhold

neutrality

Medlemmer
  • Innlegg

    203
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av neutrality

  1. Skal gi dere en annen forbudt tanke. Norge, som arealmessig er større enn visse nasjoner som rommer over 100 millioner mennesker, har kun ca 5 millioner mennesker, hvor 12-13% av befolkningen er innvandrere. Fødselsraten var i 2016 og 2017 1.7 barn per par.

     

    Fortsetter det på dette viset vil det etniske norske folket svinne hen. Anklagene mot meg nå er allerede utformet i hodene til visse lesere. Er for meg ingen annen måte å se kvinnene på enn med kjærlighet og respekt, men det kommer tanker med dette enorme presset for at at kvinner skal være like mye i jobb som menn (spunnet som likestilling, lik karriere mulighet, lik stilling osv) i stedet for kjernefamilien som får 2-4 barn. Kvinner som faktisk ønsker å være hjemme med barn og å ta imot mannen når han kommer hjem, passer ikke inn. Minst av alt økonomisk. 

    • Liker 1
  2. Det jeg har kommet over på dette, er at Hitler var så imponert over oss nordmenn, som tok oss av syke og skadede fra begge sidene av konflikten til vi selv stumpet over, at han frigav mange fanger. Likeledes var han så imponert over grekernes modighet i kamp at han ville la befalet som de hadde i fangeskap beholde knivene/ sverdene som var en del av uniformen. På den andre siden var (noen av de slaviske landene nevnt) slavene feige, bedragerske og æreløse og dermed undermennesker. 

     

    Det går litt i strid med hva vi har lært om Hitler, som er ofte beskrevet som historiens mest onskapsfulle mann. Likevel var ikke luftangrepene på Coventry og London tatt med i tiltalen i Nuremberg (av den enkle grunn at de allierte hadd brutt flere "lover" under sine egne flyangrep), og for det kommer frem i Birkett's notater/dagbok fra tiden de bestemte seg for hvilke straff admiral Dönitz skulle få (de ville i utgangspunktet henge så mange som mulig) at Tyskland hadde ført en mye renere form for sjøkrig enn de hadde gjort selv. Dönitz fikk 10 års fengsel. 

    • Liker 1
  3. Hvis man ser på denne grafen, så ser man at da tyskerne kom i 1940, begynte dødeligheten fra hjerte og karsykdommer å stupe. Da tyskerne forlot, kom de sakte tilbake. I motsetning har vi har hatt en eventyrlig "velstand" i Norge i forrige tiår og godt ut i dette tiåret.

     

     

    Det er ikke din skyld at du er ufør. Vi har brukt pengene våre (som nasjon) helt feil.

    post-352821-0-29706500-1491158773_thumb.jpg

  4. Så en gang et tv show med en av våre komikere hvor han gikk til et universitet (tror jeg) og spurte damene på sparken om de ville bli med hjem å ha sex. Statistisk sett vil 1 av 20 være med. Og til slutt kom det en dame med sladdet ansikt.

     

    Når det kommer til menn, vil nok 9 av 10 være med

     

    :laugh:

     

    Ikke let etter selvbilde i sex med menn. Du er fin som du er.

    • Liker 3
  5.  

    [...]Jeg skulle ønske at man lettere kunne defineres av ens intensjoner. Da ble det kanskje enklere å dømmes for ens intensjoner.

     

    Men alle gærningene har/hadde da gode intensjoner?

    Hitler ville bare ha fred og harmoni i 1000 år i det tredje riket

    Mugabe ville bare ha rettferdighet og velstand etter åresvis med kolonistyre

    Pol Pot ville bare ha ett godt og rettferdig samfunn

    Breivik ville bare vekke folket og redde Europa

    Bush jr ville bare ha fred og demokrati i Irak

    Jens ville bare ha arabisk vår og demokrati og harmoni i Libya

    etc, etc...

     

    Her er du inne på hvordan historien går. Og USA, Frankrike, Storbritannia, Quatar og Saudi Arabia vil bare XYZ i Ukraina og Syria.

     

    Samtidig fra den listen din, så vil nok igjen meningene og intensjonene bak semantikken være forskjellig i hver enkel

  6.  

    Hvorfor er de så opptatte av det da? er det fordi han var mer på sannheten og anstendighetens side enn vi skal tro?

    Hvilken side for sannhet og anstendighet du viser til her?

    [Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nOvYTl1kRYM

     

    Tror denne filmen ganske godt illustrerer hva som har vært tenkt om jødene, og årsaken til at de har vært kjeppjaget i flere årtusener. Den får også frem en type løgn og uanstenstendighet som i verste fall kan bryte ned 8g ødelegge samfunn. Tror ikke dette bare var propaganda, men en film som kunne ha passet inn i en truth movement.

     

    Men som sagt så jeg tenker ikke nødvendigvis at det er begrenset til jøder, og heller ikke ensbetydende med å være jøde (fint å være skyldig for hva ABB gjorde bare fordi jeg er hvit og har blå øyne. Tre fremtredende jøder man må ta av seg hatten for er bl.a Chomsky, Gerson og Einstein ).

  7. Ondskap finnes vel strengt tatt ikke i annet enn perspektivet til mennesker.

     

    Som regel forbinder vi vel ondskap som en kilde til smerte og lidelse i en form eller annen. Men skift perspektiv, så hersker allerede ondskapen i verden, med kontinuerlige konflikter, alt fra hverdagskonflikter til krig. Igjen kan vi skifte perspektiv til at de krigene som føres er av altruistisk eller rettferdig natur mot en annen ondskap (rettferdighet som i den sterkestes retts rettferdighet)

     

    Sånn sett kan det godt tenkes at Hitler var en myte, skapt av de som ville ha øynene på en mann og vekk fra ballen.

    • Liker 1
  8. Både kristendommen og Islam ekskluderer helt klart andre religioner. Jeg har ikke referansen til Koranen, men slå opp det første av de ti budene i kristendommen så står det ganske tydelig. At det er bud nr 1 sier nok også litt om viktigheten det har.

     

    Se gjerne historiske på det også. Hvordan kristendommen har aktivt gjort livet vanskelig for de som ikke knytter seg til dem og bare dem. Fremferden mot alle indianske samfunn på de amerikanske kontinentene for eksempel. Eller samene for å ta et mer nærliggende eksempel. Eller vikingene, osv osv. Muslimene har tilsvarende praksis mot "de vantro". Noen av de hevder man skal drepe de vantro, andre mener bare man ikke skal respektere de, kan oppføre seg lovløst mot de osv.

     

    Jeg ser poenget ditt.

     

    "Du skal ikke ha andre guder enn meg".

     

    Likevel peker bare Kristendommen (hvis man går med på proposisjonen) mot en absolutt sannhet (Gud). Andre religioner peker også mot en absolutt sannhet. Forskjellen er den menneskelige predisposisjonen.

     

    Husker en historie om en prest fra middelalderen som hadde sagt at man trengte bare "the book of nature". Han ble strippet for rang og tittel og forvist. Betyr ikke at religion tilsier at man skal forvise mennesker som leser naturen.

     

    Vi vet ikke alt om Moses heller. Vår egen fredsforsker og filosof Johan Galtung forteller at på Moses' tid oppdaget jødene at hvis de arrangerte ekteskap med grunnlag i høy IQ så ble barna til disse et hakk mer intelligente enn de andre, og at de avlet rasen på det viset. Og at allerede tidlig i bibelen ble de til slutt kjeppjaget fra sted til sted.

     

    Videre tror jeg ikke bare det er paver som Borgia som har kledd seg i Kristendom for mens de har utøvd overgrep og forbrytelser, men de finnes i hele spekteret. Tenker at Kristendommen mistet taket om samfunnet kommer av to hovedårsaker, den andre er at den ble aldri introdusert på det intellektuelle nivå.

  9. Tror ikke forskjellige religioner er gjensidig ekskluderende, heller tvert imot. Forskjellen kommer mer sannsylig an på når og hvor tolkningen kommer fra.

     

    At noen kaller seg Muslim, Kristen eller Ateist betyr ingenting, det forandrer ingenting om hvordan eksistensen henger sammen. Med mindre man har en uheldig disposisjon fra naturens side, så kan man under rette omstendigheter oppleve det samme som de inspirerte og motiverte menneskene fra gammelt av. 

  10. Er folk og arbeidsliv til å stole på når man er ufør? 

     

    Det er mye trygghet i en trygd og mye usikkerhet i arbeidslivet som ufør.

     

    Ialfall til man ser på den globale økonomien.

     

    Er du ufør pga mishandling i barndommen, så er mest sannsynligvis ett problem at sosial omgang (i edru tilstand) stimulerer deg og du føler på et vis at overgrepene enda skjer. Samtidig skjønner du at hvor du er og det som skjer ikke har sammenheng med det du føler (du forstår hvor det kommer fra, men at det ikke er rett), men du kan ikke unngå å brytes ned og brenne ut. Det bedøves litt når man er full, og man fungerer høvelig rundt få/en personer samtidig.

     

    Det er ikke en situasjon du skal være misunnelig på han over.

    • Liker 1
  11.  

    Så en gang en dokumentar som het "water, the great mystery". Der hadde de tre krukker med vann + ris i tre forskjellige skap. Det ene glasset fikk refs, med skjellsord og bannord , det andre fikk ingenting, mens det tredje fikk lovord og prisninger. Det første glasset var svart og jævlig etter tre uker mens det tredje så friskt ut.

     

    Kroppen er mye vann. Kanskje du bare må si at jeg elsker deg.

    Vannet har altså følelser?

     

     

     

    tror du det bare er andre mennesker som reagerer på holdningen din? har du hørt om gamle senile mennesker som snakker med plantene sine?

    • Liker 1
  12.  

    Du kan spise deg vekk fra f.eks diabetes, dette er alternativ tilnærming til sykdom. Fastlege kan godt si at du må spise sunt og henvise til en diett men fastlege er ikke ernæringsmedisiner.

    Det finnes egne fagfolk som jobber med ernæring, utdannet på universitet eller høyskole. Så ernæring er viktig, og ikke noe alternativt. Når det gjelder å spise seg frisk fra diabetes tviler jeg sterkt på at fastlegenes kunnskap er hovedproblemet. Jeg tror heller det at folk ikke klarer å holde seg til en diett. Dette gjelder jo også høyt blodtrykk. Det kan visstnok ofte fjernes med trening, men folk gjør ikke det. Da er det bedre at legene skriver ut medisiner enn at folk går rundt (sitter rundt) med høyt blodtrykk.

     

    Jeg sier ikke at fastlegen alltid er problemet. Men jeg sier at fastlegen ikke alltid er løsningen.

    Å ta ansvar for helsa di betyr å ta ansvar for bl.a diett. Men du må ha viten om det du spiser, for du har ikke tid til å begynne på scratch selv (forskning). Mange ganger er trygt å lytte til f.eks mainstream ernæring (det finnes en matpyramide som det amerikanske mattilsynet i det stille har sneket seg vekk fra som illustrerer at det ikke alltid er like trygt).

     

    1992-usda-food-pyramid.jpg?w=474

     

    I følge denne matpyramiden skal karbohydrater utgjøre mesteparten av dietten din. Det er en oppskrift for å bli overvektig og å få diabetes. I 1992 ville vi hatt samme diskusjon, at vi skal ALDRI lytte til noen andre enn ekspertene.

  13. ALT du ikke enten får hos fastlegen eller blir henvist til FRA fastlegen eller får gjennom legevakt er 100% pisspreik. 

     

    ALDRI betal ett øre til noe alternativbehandling. ALDRI

     

    Det at dere allerede har kjøpt 6 flasker får meg til å tro at alt håp er ute for dere og at dere vil være lurt resten av livet. 

     

    Noe som kan være lurt er at dersom dere vurderer alternativ behandling igjen senere og selv ikke evner å skjønne at det er tull, så kan du rådføre deg med fastlegen før du betaler for noe så kan vedkommende forklare greia til deg/dere. 

     

    Du må huske på at fastlegen som regel er en allopat. Alt som ligger utenfor allopaten er dermed alternativ medisin.

     

    Det trenger ikke å være snakk om et mirakelmiddel som har blitt vannet ut 30.000 ganger. Du kan spise deg vekk fra f.eks diabetes, dette er alternativ tilnærming til sykdom. Fastlege kan godt si at du må spise sunt og henvise til en diett men fastlege er ikke ernæringsmedisiner. Urter, planter, osv er også alternativ. Qi-Gong, akupunktur er kanskje å dra det lengre i henhold til norsk tradisjonell tenkning (iallfall siden kjemikaliene kom, før det var folkemedisinen mye  bedre generelt kjent enn den er nå) OSV også alternativ. Men ubestridelig effekt har de. Overdose vitamin B6 hjelper jo ikke mot hodepine eller HIV, men det er ikke det det er snakk om heller.

    • Liker 1
  14.  

    Heller bli din egen naturopat. Bare i USA dør det 200.000 mennesker i året av farmasøytiske reseptbelagte medisiner, som fås gjennom allopaten/fastlegen.

     

    Hvor mange som blir skadet i varierende grad er sikkert enda flere, og det er sikkert store mørketall, inkludert angående medisinindusert selvmord. Selvsagt betyr ikke hva jeg sier at man skal kutte ut fastlegen, bare være bevisst på at det ikke er alle man kan stole på, selv om de har en hvit frakk, og at de mener godt. Det er mange som på den harde måten har lært at fastlegen og metodene dens er mangelfull om ikke skadelig.

     

    Forskning og medisin innenfor helse er langt fra idealistisk, den er profittdrevet, og friske mennesker gir dårlig profitt.

    Les en bok, når du er ferdig, les enda en... fortsett. Les svaret ditt om 10 år etter å ha lest bøker i 10 år. Se hva du gjorde, slett svaret ditt, beklag. 

     

    Nei. Du. (mest seriøse svaret jeg kunne komme opp med som passer det du sier).

     

    ALLE burde ha kunnskap om ernæring og helse. Hva i alle dager er det slags ide om at man skal gi bort ansvaret for helsen sin til en annen person. Det finnes heldigvis flere typer leger, ikke bare de som rir på protokollen de er pålagt, men også de som irriterer seg over at det er alt de får lov til, og noen få som mister lisensen sin fordi de gikk utenfor protokoll.

  15. neutrality,

     

    Vet ikke helt hvor du vil. Så her kommer litt mer om konsekvensene av å la tingene gå til helvete :

     

    "272 IS-krigere skjuler seg i Europa. 150 nye terrorister på vei,"

     

    http://www.dagbladet.no/2015/11/19/nyheter/norske_islamister/syria/isil/utenriks/42029900/

    Oljeprisen og kronen har falt som følge av den geopolitske maktkampen som utspiller seg. Det samme gjelder Europa som drukner i flyktninger (og potensielle selvmordsbombere o.l).

     

    Vi blir undergravd av våre egne og våre alliertes ledere avgjørelser på det geopolitiske nivå.

×
×
  • Opprett ny...